Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω ειμαι χανουμακι παντως..! :) διαβαστε αυτο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61583

τι να πω... εμενα για να με ξεκουρασει η μητερα μου , μου ειπε να κρατησει μια μερα την μια... οποια να ΄ναι .... κ την κοιταγα ετσι:shock::shock::shock: αλλο να παω για εναν καφε 1 ωριτσα (που κ αυτο γινοταν μεχρι να φτιαξει ο καιρος , γιατι τωρα παμε πακετο... ) κ αλλο να μου κρατησει το παιδι ετσι... χωρις σοβαρο λογο! αφηστε που δεν μπορουσα ουτε να μπω στην διαδικασια του να διαλεξω...

αλλα οπως λενε κ μεσα τα κοριτσια , ποτε δεν ξερεις τι ακριβως συμβαινει...

το ιδιο το εκανε κ η θεια μου... αφηνε τον γιο της στην πεθερα της καθε μερα, το παιδι κοιμοταν εκει κ το εβλεπαν το απογευμα κ σκ.... οταν καλοκαιριαζε δε το επαιρνε κ η γιαγια μου.... αν θυμαμαι καλα ο ξαδερφος μου εμεινε με τους γονεις του απο το γυμνασιο κ μετα...ο λογος? απλα στην αρχη ζοριστηκε κ μετα βολευτηκε...( με σχολεια κλπ..)

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σοφια εγραψα και εγω στο τοπικ.πρεπει να ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ σοβαροι οι λογοι αλλα δυστηχως δεν ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις.μια κοπελα το ειπε παρκαρισμα και αυτο ειναι.

εγω ειμαι χανουμακι παντως..! :) διαβαστε αυτο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61583

τι λες καλε?Σημερα ηρθαν τα πεθερικα μου και κανονισαν με τον Σπυρο να παρουν το μιμακο μου και να πανε 2 μερες στην λουτσα εκτος του οτι εγινε Τουρκος γιατι δεν το καταλαβα θα παω και εγω μαζι η βδελα που θα αφησω το αγορακι μου .Αλλα εδω φταιει η μανα η γιαγια δηλαδη που δεν αφηνει την κορη να αναλαμβανει τις ευθυνες της εχω ακουσει πολλα τετοια δεν με ενυπωσιαζει ξερω γυναικα που σχολαγε 6 το απογευμα και γυρναγε σπιτι 10 για να εχει κοιμηθει το παιδι καιν ηταν ξυπνιο καθοταν στην εισοδο μεχρι να το παρει ο υπνος γιατι μετα θα ξεσηκωνοταν ελεγε

[sIGPIC][/sIGPIC]

σοφια εγραψα και εγω στο τοπικ.πρεπει να ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ σοβαροι οι λογοι αλλα δυστηχως δεν ειναι.μια κοπελα το ειπε παρκαρισμα και αυτο ειναι.

ετσι ειναι... τωρα μην περιμενεις εσυ εγω κ ολες μας να καταλαβουμε το γιατι... ειναι καποιοι ανθρωποι εχουν διαφορετικη φιλοσοφια απο την δικη μας...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ασχετο και μπορει και κουτσομπολιστικο μπηκα πριν λιγο στο τοπικ με τον παναγιωτακη κακως βεβαια πλεον αλλα πως σας φαινεται ολο αυτο ρε φιλεναδες μονο εμενα ενοχλει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

σοφια εγραψα και εγω στο τοπικ.πρεπει να ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ σοβαροι οι λογοι αλλα δυστηχως δεν ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις.μια κοπελα το ειπε παρκαρισμα και αυτο ειναι.

δεν ειναι παρκαρισμα γιατι μετα πας και το περνεις το αμαξακι σου εγκατελειμενο ειναι και σιγα σιγα θα αρχιζει να βγαζει προβληματα μεχρι που η κατασταση του θα ειναι πολυ σοβαρη και θα την πληρωσει και αυτο και ο ιδιοκτητης του ακριβως οπως τα αυτοκινητα

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια ασχετο και μπορει και κουτσομπολιστικο μπηκα πριν λιγο στο τοπικ με τον παναγιωτακη κακως βεβαια πλεον αλλα πως σας φαινεται ολο αυτο ρε φιλεναδες μονο εμενα ενοχλει?

τι εννοεις? ουτε εγω μπαινω...

baJfp2.png

δεν ειναι παρκαρισμα γιατι μετα πας και το περνεις το αμαξακι σου εγκατελειμενο ειναι και σιγα σιγα θα αρχιζει να βγαζει προβληματα μεχρι που η κατασταση του θα ειναι πολυ σοβαρη και θα την πληρωσει και αυτο και ο ιδιοκτητης του ακριβως οπως τα αυτοκινητα

α γεια σου!εγκαταλειμενο ειναι!

Διαφημίσεις

εγω δεν μπαινω μαρινα.με πιανουν τα κλαματα και ψυχοπλακωνομαι.

ρε εσυ το ειχα πει την αλλη φορα εκει μεσα και δυστηχως παρεξηγηθηκα εμενα με ενοχλει οκ μπηκαμε συλληπηθηκαμε κλαψαμε ..τελος.ολο αυτο που φαινεται και μαζοχιστικο αλλα και σαν να διψαμε για αιμα ολη την ωρα μπαινουν και λενε πραγματα για την μαμα εγω νομιζω οτι αρκετα αβασταχτος ειναι ο πονος της πρεπει να εχει και εμενα πανω της να της ευχομαι για την γιορτη της μητερας και να σκαλιζω πληγες και να γουσταρω και να ψαχνω να ξαναμπει (οχι εγω προσωπικα) γιατι ?Για να μου πει για το χαμενο μωρο της και να αρρωστησω και να κλαιω και να το παιζω οτι συμπαραστεκομαι γιατι γραφω κουραγιο και ο χριστουλης.. και διαφορα τα ειπαμε τι αλλο αφηστε την κοπελα πια στην υσηχια της ημαρτον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...