Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οντως ψοφαμε για δραμα,συμφωνω με μαρια....

ινακι ναι ψηνομαι,που θα κατσετε για καφε,ικεα η λεροι?η κερατεα?δεν μπορω αλλο σπιτι!!!!με εχει πιασει η ανοιξη.............

σοφου ΝΑΙ της βρηκα τις πεταλουδες!!!!!μου ειχε μεινει μια κανελι με βουλες:D!

καλέ είστε καλά? 7 σελίδες σε μια μερα??? πάω να διαβασω, αλλά επειδή πρέπει και να βγω, να δω πότε θα σας προλάβω πάλι... τρέχα μελίνααααααααααααααααααα!

καλημέρα είπα? δεν είπα!!! και χρόνια μας πολλά για χθες!!!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

εχω δουλειες με φουντες.... σε λιγο θα ξεκινησει κ η επιχειρηση μηλο....

σας ειπα? απο τεταρτη ξεσπιτωνομαστε... θα εχω μαστορα μεσα στο σπιτι κ δεν γινεται να ειναι κ τα παιδια εδω , οποτε μεχρι κυριακη πρωι θα ειμαστε απο παραλια πλευρα!!!

baJfp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Βρε κορίτσια πολύ έχω κολλήσει με εσάς!!!

Προτιμώ να σας διαβάσω παρά να πάω μπαλκόνι-καφέ-τσιγάρο!!! Ποιός εγώ???? Άντε να απαντάω όμως γιατί χαρμάνιασα!!! Βαγγέληηηηηη έλα παρεϊτσαααα!!!!!!

σιγα σιγα να του αυξησω την κρεμα κ να μειωσω γαλα ή να το παω ετσι καμμια βδομαδα..μη του πεφτει βαρια?? ,μηπως λεω χαζα??εχω ξεχασει απο τη μεγαλη!

Σιγά-σιγά Μαράκι καλύτερα γιατί κι εγώ με την κρέμα που την άυξησα αμέσως (δηλ. σε 4 μέρες έτρωγε μόνο κρέμα χωρίς συμπλήρωμα γάλα), πήρα πολύ αέρα και πήγα να κάνω το ίδιο με τα φρούτα και τελικά δεν τα σήκωσε το στομαχάκι του και μου τα έβγαλε όλα...

περιμενω τα πεθερικα και δεν εχω ουτε πορτοκαλαδα να κερασω η κοπριτο ωραια νυφη

Ε καλά με άδεια χέρια θα έρθουν?? Βγάλτους ότι φέρουν!!!

Αχ κορίτσια και εγώ πήρα ανθοδέσμη σήμερα από τη κόρη μου.....και καλά...Μου είχε γράψει και μια κάρτα εκ μέρος τησ μπέμπας.....να το κλάμα εγώ πρωι πρωι με αυτά που έγραφε.....

ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!!:):):)

α, μαρη!!! τι τραπεζια κ μ@#@!!!! εξω ρε θα μας βγαζουν!!!! κ αντε πες πως ενα φαγητο θα το κανουμε, το μαζεμα μετα:tongue: ?????????????????????? ασε... εξω!!!! πας ωραιοτατα παραγγελνεις ,τρως, περνας καλα ,μαζευουν αλλοι κ γυρνας σπιτι σου κ ειναι οοοολα τακτοποιημενα;)

Πόσο χαίρομαι που δεν είμαι μόνη μου σε αυτόν το κόσμο!!!! Ακούω για τραπεζώματα και βγάζω καντήλες!!!!!!! Άλλο μία στο ΄τοσο... (εγώ δεν έχω κάνει ποτέ βέβαια, αλλά λέμε τώρα...)

Καλέ κορίτσια τι ζέστη είναι αυτή, έχω σκάσει έχω 27 βαθμους μέσα στο σπίτι μου.

Πολύ είναι... πρόσεξέ το για τη μπεμπούλα...

Κι όμως υπάρχουν κι αυτά... Εμάς μπορεί να μην το χωράει το μυαλό μας, αλλά υπάρχουν δυστυχώς παιδάκια που νομίζουνότι η γιαγιά είναι η μαμά...

αχα! κ μολις θυμηθηκα οτι εχω 6 μερες καθυστερηση!!!!

ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο τεταρτη ξεσπιτωνομαστε... θα εχω μαστορα μεσα στο σπιτι κ δεν γινεται να ειναι κ τα παιδια εδω , οποτε μεχρι κυριακη πρωι θα ειμαστε απο παραλια πλευρα!!!

Μήπως είναι μια πολύ καλή αφορμή να κάνουμε ένα σουαρέ στη θαλασσίτσα?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?

Καλημέρα!!!!

Είστε όλες καλά??Τα μωράκια μας??

Εμείς....περίεργα...

Το γάλα μου έχει μειωθεί δραματικά και συνεχίζει κάθε μέρα όλο και λιγότερο ενώ την είχα συνέχεια στο στήθος,δεν είναι άλμα ανάπτυξης,η μικρή κλαίει και τσιρίζει από την πείνα,έχασε 80 γραμμάρια,από το Σάββατο έχω ροζ και καφέ και ελπίζω επιτέλους να γίνουν περίοδος κανονική γιατί πραγματικά θα έχουμε θρήνους...

Της ξεκίνησα πιο συστηματικά ρυζάλευρο και με το μπιμπερό για να πάρει λίγο τα πάνω της και το απόγευμα θα μου φέρουν ένα γάλα εντελώς υποαλλεργικό να δω αν θα το πιει,αν όχι,την άλλη βδομάδα ξεκινάμε φαγητό.

Δε σας έχω διαβάσει,θα δω αν θα προλάβω...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Το γάλα μου έχει μειωθεί δραματικά και συνεχίζει κάθε μέρα όλο και λιγότερο ενώ την είχα συνέχεια στο στήθος,δεν είναι άλμα ανάπτυξης,η μικρή κλαίει και τσιρίζει από την πείνα,έχασε 80 γραμμάρια,από το Σάββατο έχω ροζ και καφέ και ελπίζω επιτέλους να γίνουν περίοδος κανονική γιατί πραγματικά θα έχουμε θρήνους...

Καλημέρα Δώρα μας!!!

Πως ξεχωρίζεις αν είναι ή όχι άλμα ανάπτυξης???

Κι αν δεν είναι άλμα (πήδημα δηλαδή), τί είναι???

Κι αν πεινάει το παιδί όπως λες??? Δεν αποκλείεται να μην καλύπτεται από το γάλα και να θέλει κρέμες...

Το ρυζάλευρο το φτιάχνεις με γάλα ή πήρες ρυζάλευρο με βανίλια και το κάνεις με νερό?

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Βρε κορίτσια πολύ έχω κολλήσει με εσάς!!!

Προτιμώ να σας διαβάσω παρά να πάω μπαλκόνι-καφέ-τσιγάρο!!! Ποιός εγώ???? Άντε να απαντάω όμως γιατί χαρμάνιασα!!! Βαγγέληηηηηη έλα παρεϊτσαααα!!!!!!

Πόσο χαίρομαι που δεν είμαι μόνη μου σε αυτόν το κόσμο!!!! Ακούω για τραπεζώματα και βγάζω καντήλες!!!!!!! Άλλο μία στο ΄τοσο... (εγώ δεν έχω κάνει ποτέ βέβαια, αλλά λέμε τώρα...)

ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! κεγω θελω τσιγαρο αλλα σε λιγο θα φανε οποτε μετα εγω τσιγαρακι...

οσο για τα τραπεζωματα.... σε 2 χρονια εχω κανει 4 φορες... τα περισσοτερα τον πρωτο χρονο γιατι μετα ημουν εγκυος οποτε γιοκ!

αλλα εγω τα τραπεζωματα τα κανω ως εξης: ενα φαγητο η μαμα μου , ενα η πεθερα μου, ενα εγω κ σαλατες!!!! αυτα κ πολυ ειναι!!!

Μήπως είναι μια πολύ καλή αφορμή να κάνουμε ένα σουαρέ στη θαλασσίτσα?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?

δεν παιζει τιποτα περιεργο... απλα μαλλον δεν εχουμε βρει τα ισα μας με την περιοδο... οσο για την συναντηση εγω ειμαι μεσα:P!!!! π.φαληρο θα ειμαι απο τεταρτη βραδυ , οποτε πεμπτη παρασκευη σαβατο μπορουμε να κανονισουμε ενα καφεδακι στην μαρινα του φλοισβου...

Καλημέρα!!!!

Εμείς....περίεργα...

Της ξεκίνησα πιο συστηματικά ρυζάλευρο και με το μπιμπερό για να πάρει λίγο τα πάνω της και το απόγευμα θα μου φέρουν ένα γάλα εντελώς υποαλλεργικό να δω αν θα το πιει,αν όχι,την άλλη βδομάδα ξεκινάμε φαγητό.

οταν λες φαγητο εννοεις κανονικο φαγητο ή κρεμες?

baJfp2.png

Αν ήταν άλμα ανάπτυξης,εδώ και 10 μέρες που έχω παρατηρήσει μείωση στο γάλα,κανονικά θα είχε αυξηθεί η παραγωγή με τόοοοοσες ώρες που την έχω στο στήθος,αντίθετα,το γάλα όλο και μειώθηκε...

Της έχω πάρει το κλασικό άνθος ορύζης χωρίς βανίλια και το ψιλοτρώει,όχι με τρομερή χαρά αλλά τουλάχιστον κάτι γίνεται...

Εννοώ κανονικό φαγητό,κρέας,κοτόπουλο,λαχανικά...Δε γίνεται αλλιώς,αν είχα γάλα ούτε θα το συζητούσα αλλά τώρα...πρέπει να μεγαλώσει.

Πάω lidl να δω για πάνες.

oCxsp2.png

:D:D:D παμε ατααααααα

Καλημέρα!!!!

Εμείς....περίεργα...

μηπως λογο αναμενομενης περιοδου εχει μειωθει;

εγω παλι βρε κοριτσια σημερα λεκιασα το ρουχο στο στηθος... ειχα να το παθω μηνες και φυσικα δεν φορουσα επιθεματα.. το μητσακι φταιει μια τρωει μια δεν τρωει, την εχει μουρλανει την παραγωγη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...