Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσκια καλησπερα,εγω ειμαι χαλια με εχει πιασει πονος στην μεση και δεν μπορω ουτε να περπατησω..χαλια μαυρα σας λεω...ο μικρος ειναι μεσα στην γκρινια ναι μεν του περασε ο βηχας μαλλον απο τα πολλα σαλια ειναι αλλα ειναι ανησυχος με τα δοντια του..εχουν φουσκωσει παρα πολυ τα ουλακια του θα εκραγουν σε λιγο...κοιμηθηκε στις 1χτες ξυπ[νησε 4,30-6,30-8,30οποτε εγω κουτουλαω και εχω και την μαρια που της μαθαινω το γιο-γιο και μου εχει κατουρησει ολο το σπιτι..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε αννια μου μικρό μου κοριτσακι,ολα μαζι σου εχουν ερθει,παιδάκι που προσπαθει να μαθει να αυτοεξυπηρετηται,μωρο που βγαζει δοντακια,αλλο μωρο στην κοιλιτσα που μεγαλωνει....

υπομονη,καποια στιγμη θα μεγαλωσουν ολα και θα βαζεις τη μαρια να σκουπιζει και να σφουγγαρισει,τον τονη να μαγειρευει και να βγαζει σκουπιδια και το τριτο το μικροτερο να κανει χαλιά!!!

oCxsp2.png

Αν δεν είχε χάσει βάρος δε θα ανησυχούσα,θα καθόμουν να τη θηλάζω όλο το 24ωρο μέχρι να κατέβει γάλα.

Οι πάνες της είναι σχετικά ικανοποιητικές.

Μέχρι στιγμής το ρυζάλευρο το κάνω με νερό για να μάθει σε πρώτη φάση να καταπίνει και μετά θα της το κάνω με γάλα.Δεν το χρησιμοποιώ ακόμα σαν πλήρες γεύμα,πάντα τη θηλάζω αλλά προσπαθώ να τη μάθω να καταπίνει.

Θα δοκιμάσουμε το γάλα το υποαλλεργικό που θα μου φέρουν το απόγευμα και αν σε μια βδομάδα δεν το πιει σωστά,τότε θα μπει φαγητό,με κάποιο τρόπο πρέπει να μεγαλώσει!

Ελίνα μου αμάν με τις παλιομαστίτιδες,μπράβο σου όμως που δεν τα παρατάς,όπως έκανε η κουνιάδα μου...Εκείνης ο γιατρός της είχε πει βέβαια ότι είναι θέμα κατασκευής του στήθους και δε γίνεται σωστή παροχή,κάτι τέτοιο.

Αλέκα μου έκανε request στο fb ένας γνωστός σου,Παντελής Κιρομύτης,περί τίνος πρόκειται???

τι να πω βρε ντορακι δες πως θα παει με τη μπουμπου ελπιζω να ειναι ενταξει και να μην την πειραζει τιποτα...

καλα ο γιατρος της ειπε υπερκοτσανα της κοπελας.αν διαβασεις στο βιβλιο της Πατσουρου υπαρχουν πολλοι λογοι που συμβαινει αυτο

στρες κουραση,πολυ γαλα.Εγω εχω παρα πολυ συχνα φραγμενους πορους και ο μικρος τρωει αβερτα αλλα και παλι παθαινω διαφορα.ειχα ομως απο την αρχη υπερπαραγωγη και σε συνδυασμο με την κουραση και τις στεναχωριες τελευταια,φραζουν οι ποροι πολυ συχνα.εαν δεις στο φορουμ οι περισσοτερες μαμαδες που θηλαζουν αποκλειστικα αντιμετωπιζουν συχνοτατα τετοιες καταστασεις.εχθες δεν ηρθατε κηφισια εγωτον ειχα ολη μερα απο το πρωι,μεχρι στη συμμελετη το απογευμα και μετα εως τις 11 τ βραδυ και ηταν σχεδον αψογο το αγορακι μου παρολο που ηταν τοσες ωρεσ στο ποδι!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γεια σας καλα μου...ξεποδαριαστηκα σημερα...ειμαι στους δρομους απο το πρωι και εχω ξεσυνηθισει και ειμαι κομματια η χοντρη....

αχα! κ μολις θυμηθηκα οτι εχω 6 μερες καθυστερηση!!!!

;)...περιμενουμε....το κουνιαδακι!!!

ΑΑΑΑΑ και ξεχασα, μπήκα στο στενο μου τζήν!!! Γιουπιιιιιιι!!!!!!!!

Ειμαι τοσο χαρουμενη!!!

μπραβο κοριτσαρα

helloooooo?????kanis na apantisi???με αγνοειται...τς τς τς...παρτιασαμε χτες...ξυπνησε σημερα η μεγαλη 39.3...καλημερα.....

εμ..ετσι ειναι τα παρτακια..περαστικα!

Αλέκα μου έκανε request στο fb ένας γνωστός σου,Παντελής Κιρομύτης,περί τίνος πρόκειται???

τι να πω...ειναι παντρεμενος με δυο παιδια, σοβαρος όσο τον ξερω...καμια 35αρια...εχει κανει ρικουεστ σε ολους τους φιλους μου...δεν ξερω γιατι...εγω θα τον αγνοουσα μονο και μονο επειδη δεν τον ξερω....;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Αλέκα μου κι εγώ αυτό θα κάνω,δεν τον ξέρω,οπότε γιατί να τον κάνω φίλο???

???

πολυ σωστα....εγω όποιον δεν ξερω δεν τον κανω για να μην βλεπει τα παιδια μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ρε αλεκα τι τελειο στιχακι!!

ε μα ειμαι καλλιτεχνης η ρουφιανα!!!:rolleyes:

221882cb0gkyh7q4.gif

Ελινα μου χτες ειχαμε παει στη βασιλικη κ ειδαμε την μπεμπου,μα ποτε ηταν η δικια μου ετσι,λες κ περασαν αιωνες!!

παντως 20/5 θα ειμαστε κηφισια στανταρ...να εισαι κ συ κακομοιρα μου!!!

oCxsp2.png

Ελινα μου χτες ειχαμε παει στη βασιλικη κ ειδαμε την μπεμπου,μα ποτε ηταν η δικια μου ετσι,λες κ περασαν αιωνες!!

παντως 20/5 θα ειμαστε κηφισια στανταρ...να εισαι κ συ κακομοιρα μου!!!

πρωτα ο θεος θα ειμαι!

η μαμα σου ηταν εκει???

οχι δεν εχω πρασινα ματια ο μπαμπακας μου ειχε...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Σήμερα έχω και τις 2 μικρές από το πρωί (εννοώ δεν έστειλα τη μεγάλη σχολείο)και πήγε η μέρα πολύ καλύτερα από άλλες φορές... :-) Η μία κοιμάται και η μεγαλύτερη (που δεν πρόκειται να κοιμηθεί) ταΊζει τις κούκλες της!

γιατί δεν την πετυχαίνεις? πολύ ευκολο δοκίμασε αυτό εγώ ρίχνω 1 κουταλιά σούπας βουτυρο αγηνω να λιώσει ριχνω 2 κουταλιές αλευρι κ ανακατευω καλα ριχνω αμέσως 2 ποτηρια γάλα 2 αυγα λίγο αλάτι κ ρίχνω πολύ λίγο μοσχοκάρυδο μόνο για την σπιρταδα του , σε μετρια φωτιά, ανακατευεις συνεχως και σε κανα 5λεπτο 10 το πολύ θα αρχισει να πήζει!

Μάλλον δεν ανακατεύω σωστά...:-( Θα ξαναδοκιμάσω... Ευχαριστώ για τη συνταγή!:P

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

yasemi Περαστικα σας ... λες να την κολλησε κανενα παιδακι στα γενεθλια?

κοριτσκια καλησπερα,εγω ειμαι χαλια με εχει πιασει πονος στην μεση και δεν μπορω ουτε να περπατησω..χαλια μαυρα σας λεω...ο μικρος ειναι μεσα στην γκρινια ναι μεν του περασε ο βηχας μαλλον απο τα πολλα σαλια ειναι αλλα ειναι ανησυχος με τα δοντια του..εχουν φουσκωσει παρα πολυ τα ουλακια του θα εκραγουν σε λιγο...κοιμηθηκε στις 1χτες ξυπ[νησε 4,30-6,30-8,30οποτε εγω κουτουλαω και εχω και την μαρια που της μαθαινω το γιο-γιο και μου εχει κατουρησει ολο το σπιτι..

α, ρε μικρουλι.... ολα μαζι! κουραγιο μανα θα περασουν... κοιταξε μονο οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι, μην χαζευεις εδω μεσα...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...