Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kalhmera koritsakia!

Dora mou me to kalo na upodexteis thn koroula sou! Perimenoume neakia sou molis boreseis!

Aleca, sto egrapsa kai sto FB alla o mikroulis einai to kati allo! Ti fatsoulina einai auth? Ti xamogelaki? Makari na einai panta etsi o tsaxpinoulhs sou!

FAMoula, 3/12??? Pws niw8eis????

Douleuw apo to spiti gia to upoloipo ths evdomadas..gia na xekourastw leei alla ela pou ta ormonika mou exoun alles dia8eseis! Shkw8hka apo tis 7 kai ka8arisa ta ntoulapia ths kouzinas..mesa exw! Den paw kala koritsia! Me epsaxne o o antras mou otan xupnhse kai etrive ta matia tou! Les kai 8a erthei to mwro kai 8a tsekarei ta ntoulapia! Nesting ole!

Makia makia

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!

ινακι εγω ημουν ξυπνια αλλα δεν ειχα pc!:-(

ειμαι στη μαμα μου κ απολαμβανω φροντιδα , στοργη κ προδερμ, αλλα το πισι ειναι στο δωματιο του αδερφου μου κ το βραδυ με τις αυπνιες εκοβα βολτες σαν το φαντασμα γιατι δεν ειχα τι να κανω....:-(:sad::-(

;);)

ενα πραγμα να ξερεις οτι τα παντα εχουν το κοινο τους.Της το εχω πει 100 φορες στο τελος τελος εκεινη γενναει μονη της και τον πληρωνει απο πανω

δικιο εχεις... η καθε μια μας αποφασιζει για τον εαυτο της...

ΥΓ Για Σοφία_Μ: αν πρώτα ο Θεός κάνω δεύτερο και είναι κόρη, θα διεκδικήσω γιους Αλέκας μέχρι τέλους!!!! Δεν θα μου κάτσει ο ένας??? Που θα πάει??? Θα περισσέψει κι ένας για σένα!!!!!

νομιζεις!!!!! εχω καβατζωσει κ τους 2!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αλέκα απο τωρα σφαζονται οι γυναικες για τους γιους σου!!!

τι σας εχει πιασει με το σπιτι???

εμενα γιατι απλα με προσπερναει???:confused::confused::confused::confused:

να ανησυχω???

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ!!!!

(Του χρονου τετοια μερα θα γιορταζει κ η μια μπουμπου μου!!!!)

baJfp2.png

''Στα βρέφη κάτω των 6 μηνών δεν συστήνεται το πανδημικό εμβόλιο ούτε γίνονταν στο παρελθόν ή και τώρα το εποχικό εμβόλιο της γρίπης γιατί δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός τους. Τα βρέφη αυτά προστατεύονται σε ότι αφορά τα αντισώματα ενάντια στους ιούς της γρίπης (νέας γρίπης και εποχικής γρίπης) με τα αντισώματα που παίρνουν από την μητέρα τους είτε μέσω του πλακούντα στην κύηση είτε μέσα από τον θηλασμό μετά την γέννησή τους. Η υπόλοιπη προστασία εξασφαλίζεται μέσα από το περιβάλλον και γι αυτό τα άτομα που φροντίζουν βρέφη έως 6 μηνών πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν το πανδημικό εμβόλιο.''

αυτό βρηκα στο διαδίκτυο. Φαντάζομαι ότι αντηρούνται σχολαστικά οι κανόνες υγιεινής, δεν θα κολλήσει το μικρούλι μεχρι ναξεπεταχτει και να μεπι το καλοκαιράκι!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Χρόνια πολλά στις Κατερινούλες μας!!!

Απορία: Εκτός από την κοιλιά μου που συνεχίζει να με φαγουρίζει ώρες-ώρες και βάζω bepanthol και συνέρχομαι, έχουν αρχίσει εδώ και 3-4 μέρες να με φαγουρίζουν και οι θηλές μου!!! Είναι φυσιολογικό? Το παθαίνει κάποια άλλη??? Σημαίνει κάτι? Έχει σχέση με το γάλα? Έχω μία κρέμα fissan για τις θηλές και βάζω απ' αυτήν. Μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο?

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημερα κοριτσακια...

Μελσας φαγουρα στο στηθος εχω κι εγω απο τον 5ο μηνα τουλαχιστον δεν ειναι τιποτα απλα ειμαστε ολιγον...εγκυες!

Παιδια εμενα σημερα το πρωι μου ειπε ο αντρας μου πως ειδε στις ειδησεις να λενε πως δεν πρεπει να το κανουν οι εγκυες το εμβολιο οτι βγηκε ανακοινωση.Και οτι σε καποιες χωρες του εξωτερικου το απεσυραν .Τωρα δεν ξερω τι ακριβως ισχυει εγω δεν ειδα ειδησεις απλα ετσι μου πε.Και γενικα κυκλοφορουν διαφορα, οτι ειναι τεχνητος ιος απο τις φαρμακοβιομηχανιες για να πουλησουν τα σκευασματα κτλ...Τι να πω δεν ξερω εγω παντως δεν θα το κανω ετσι κι αλλιως φοβαμαι.

Εχω κοιμηθει ελαχιστα με το θεμα που εχω με τον λαιμο μου δοξα το θεο δεν μου βγαλε κατι χειροτερο...Θα παω να ξανακοιμηθω θα τα πουμε μετα !!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης οι μαίες λένε οτι 1-2 μέρες πρίν τον τοκετό οι περισσότερες έχουν τρελλή ενέργεια. Να το κοιτάς και αυτό doraki :D

Δεν μπορώ όμως να πώ το ίδιο για την sofou και την Eλινα. Εσεις κορίτσια εχετε καταπιεί μπαταρίες ντούρασελ!!!

Σε εμένα αυτό ίσχυε τουλάχιστον την προηγούμενη φορά... Τη νύχτα που μου έσπασαν τα νερα, είχε προηγηθεί μια μέρα ανευ προηγουμένου... Πολύ έντονη!!! Μήπως όμως τελικά ισχύει το αντίθετο; Επειδή ακριβώς ήμουν μεσα στην ενέργεια και τις δραστηριότητες, κουράστηκα πολύ και γι'αυτό γέννησα???

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Σε εμένα αυτό ίσχυε τουλάχιστον την προηγούμενη φορά... Τη νύχτα που μου έσπασαν τα νερα, είχε προηγηθεί μια μέρα ανευ προηγουμένου... Πολύ έντονη!!! Μήπως όμως τελικά ισχύει το αντίθετο; Επειδή ακριβώς ήμουν μεσα στην ενέργεια και τις δραστηριότητες, κουράστηκα πολύ και γι'αυτό γέννησα???

Ki egw etsi akrivws hmoun thn prohgoumenh fora. Th mera prin eixa paei sta magazia, eixa skoupisei, mageirepsei..kai eixa kanei kai yoga! Trellh edelws..

Padws nomizw pws gia mena h pio xeiropiasth endeixh htan to oti eixa ligo aimataki peripou 2 meres prin. Ekei vasizomai kai twra, opote den ptooumai akoma :)

εγω δεν ξερω αν θελω να ξεφουσκωσω:-(:sad::-(! απο την μια σιγουρα με κουραζει το βαρος , αλλα απο την αλλη μου αρεσει η κοιλια μου που καθομαι κ την χαζευω οταν κουνιουνται!!!!!

εχω κ μια ανασφαλεια για το τι μελλει γεννεσθαι...

baJfp2.png

Καλημερα κοριτσακια...

Μελσας φαγουρα στο στηθος εχω κι εγω απο τον 5ο μηνα τουλαχιστον δεν ειναι τιποτα απλα ειμαστε ολιγον...εγκυες!

Παιδια εμενα σημερα το πρωι μου ειπε ο αντρας μου πως ειδε στις ειδησεις να λενε πως δεν πρεπει να το κανουν οι εγκυες το εμβολιο οτι βγηκε ανακοινωση.Και οτι σε καποιες χωρες του εξωτερικου το απεσυραν .Τωρα δεν ξερω τι ακριβως ισχυει εγω δεν ειδα ειδησεις απλα ετσι μου πε.Και γενικα κυκλοφορουν διαφορα, οτι ειναι τεχνητος ιος απο τις φαρμακοβιομηχανιες για να πουλησουν τα σκευασματα κτλ...Τι να πω δεν ξερω εγω παντως δεν θα το κανω ετσι κι αλλιως φοβαμαι.

Εχω κοιμηθει ελαχιστα με το θεμα που εχω με τον λαιμο μου δοξα το θεο δεν μου βγαλε κατι χειροτερο...Θα παω να ξανακοιμηθω θα τα πουμε μετα !!

καλημερα!!!!

ναι ετσι λενε ελινα οτι οι εγκυες δεν πρεπει να το κανουν.βρηκα αυτο το ξενο λινκ

http://organichealthadviser.com/archives/shocking-h1n1-swine-flu-vaccine-miscarriage-stores-from-pregnant-women-tell-your-doctors-that-vaccines-and-pregnancy-do-not-mix

και οσο να"ναι σε βαζει σε σκεψεις.

melsas κρεμα lanolin να βαζεις στο στηθος σου,αυτη συστηνουν οι μαιες.απολυτα φυσιολογικη παντως η φαγουρα σου.γενικα τα συμπτωματα που εχουμε ολες ειναι κοινα:P.

σοφια εχετε γιατρο σημερα???και εγω εχω nst στις 3 στο ελενα.επισης να σου πω οτι η αδερφη μου εχει αδεια απο 1-10 δεκεμβρη,πες της να σε βαλει στις 10 να γεννησεις :D:D.

Διαφημίσεις

Πριν σταματήσω από τη δουλειά (σε τράπεζα δουλεύω) είχε έρθει ένας πελάτης που ασχολείται με ιατρικά μηχανήματα και μας έλεγε σημεία και τέρατα!!! Αυτός που έκλεισε τη συμφωνία για τα εμβόλια (υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της παλιάς κυβέρνησης που τον ξέρουμε όλοι) κανονίστηκε να πάρει 1? για κάθε εμβόλιο. Έχει, δηλαδή να βγάλει φράγκα... Κάτσε καλά!!!!

Και πείτε μου τώρα: είναι όοοοολοι τους τόσο ευσυνείδητοι και ενδιαφέρονται τόοοοσο για την υγεία μας που, στην ουσία, μας πιέζουν να κάνουμε το εμβόλιο??? Έλεος!!! Ούτε η πρώτη φορά είναι που προσπαθούν να μας βάλουν σε τέτοιου είδους τριπάκι, ούτε η τελευταία! Γιατί δε γίνεται το ίδιο και για το εμβόλιο της κοινής γρίππης? Από αυτό τον ιό δεν υπάρχει κίνδυνος για τις έγκυες και τα νεογνά? Γιατί έχουν "κολλήσει" με τον Η1Ν1? Υπάρχουν 2 φαρμακοβιομηχανίες και πολλά πολλά συμφέροντα!!!

Εγώ επιφυλάσσομαι! Δε θέλω να βάλω στον οργανισμό μου, με δική μου πρωτοβουλία, έναν ιό που στην ουσία δεν ξέρω τι συνέπειες μπορεί να έχει τόσο σε μένα όσο και στο μωρό. Γιατί να υπάρχουν τόσες αντικρουόμενες απόψεις? Αν ήταν σίγουρα καλό, δε θα συμφωνούσαν όλοι? Άντε να υπήρχαν και καμια εκατοστή αντιρρησίες. Αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι σχεδόν μισοί-μισοί!

15y6xxxv0qx3picm.png

Κ

Απορία: Εκτός από την κοιλιά μου που συνεχίζει να με φαγουρίζει ώρες-ώρες και βάζω bepanthol και συνέρχομαι, έχουν αρχίσει εδώ και 3-4 μέρες να με φαγουρίζουν και οι θηλές μου!!! Είναι φυσιολογικό? Το παθαίνει κάποια άλλη???

εμένα η φαγούρα ήταν το πιο έντονο σ΄μπτωμα εγκυμοσύνης!! χαχα! υπομονή, δεν έιναι τίποτα. Μυ πέρναγε μόνο με την ενυδατική φισαν του γιου μου.
εγω δεν ξερω αν θελω να ξεφουσκωσω:-(:sad::-(! απο την μια σιγουρα με κουραζει το βαρος , αλλα απο την αλλη μου αρεσει η κοιλια μου που καθομαι κ την χαζευω οταν κουνιουνται!!!!!

εχω κ μια ανασφαλεια για το τι μελλει γεννεσθαι...

είσαι μαζόχα τελικά!~!!! Βρεεεεεε..... τι άγχος έχεις??? Κατά Πάσχα μεριά θα μου πεις που θα έχουν ξεπεταχτει οι τσούπρες και θα τρεαινεσαι εσύ από ευτυχία...έλα να ανεβαίνουμε λίγο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

sofaki θα κοιταξω να το κανονισω!!! σημερα παω στο ιατρειο κ την αλλη εβδομαδα 3/12 στο μητερα, εκει μου ειπε οτι θα κανονισουμε για ημερομηνια! ε, θελω να πιστευω οτι θα παμε μετα τις 10!!!

θα δεις κ εσυ την μπουμπου σου σημερα δηλ??? ωραια!!!!

είσαι μαζόχα τελικά!~!!! Βρεεεεεε..... τι άγχος έχεις??? Κατά Πάσχα μεριά θα μου πεις που θα έχουν ξεπεταχτει οι τσούπρες και θα τρεαινεσαι εσύ από ευτυχία...έλα να ανεβαίνουμε λίγο.

αυτο ελεγα στην εβιτα... δεν ξερω πως θα ειμαι μετα χωρις την κοιλια να χοροπηδαει!!!!

για το εμβολιο...σιγουρα ειναι θεμα μιζας!!! δεν θυμοσαστε πριν απο 1-2 εβδομαδες που βγηκε στην τηλεοραση ο διευθυντης λοιμοξιολογικης κλινικης στην Θεσ/κη κ παραιτηθηκε γιατι δεν εκανε το εμβολιο????? εκει τα πηρε κ ελεγε για τις μιζες!!!

baJfp2.png

Padws to emvolio den susthnetai se eggues pou einai sto prwto trimhno ths eggumosunhs akrivws epeidh se ekeinh th fash sxhmatizetai to emvruo kai ousiastika oute depon den prepei na pairnei kaneis. Toulaxiston edw auto to lene pentaka8ara! Epishs lene kai xanalene pws se anti8esh me alla emvolia, sto sugkekrimeno o ios einai nekros alla parolauta to swma mas paragei antiswmata.

Einai apo auta ta pragmata pou oso ta psaxnei kaneis toso kai berdeuetai kai egw prepei na apofasisw shmera..Mia omorfia!

καλημερα!!!!

ναι ετσι λενε ελινα οτι οι εγκυες δεν πρεπει να το κανουν.βρηκα αυτο το ξενο λινκ

http://organichealthadviser.com/archives/shocking-h1n1-swine-flu-vaccine-miscarriage-stores-from-pregnant-women-tell-your-doctors-that-vaccines-and-pregnancy-do-not-mix

και οσο να"ναι σε βαζει σε σκεψεις.

melsas κρεμα lanolin να βαζεις στο στηθος σου,αυτη συστηνουν οι μαιες.απολυτα φυσιολογικη παντως η φαγουρα σου.γενικα τα συμπτωματα που εχουμε ολες ειναι κοινα:P.

σοφια εχετε γιατρο σημερα???και εγω εχω nst στις 3 στο ελενα.επισης να σου πω οτι η αδερφη μου εχει αδεια απο 1-10 δεκεμβρη,πες της να σε βαλει στις 10 να γεννησεις :D:D.

χθες ειχαν κ το πρωτο κρουσμα στην εταιρεια της μητερας μου... η κοπελα ελειπε απο την Παρασκευη με πυρετο, εκανε τις εξετασεις , βγηκαν θετικες κ τους ενημερωσαν εχθες.... φωναξαν γιατρο στην εταιρεια κ τους ειπε να κανουν μονο της απλης γριππης κ του πνευμονιοκοκκου....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...