Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν ήταν άλμα ανάπτυξης,εδώ και 10 μέρες που έχω παρατηρήσει μείωση στο γάλα,κανονικά θα είχε αυξηθεί η παραγωγή με τόοοοοσες ώρες που την έχω στο στήθος,αντίθετα,το γάλα όλο και μειώθηκε...

Της έχω πάρει το κλασικό άνθος ορύζης χωρίς βανίλια και το ψιλοτρώει,όχι με τρομερή χαρά αλλά τουλάχιστον κάτι γίνεται...

Εννοώ κανονικό φαγητό,κρέας,κοτόπουλο,λαχανικά...Δε γίνεται αλλιώς,αν είχα γάλα ούτε θα το συζητούσα αλλά τώρα...πρέπει να μεγαλώσει.

Πάω lidl να δω για πάνες.

βρε doraki νωρις δεν ειναι για φαγητο? γιατι δεν της δινεις συμπληρωμα τοτε?

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παλι βρε κοριτσια σημερα λεκιασα το ρουχο στο στηθος... ειχα να το παθω μηνες και φυσικα δεν φορουσα επιθεματα.. το μητσακι φταιει μια τρωει μια δεν τρωει, την εχει μουρλανει την παραγωγη!

μητσακι ειναι αυτο, οτι θελει κανει:tongue:

baJfp2.png

Καλημερούδια!!!

Εμεις ειμαστε καλα, ο μικρος κοιμαται τωρα και γω βρηκα λιγο χρονο να σας διαβάσω!

sofaki1978 ειχαμε το ιδιο τραγουδι εισοδου και για πρωτο χορο το One των U2, καθοτι εχω και ενα σχετικο κολλημα..!

Ντοράκι και μενα καπως ετσι ξεκινησε και δεν καθοταν με τιποτα στο στηθος, πειναγε και ηθελε να φαει επιτοπου. Του ξεκινησα συμπληρωμα και τωρα θηλαζω μονο 3 φορες την ημερα και συμπληρωνω εαν τον δω να πειναει.

σπέρεςςςςςςςςςςς

τι μπιουτιφουλ ντει βρε σοφακι, πρωτη φορα σημερα σηκωνόμασταν ανα 1 ωρα γιατι του μικρού του καρφωθηκε να τσιριζει μεσα στον υπνο του κάποια στιγμη τον πήρα στο κρεβατι κοιμήθηκε κανα 4ωτο κ από τοτε πάλι κλαμα ανα μια ωρα, δεν μπορούσα κ να ξυπνησω κ νιωθω σαν να με πλακώνανε ολο το βραδι, εχω κ μια διαθεση σκ@τα σαν να σηκώθηκα με τον κ@λο αναποδα

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=QuSKV6lPFYc&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=QuSKV6lPFYc&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

το αγαπημένο μου συγκρότημα, τους λατρευω!

το απόγευμα [άμε στο γιατρο να δούμε γιατι ήταν ανησυχος κ να κάνει εμβόλιο, φευγω μη σας χ΄λάω την ψυχολογια θα ερθω αργοτερα!

Διαφημίσεις

ρε κορες που εχετε το βιβλιο της πατσουρου...λεει τιποτα για θεματα θηλασμου και περιοδου???η περιοδος ακομη αφαντη τεταρτη μερα...στην μεγαλη ημουνα ρολοϊ....δε βρηκα και κατι στο παρεντς...(δεν ειχα και χρονο βεβαια να το ψαξω.....)...αντε καλο μου παρτυ....θα τα πουμε μετα....θυμηθηκε ο συζυγος να φτιαξω και λουκανοπιτακια το κερατο μου μεσα....

helloooooo?????kanis na apantisi???με αγνοειται...τς τς τς...παρτιασαμε χτες...ξυπνησε σημερα η μεγαλη 39.3...καλημερα.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ΑΑΑΑΑ και ξεχασα, μπήκα στο στενο μου τζήν!!! Γιουπιιιιιιι!!!!!!!!

Ειμαι τοσο χαρουμενη!!!

μπραβοοοοοο!!!

helloooooo?????kanis na apantisi???με αγνοειται...τς τς τς...παρτιασαμε χτες...ξυπνησε σημερα η μεγαλη 39.3...καλημερα.....

θα κοιταξω σε λιγακι, δεν θυμαμαι αν αναφερει κατι

39.3???? :-(

οντως ψοφαμε για δραμα,συμφωνω με μαρια....

ινακι ναι ψηνομαι,που θα κατσετε για καφε,ικεα η λεροι?η κερατεα?δεν μπορω αλλο σπιτι!!!!με εχει πιασει η ανοιξη.............

σοφου ΝΑΙ της βρηκα τις πεταλουδες!!!!!μου ειχε μεινει μια κανελι με βουλες:D!

στειλε το τηλ σου γιατι νομιζω δεν το εχω

Καλησπερα σε ολες!γλοσσωκοπανες πηγα να σας διαβασω απο κει που σταματησα και δεν αντεξα...απο οσα ειδα τελευταια

γιασεμι μου εγω εχω της πατσουρου το βιβλιο αλλα το δανεισα σε μια φιλη που εχει μια μπεμπα 1 μηνος να το διαβασει και δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν θυμαμαι...νομιζω ομως πως δεν ειναι τιποτα συμβαινει να μην εχεις σταθερο κυκλο η και να μην σου ερχεται καθολου απο οτι εχω διαβασει γενικα.εγω ακομη δεν εχω καθολου περιοδο.

ντορακι τι εγινε παιδι μου με το γαλα σου??πως καταλαβες οτι μειωνεται?υπαρχουν ενα σωρο λογοι που μπορει η μικρη να κλαιει στο στηθος,η αλλεργια,δοντακια κτλ...ισως να ναι αδιαθετουλα..παντως ξαφνικα ενω ειναι εδραιωμενος ο θηλασμος σου αποκλειεται μετα απο 5 μηνες να μειωθει ετσι.κατι αλλο θα ειναι...α και το Ινακι εχει δικιο παντα πριν ερθει περιοδος υπαρχει μια μειωση στο γαλα η οποια δεν κραταει πολυ και το μωρο θηλαζοντας το ρυθμιζει και παλι.

επισης καλε βλεπω ολες ξεκινησατε φαγητο μονο εμεις δεν τρωμε ακομη???

εμενα η μαστιτιδα μου περασε αλλα εχθες μου εφραξε ενας πορος και πετρωσε το μισο στηθος...μιλαμε για τρελο πονο ουτε το χερι δεν μπορουσα να σηκωσω..τον θηλαζα και πηδαγα απο τον πονο.τελικα ρουφα ρουφα ο φαγανας με αποσυμφορησε και μαλακωσε τωρα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

περαστικά της! πως περάσατε στο παρτι?

Καλησπερα σε ολες!γλοσσωκοπανες πηγα να σας διαβασω απο κει που σταματησα και δεν αντεξα...απο οσα ειδα τελευταια

γιασεμι μου εγω εχω της πατσουρου το βιβλιο αλλα το δανεισα σε μια φιλη που εχει μια μπεμπα 1 μηνος να το διαβασει και δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν θυμαμαι...νομιζω ομως πως δεν ειναι τιποτα συμβαινει να μην εχεις σταθερο κυκλο η και να μην σου ερχεται καθολου απο οτι εχω διαβασει γενικα.εγω ακομη δεν εχω καθολου περιοδο.

ντορακι τι εγινε παιδι μου με το γαλα σου??πως καταλαβες οτι μειωνεται?υπαρχουν ενα σωρο λογοι που μπορει η μικρη να κλαιει στο στηθος,η αλλεργια,δοντακια κτλ...ισως να ναι αδιαθετουλα..παντως ξαφνικα ενω ειναι εδραιωμενος ο θηλασμος σου αποκλειεται μετα απο 5 μηνες να μειωθει ετσι.κατι αλλο θα ειναι...α και το Ινακι εχει δικιο παντα πριν ερθει περιοδος υπαρχει μια μειωση στο γαλα η οποια δεν κραταει πολυ και το μωρο θηλαζοντας το ρυθμιζει και παλι.

επισης καλε βλεπω ολες ξεκινησατε φαγητο μονο εμεις δεν τρωμε ακομη???

εμενα η μαστιτιδα μου περασε αλλα εχθες μου εφραξε ενας πορος και πετρωσε το μισο στηθος...μιλαμε για τρελο πονο ουτε το χερι δεν μπορουσα να σηκωσω..τον θηλαζα και πηδαγα απο τον πονο.τελικα ρουφα ρουφα ο φαγανας με αποσυμφορησε και μαλακωσε τωρα...

αντε τουλαχιστον πέρασε, μπραβο στον μπουνίτσα, ουτε εμεις τρωμε!

Διαφημίσεις

Της έχω πάρει το κλασικό άνθος ορύζης χωρίς βανίλια και το ψιλοτρώει,όχι με τρομερή χαρά αλλά τουλάχιστον κάτι γίνεται...

Ναι αλλά πως το φτιάχνεις γιατί αν το κάνεις με νερό δεν τρέφεται καλά το παιδί. Το σκέτο σιτάλευρο το κάνεις με γάλα!

:D:D:D παμε ατααααααα

Όχι που δεν θα ήθελες εσύ!!!!;););)

βρε doraki νωρις δεν ειναι για φαγητο? γιατι δεν της δινεις συμπληρωμα τοτε?

Σωστό κι αυτό!

ΑΑΑΑΑ και ξεχασα, μπήκα στο στενο μου τζήν!!! Γιουπιιιιιιι!!!!!!!!

Ειμαι τοσο χαρουμενη!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παρτιασαμε χτες...ξυπνησε σημερα η μεγαλη 39.3...καλημερα.....

Περαστικούλια...την κολλήσανε ίωση λες?

Ανατρίχιασα που το διάβασα..θυμήθηκα τα δικά μου..που πέτρωσαν και τα δύο...ολόκληρα...μπρρρρρ...όχι χέρι δεν σήκωνα...ούτε να περπατήσω δεν μπορούσα...να μην σου ξανασυμβεί Ελινάκι!!!!!!

Αν δεν είχε χάσει βάρος δε θα ανησυχούσα,θα καθόμουν να τη θηλάζω όλο το 24ωρο μέχρι να κατέβει γάλα.

Οι πάνες της είναι σχετικά ικανοποιητικές.

Μέχρι στιγμής το ρυζάλευρο το κάνω με νερό για να μάθει σε πρώτη φάση να καταπίνει και μετά θα της το κάνω με γάλα.Δεν το χρησιμοποιώ ακόμα σαν πλήρες γεύμα,πάντα τη θηλάζω αλλά προσπαθώ να τη μάθω να καταπίνει.

Θα δοκιμάσουμε το γάλα το υποαλλεργικό που θα μου φέρουν το απόγευμα και αν σε μια βδομάδα δεν το πιει σωστά,τότε θα μπει φαγητό,με κάποιο τρόπο πρέπει να μεγαλώσει!

Ελίνα μου αμάν με τις παλιομαστίτιδες,μπράβο σου όμως που δεν τα παρατάς,όπως έκανε η κουνιάδα μου...Εκείνης ο γιατρός της είχε πει βέβαια ότι είναι θέμα κατασκευής του στήθους και δε γίνεται σωστή παροχή,κάτι τέτοιο.

Αλέκα μου έκανε request στο fb ένας γνωστός σου,Παντελής Κιρομύτης,περί τίνος πρόκειται???

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...