Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοκολατοπιτα done!!!γ

αυτες οι κουβερτουρες οταν λιωνουν γιατι μενουν λιγο πριν τις ριξω στο μιγμα και μου φωναζουν φαε με φαε με δεν μπορω να καταλαβω.....και γω γιατι τις ακουω...παλι δεν μπορω να καταλαβω!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κορες που εχετε το βιβλιο της πατσουρου...λεει τιποτα για θεματα θηλασμου και περιοδου???η περιοδος ακομη αφαντη τεταρτη μερα...στην μεγαλη ημουνα ρολοϊ....δε βρηκα και κατι στο παρεντς...(δεν ειχα και χρονο βεβαια να το ψαξω.....)...αντε καλο μου παρτυ....θα τα πουμε μετα....θυμηθηκε ο συζυγος να φτιαξω και λουκανοπιτακια το κερατο μου μεσα....

καλό ξαφάντωμααααα!

κοριτσακια....απο χτες τρωμε κι εμεις κρεμα βανιλια....του δινω 100 για αρχη...τη μιση κ παραπανω τρωμε ..η υπολοιπη πασαλοιφεται....μετα χτυπαει κ 150 γαλα...σιγα σιγα να του αυξησω την κρεμα κ να μειωσω γαλα ή να το παω ετσι καμμια βδομαδα..μη του πεφτει βαρια?? ,μηπως λεω χαζα??εχω ξεχασει απο τη μεγαλη!

κ εσεις κρεμα? παει θα του δωσω από μόνη μου!

τις μπομπο δεμν μπορω να τις περιγραψω πολυ ευκολα ηταν μια κορωνα σε ασημι χρωμα και μεσα θαλασσι κρεμοντουσαν κατι πραγματακια οπς ειναι τα γουρια που βαζουμε στο σπιτι και τα κουφετα ηταν δεμενα ενα ενα οπως ειναι ενα κολιε με περλες καπως ετσι ειχε πολυ ομορφες και για κοριτσακια και για αγορακια αλλα ηταν ακριβες

Μαρακι μου το μαγαζι δεν το κλεινουμε καμια μερα εδω δουλεψαμε πρωτοχρονια και πασχα οταν εινα φρανσαιζ δεν μπορεις να ασκησεις ευκολα την δικη σου πολιτικη στο μαγαζι

τι φρανσαιζ ε΄΄ιναι? μπορεις να το πεις?

μουσακα δεν φτιαχνω ΑΡΝΟΥΜΑΙ πολυ φασαρια...και πολυ λαδιλα!
τον μουσακα κοριτσια 2 φορες τα μελιτζανοκολοκυθοπατατες δεν τις τηγανισα τα εβαλα στον φουρνο και ουτε λαδιλα ουτε φασαρια

χαχαχα το ίδιο θα ελεγα, κ εγω στο φούρνο τα βάζω πιο υγιεινα κ πιο ελαφρια

κρεμα βανιλια ακομα,σε κανενα μηνα.......

κρεμα μπεσαμελ και εγω στα δαχτυλα την παιζω......γαλα,μπεσαμελ γιωτης και τελος:tongue:!

ω ναι πολυ λαδιλα αλλα εφαγα ενα μικρο κομματι και πολυ σαλατα........

εμένα οι ετοιμες δε μου αρεσουν , κ εγω παρομοι συνταγη κάνω

σοκολατοπιτα done!!!γ

αυτες οι κουβερτουρες οταν λιωνουν γιατι μενουν λιγο πριν τις ριξω στο μιγμα και μου φωναζουν φαε με φαε με δεν μπορω να καταλαβω.....και γω γιατι τις ακουω...παλι δεν μπορω να καταλαβω!!!

ασε την κουβερτουρα κατω κ πιασε μια κομματαρα σοκολατόπιτα να το ευχαριστηθεις! κ εγω κάνω πολύ ωραια σοκολατοπιτα!

γεια σας τσουπριτσες μου...ωραια μερα σημερα...πηγαμε φαγαμε, παιξαμε...πηρα και τα λουλουδακια μου (τα πρωτα για τη σημερινη γιορτη:D), και μαζευτηκαμε....ο μικρος μπανιαριστηκε και ξεραθηκε..μου εχει μεινει μονο ο μεγαλος....

κοριτσακια....απο χτες τρωμε κι εμεις κρεμα βανιλια....του δινω 100 για αρχη...τη μιση κ παραπανω τρωμε ..η υπολοιπη πασαλοιφεται....μετα χτυπαει κ 150 γαλα...σιγα σιγα να του αυξησω την κρεμα κ να μειωσω γαλα ή να το παω ετσι καμμια βδομαδα..μη του πεφτει βαρια?? ,μηπως λεω χαζα??εχω ξεχασει απο τη μεγαλη!

εμενα την πρωτη μερα εφαγε 6-7 κουταλιες, την δευτερη καμια δεκαρια, μετα περπου 150 μλ και μετα κανα 200αρι....

τις μπομπο δεμν μπορω να τις περιγραψω πολυ ευκολα ηταν μια κορωνα σε ασημι χρωμα και μεσα θαλασσι κρεμοντουσαν κατι πραγματακια οπς ειναι τα γουρια που βαζουμε στο σπιτι και τα κουφετα ηταν δεμενα ενα ενα οπως ειναι ενα κολιε με περλες καπως ετσι ειχε πολυ ομορφες και για κοριτσακια και για αγορακια αλλα ηταν ακριβεςι

εμενα το προσκλητηριο ειναι καπως ετσι...ειναι ασημι (σαν αυτο που ανακατευουν τα ποτα) και στο τελειωμα εχει μια κορωνα με θαλασσι λεπτομερειες....η μπομπο ειναι καραβακι....

να σας πω καλε ο Μανωλακος μου εδω και 2 μερες δεν τρωει καλα γυρω στα 60-80 γραμμαρια γαλα λετε να ειναι επειδη ειναι αρρωστουλης?Αλλα δεν εχει πυρετο και ειναι ευδιαθετος

ή πονολαιμο θα εχει η φλεμματακια μωρε...περαστικα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εγω εδω σας διαβαζω εχω απιστευτη βαρεμαρα +πεινα..και πρπει να κνω τον μπεμπη μπανιο...εμεις ξεκινησαμε με 70μλ κρεμα και τωρα τρωμε 120...μολις φτασω τα 150σταματαμε..και σε κανα 2βδομαδες ξεκιναμε φρουτα..

:-D

kaι τις πατατες τις βαζετε στο φουρνο στο μουσακα? ψηνοντε?

nai αμέ, μια χαρά απλά θελει λίγο παραπάνω αλλά από το να τα τηγανίζεις λίγα λίγα τα βαζεις ολα κ μια χαρα

τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

\

μου εχει μεινει μια καρδια να βρω στο σαιτ για τον διαγωνισμο και δεν την βρισκωωωωωωωωω

καλέ αφου τις βρηκαμε που ζεις? πήγαινε στις χθεσινες σελίδες να δεις που είναι, η μια ειναι κρυμμενη εκει που λεει διαγωνισμος στα νηπια νομιζω

κατερινακι και εμεις σε κανενα μηνα κρεμα.......μην βιαζεσαι.:D

τελευταιοι θα μεινουμε!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Είχαμε πολύ Busy Σαβ/κο! Σάββατο βράδυ γάμος και μετά δεξίωση, Κυριακή μεσημέρι Βάπτιση και μετά ταβέρνα! :-) Περάσαμε πολύ ωραία!!!

Ειδά στα γρήγορα ότι μιλούσατε για :

- μπεσαμέλ και εγώ την πετυχαίνω τέλεια. Βάζω τα φακελάκια μέσα σε γάλα και... έτοιμη!!! Όποτε έχω προσπαθήσει να φτιάξω μόνη μου είναι αποτυχία... :-(

- κρέμες θα αρχίσουμε ρυζάλευρο μόλις κλείσουμε τους 5 μήνες. Η άλλη μου κόρη το είχε δεχτεί πολύ εύκολα (και την κρέμα και το κουτάλι) σαν να έτρωγε χρόνια!!! Για να δούμε τώρα... Επίσης θα σταματήσουμε αποστειρώσεις και θα μπορεί να πίνει και λίγο νεράκι βρύσης.

- μουσακάς... και εγώ δεν τηγανίζω τίποτα. Τα ψήνω ελαφρώς στο φούρνο (μελιτζάνες, πατάτες) έχω καιρό να φτιάξω όμως.. χμμμ... Θα προμηθευτώ υλικά για να φτιάξω... Μου ανοίξατε την όρεξη :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

κατερινακι και εμεις σε κανενα μηνα κρεμα.......μην βιαζεσαι.:D

και εμείς....

Αχ κορίτσια και εγώ πήρα ανθοδέσμη σήμερα από τη κόρη μου.....και καλά...

Μου είχε γράψει και μια κάρτα εκ μέρος τησ μπέμπας.....να το κλάμα εγώ πρωι πρωι με αυτά που έγραφε.....

γεια σας!!!! δεν διαβασα αλλα ειδα τα κουοτε της κατερινας κ μια ιδεα την πηρα!!!

για τις κρεμες.... εμεις μολις την δοκιμασαμε , δεν θελαμε μετα γαλα... απλα φαγαμε αμεσως κρεμα! τωρα πλεον τρωνε οσο γραφει το κουτι σαν πληρες γευμα, δηλ 200 νερο κ 8κ. κρεμα. σημερα καναμε αποπειρα για την δεκατιανη φρουτοκρεμα.... ξεκινησαμε με μηλο αλλα μονο που δεν μου το εφτυσαν στα μουτρα!!! με το ζορι 3 κουταλιες...

για το μουσακα... εγω οοοοταν τον φτιαχνω, το κανω παραδοσιακα... με τηγανι...αλλα τα αφηνω μετα αρκετη ωρα να στραγγιξουν κ μετα φουρνο...

baJfp2.png

για το μουσακα... εγω οοοοταν τον φτιαχνω, το κανω παραδοσιακα... με τηγανι...αλλα τα αφηνω μετα αρκετη ωρα να στραγγιξουν κ μετα φουρνο...

για πες ημερομηνια που τοι κανεις καθε χρονο....δε φανταζομαι να ειναι πανω απο μια φορα :tongue::tongue: σαν και εμενα σε εχω κοψει εσενα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και εμείς....

Αχ κορίτσια και εγώ πήρα ανθοδέσμη σήμερα από τη κόρη μου.....και καλά...

Μου είχε γράψει και μια κάρτα εκ μέρος τησ μπέμπας.....να το κλάμα εγώ πρωι πρωι με αυτά που έγραφε.....

αχου! τι τρυφερος.... ο δικος μου απλα φροντισε να μου σπασει τα νευρα...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...