Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω καλε δεν με βλεπεις????σερβιρω τον george clooney:tongue::tongue::tongue:!ηθελε φραπε το χρυσο μου........

ο παναγιωτης βγαινει σε αδεια το σαββατο και θα καθησει 12 μερες.να κανονισουμε να ερθουμε σπιτι σας για καφε?η εξω???

εδω καλε δεν με βλεπεις????σερβιρω τον george clooney:tongue::tongue::tongue:!ηθελε φραπε το χρυσο μου........

ο παναγιωτης βγαινει σε αδεια το σαββατο και θα καθησει 12 μερες.να κανονισουμε να ερθουμε σπιτι σας για καφε?η εξω???

ναι ναι!!!! οπου θελετε!!!! πως κ δεν πατε πουθενα?

baJfp2.png

Διαφημίσεις

οχι ο george πεταει για νεα υορκη σε λιγο.....:D:D

βρε τον παρακαλαω να παμε πρεβεζα αλλα και βαριεται και λυπαται την μικρη να κανει τοσο μακρινο ταξιδι.εν τω μεταξυ αν μεινουμε αθηνα θα χαλασουμε πολλα περισσοτερα απο το αν παμε στο χωριο.αλλα δεν πειθεται.:-(:-(:-(

βρε τον παρακαλαω να παμε πρεβεζα αλλα και βαριεται και λυπαται την μικρη να κανει τοσο μακρινο ταξιδι.εν τω μεταξυ αν μεινουμε αθηνα θα χαλασουμε πολλα περισσοτερα απο το αν παμε στο χωριο.αλλα δεν πειθεται.:-(:-(:-(

αντε καλε!!! εγω θα ειχα παρει τους δρομους!!!! εδω χαλάστηκα που δεν θα μπορεσω το σκ να παμε σαλαμινα.....

Αν φέρει τον george θα έρθω και εγώ,να το ξέρετε!!!

κ οχι μονο εσυ.....;) ! βεβαια εγω θα προτιμουσα κατι σε connery....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Αλέκα μου έκανε request στο fb ένας γνωστός σου,Παντελής Κιρομύτης,περί τίνος πρόκειται???

και εμένα μου εκανε κ τον αγνοησα

μαντεψτε τι κανω :πλενω κουβερτες και παπλωματα
τα πλένεις στο χερι? εγώ τα χαλια μου αρεσει να τα πλενω μόνη μου αλλά νομιζω κουβέρτες παπλωματα θα φύγει η μέση κ η πλάτη

:tongue::tongue:

να πάτε, εμεις εχουμε εδω και 2 μηνες που λέμε να πάμε στη Λευκάδα το αγιο πννευμα αλλά δεν το βλέπω, από ποιιο χωριο Πρεβεζα εισαι?

αντε καλε!!! εγω θα ειχα παρει τους δρομους!!!! εδω χαλάστηκα που δεν θα μπορεσω το σκ να παμε σαλαμινα.....

κ οχι μονο εσυ.....;) ! βεβαια εγω θα προτιμουσα κατι σε connery....

και εγω κονερυ ψηφίζω δαγκωτο!

τι να κανω σοφια,μαλλον δεν ειμαι απο τις καταφερτζουδες γυναικες:rolleyes:!

κατερινακι σημερα εγινε το θαυμα και σου εστειλα τον φακελο!

και δεν εισαι η μόνηηηη!

θα εχω το νου μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...