Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο ενα χωριο που λεγεται ωρωπος κατερινακι.ειναι τελεια στην λευκαδα,να πατε!

το έχω ακουστα!

ειδικά το αγιο πνευμα βουλιάζει το νησι από κόσμο και ειναι ωραία, π΄ηγαμε καποια στιγμη τελη Νοεμβρη για να παρουσιασω την πτυχιακη και ήταν υπο διαλυση ολα τα μαγαζιά καναν ανακαινιση και ενω εγω του έλεγα πόσο ομορφη ειναι η Λευκαδα ο Χρηστος απογοητευτηκε γι'αυτο θελω να τον πάω τωρα να δει πως ειναι και με κόσμο!

σε οποιο νησι και να πας χειμωνα θα απογοητευτεις!δειξε καμια φωτο απο καθισμα,πορτο κατσικι,αγιο νικητα και δεν μπορει...θα πεσει!

μπάαααα ασυγκήνητος! του τα εχω δειξει, αμα θα πάμε θα πάμε για να μου κάνει τη χαρη και επειδη πρεπει να πάω για την ορκομωσία

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ENNΟΕΙΤαι ρε θα σου στειλω το κινητο μου με πμ... να πουμε και τη Μελινα

ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

ΑΑΑΑΑ και ξεχασα, μπήκα στο στενο μου τζήν!!! Γιουπιιιιιιι!!!!!!!!

Ειμαι τοσο χαρουμενη!!!

Μπράβο Μαράκιιιιιι!

συμπεθέρα καλά που έχει ξεραΐλα για να σας προλάβω!!! ευτυχως κοιμηθηκε μια ωρα ο μικρός και σας πρόλαβα!!! :D

δε σας είπα τι έπαθα... χθες το πρωι ειχα κατι πολύ λιγα καφετια και εβαλα σερβιετακι προληπτικα (ουτε πονους εχω ουτε τιποτα). σε καποια φαση που πηγα τουαλετα ειδα στο σερβιετακι ενα κοκκινο κομματακι 5-6χιλιοστα μηκος, σαν ίνα. από εκείνη την ωρα δεν ξαναειχα καφετια. πριν 2 μηνες το ειχα ξαναπαθει αλλά αντί για την "ινα" ήταν ενα μπιλάκι. μήπως είναι τίποτα υπολείμματα της μήτρας? έχει πάθει καμιά κάτι παρόμοιο? εγώ πάντως δεν του έδωσα σημασία, ούτε τότε ούτε και τωρα. ηθελα να σας το πω, αλλα το ξεχνούσα συνεχεια!!!

επίσης... ξεκίνησα να γραφω την απαντηση γυρω στις 17:00!!! καλά δεν είναι???

αφού μας έχεσε ο μικρός (2η φορα σημερα) και βγηκαν από παντού (!!!-παντελόνι και μπλουζάκι του χάλια, το ίδιο και η μπλουζα μου που τον κρατουσα και δεν τα πηρα μυρωδια! - ηταν πολύ ύπουλα!!!) πηγαμε μια βολτα με το καροτσάκι. βγηκαμε από το σπίτι στις 19:00 και στις 19:20 τον είχε παρει ο υπνος!!! γιούπιιιιιιιι! μακαρι να ελαττωθεί η γκρινια και ο υπνος στην αγκαλιά γιατί δεν την πολυπαλεύω!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

αχ εγω Μελινακι τα εχω κοψει αυτα!!! παρολο που ειναι ελαφρια δεν αντεχω να την κραταω αγκαλια και να κοβω βολτες... στο μαρσιπο πλεον την βαζω μονο για να φαει οταν ειμαστε εξω..και τη μερα για να κοιμηθει..καροτσαδα!!!!

που εισαστε???????????

εμεις πηγαμε καροτσαδα κ μετα αρχισαμε το τρεξιμο (μπανιο - ταϊσμα)

μα χρονοδιακοπτη εχουν αυτα τα παιδια???????????????? κ δεν καταλαβαινω κατι... φαγανε στις 6 παρα 10- 6 κρεμα γυρω στα 250:shock: μλ... κ στις 8 γκρινιαζανε ,οποτε ξεκινησαμε μπανιο κ 8.30 τρωγανε... μα ειναι δυνατον ουτε 3ωρο να μην τις κραταει???????

baJfp2.png

αχ ξεσαλωσα,πηγα με τον συζυγο στην παιδικη χαρα με τα μικρα μια χαρα πριν λιγο γυρισαμε μπανιαρισα τον μικρο εφαγε και τωρα κοιματε..σε λιγο θα κανμει μπανιο και η μαρια γαλα και νανι και αυτη...εφτιαξα κορμο σοκολατας αλλα μαλλον εγινε πολυ νερουλος γιατι μολις το εβαλα στο αλουμινοχαρτο ξεχυθηκε σε ολο το σπιτι :mad::mad:δεν πειραζει θα το φαμε με αλλο σχημα χαχαχαχα.....

καλα βρε αννια πως εχεις φιλους στο φεις τον συμμαθητη μου νικο κρουκη και την αδερφη του?????????????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

δεν εχω καλε αυτον φιλο...η αδερφη του ειναι εδω στο παρεντς στις μαμαδες ιανουαριου..;)

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...