Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα παρει κανεναν ο δια@#!ος σημερα με τους κωλοαγωνες..μια μπαλα μια μπασκετ!!! τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυ

υπομονη.... μιση ωριτσα ακομη... εγω να πω την αληθεια ετσι εχω την ησυχια μου:mrgreen:

Καλέ κορίτσια τι ζέστη είναι αυτή, έχω σκάσει έχω 27 βαθμους μέσα στο σπίτι μου.

ελα καλε!!!! εγω 23-24 παιζω εδω...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Είχαμε πολύ Busy Σαβ/κο! Σάββατο βράδυ γάμος και μετά δεξίωση, Κυριακή μεσημέρι Βάπτιση και μετά ταβέρνα! :-) Περάσαμε πολύ ωραία!!!

Ειδά στα γρήγορα ότι μιλούσατε για :

- μπεσαμέλ και εγώ την πετυχαίνω τέλεια. Βάζω τα φακελάκια μέσα σε γάλα και... έτοιμη!!! Όποτε έχω προσπαθήσει να φτιάξω μόνη μου είναι αποτυχία... :-(

- κρέμες θα αρχίσουμε ρυζάλευρο μόλις κλείσουμε τους 5 μήνες. Η άλλη μου κόρη το είχε δεχτεί πολύ εύκολα (και την κρέμα και το κουτάλι) σαν να έτρωγε χρόνια!!! Για να δούμε τώρα... Επίσης θα σταματήσουμε αποστειρώσεις και θα μπορεί να πίνει και λίγο νεράκι βρύσης.

- μουσακάς... και εγώ δεν τηγανίζω τίποτα. Τα ψήνω ελαφρώς στο φούρνο (μελιτζάνες, πατάτες) έχω καιρό να φτιάξω όμως.. χμμμ... Θα προμηθευτώ υλικά για να φτιάξω... Μου ανοίξατε την όρεξη :-)

γιατί δεν την πετυχαίνεις? πολύ ευκολο δοκίμασε αυτό εγώ ρίχνω 1 κουταλιά σούπας βουτυρο αγηνω να λιώσει ριχνω 2 κουταλιές αλευρι κ ανακατευω καλα ριχνω αμέσως 2 ποτηρια γάλα 2 αυγα λίγο αλάτι κ ρίχνω πολύ λίγο μοσχοκάρυδο μόνο για την σπιρταδα του , σε μετρια φωτιά, ανακατευεις συνεχως και σε κανα 5λεπτο 10 το πολύ θα αρχισει να πήζει!

και εμείς....

Αχ κορίτσια και εγώ πήρα ανθοδέσμη σήμερα από τη κόρη μου.....και καλά...

Μου είχε γράψει και μια κάρτα εκ μέρος τησ μπέμπας.....να το κλάμα εγώ πρωι πρωι με αυτά που έγραφε.....

τι γλυκόοοοοοο

αχου! τι τρυφερος.... ο δικος μου απλα φροντισε να μου σπασει τα νευρα...
χαχαχα
α, μαρη!!! τι τραπεζια κ μ@#@!!!! εξω ρε θα μας βγαζουν!!!! κ αντε πες πως ενα φαγητο θα το κανουμε, το μαζεμα μετα:tongue: ?????????????????????? ασε... εξω!!!! πας ωραιοτατα παραγγελνεις ,τρως, περνας καλα ,μαζευουν αλλοι κ γυρνας σπιτι σου κ ειναι οοοολα τακτοποιημενα;)
μα τόοοοοσοοοοοο πολυ να μου μοιαζεις????:D

καλέ δικές μου ειστε εσεις!!! το καλυτερο μου!

για πειτε την συνταγη με τον μουσακα πως τις κανετε τις μελιτζανοπατατες στο φουρνο?

καθαρίζεις τις πατατες κ τις μελιτζανες τις κόβεις σε φέτες όπως κ στο τηγάνισμα ψέκασε με λίγο λάδι και β΄λ'τες να ψηθούν τιποτα το σημαντικό

Θα παρει κανεναν ο δια@#!ος σημερα με τους κωλοαγωνες..μια μπαλα μια μπασκετ!!! τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυ

ελα ντεεεεεε

εμεις εχουμε 25,5..

εγώ αναψα καλοριφερ κρυωνα!

Διαφημίσεις

εγω ειμαι χανουμακι παντως..! :) διαβαστε αυτο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61583

Το θεωρώ απαράδεκτο ,εγω δεν μπορώ να την βγάλω από το δωμάτιο μου όχι να την βλέπω 2 ώρες την ημέρα.....α πα πα πα πα

οχι Σοφακι Εγω ειμαι Αρης ο αντρας μου ειναι Ολυμπιακος και μου την εχει δωσει γι αυτο!

αχα!!! αναποδα εμεις!!! εγω ολυμπιακος κ ο αντρας μου αρης!!!!

χαχαχαχα...χασανε και οι 2ομαδες ε??εμεις οταν παιζει αεκ-αρης διχαζομαστε γιατι παιζει ο ξαδερφος του αντρα μου στον αρη και ειμαστε μισα μισα χαχαχα..

γι΄αυτο ακριβως τον λογο μου εσπασε τα νευρα:mad:

baJfp2.png

κοριτσακια μου καληνυχτα...φιλια σε όλες, παω να ξεραθω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...