Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια..χρονια μας πολλα..

εβαλα τον συζυγο και κατεβασε τα καλοκαιρινα και επιτελους πηρα ανασα εβαλα σορτσακι φανελακι και κυκλοφορω..ο μπεμπης σκ@τα υπνοεκανε χτες..εκτος το οτι δεν κοιμηθηκε ολη μερα με πηγε το βραδυ 1-5-8ελεος...και εμενα με πηρε ο υπνος στις 3...νυσταζωω...

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μας λαχτάρησε ο Κομποστούλης!!

Του είχα δώσει πάνω από τη μισή φρουτόκρεμα (σχεδόν 150μλ) και ξαφνικά άρχισε να την κάνει εμετό και την έβγαλε ΟΛΗ!!!! Βούρκωσε και κκκίνησε από το ζόρι το παιδάκι μου!!!

!

εχεις να περασεις τετοιες λαχταρες..ουυυυυυυυυυυυυυ dont worry! pαντως κι εμενα ο εμετος ειναι το χειροτερο μου γιατι η μεγαλη το κανει πολυ δραματικο...κουναει χερια ποδια σα να μη μπορει να παρει ανασα..και μας κοβει τη χολη το σκασμενο!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλησπερα κοριτσακια..χρονια μας πολλα..

εβαλα τον συζυγο και κατεβασε τα καλοκαιρινα και επιτελους πηρα ανασα εβαλα σορτσακι φανελακι και κυκλοφορω..ο μπεμπης σκ@τα υπνοεκανε χτες..εκτος το οτι δεν κοιμηθηκε ολη μερα με πηγε το βραδυ 1-5-8ελεος...και εμενα με πηρε ο υπνος στις 3...νυσταζωω...

γεια σου sexy mama με τα σορτσακια σου!!!! ελπιζω αυτο το βραδυ να ειναι καλο αγορι ο γαμπρος

Διαφημίσεις

ρε κορες που εχετε το βιβλιο της πατσουρου...λεει τιποτα για θεματα θηλασμου και περιοδου???η περιοδος ακομη αφαντη τεταρτη μερα...στην μεγαλη ημουνα ρολοϊ....δε βρηκα και κατι στο παρεντς...(δεν ειχα και χρονο βεβαια να το ψαξω.....)...αντε καλο μου παρτυ....θα τα πουμε μετα....θυμηθηκε ο συζυγος να φτιαξω και λουκανοπιτακια το κερατο μου μεσα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

κοριτσακια....απο χτες τρωμε κι εμεις κρεμα βανιλια....του δινω 100 για αρχη...τη μιση κ παραπανω τρωμε ..η υπολοιπη πασαλοιφεται....μετα χτυπαει κ 150 γαλα...σιγα σιγα να του αυξησω την κρεμα κ να μειωσω γαλα ή να το παω ετσι καμμια βδομαδα..μη του πεφτει βαρια?? ,μηπως λεω χαζα??εχω ξεχασει απο τη μεγαλη!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

κοριτσακια....απο χτες τρωμε κι εμεις κρεμα βανιλια....του δινω 100 για αρχη...τη μιση κ παραπανω τρωμε ..η υπολοιπη πασαλοιφεται....μετα χτυπαει κ 150 γαλα...σιγα σιγα να του αυξησω την κρεμα κ να μειωσω γαλα ή να το παω ετσι καμμια βδομαδα..μη του πεφτει βαρια?? ,μηπως λεω χαζα??εχω ξεχασει απο τη μεγαλη!

μολις τα διαβαζα :D!

Διαφημίσεις

συγνωμη αλλα το εγραψες προτου διαβασεις το μηνυμα μου?:shock::shock:

πας στο youtube, κατω απο βιντεο που θες εχει ενα κουμπι που λεει ενσωματωση...το πατας κ κανεις αντιγραφη τη διευθυνση που βγαζει...ερχεσαι εδω παταςαπαντηση το τελευταιο κουτακι δεξια αν πατηεις εχει το σημα youtube το πατας κ αναμεσα στις δυο παρενθεσεις κανεις επικολληση...καταλαβες??????????

συγνωμη αλλα το εγραψες προτου διαβασεις το μηνυμα μου?:shock::shock:

πας στο youtube, κατω απο βιντεο που θες εχει ενα κουμπι που λεει ενσωματωση...το πατας κ κανεις αντιγραφη τη διευθυνση που βγαζει...ερχεσαι εδω παταςαπαντηση το τελευταιο κουτακι δεξια αν πατηεις εχει το σημα youtube το πατας κ αναμεσα στις δυο παρενθεσεις κανεις επικολληση...καταλαβες??????????

οχι οχι!εκεινη την ωρα ημουν στο σαιτ της nutricia και τα διαβαζα.....και σου τα αντεγραψα!θα δειξει αν καταλαβα για το you tube.......:rolleyes:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=8ShDEEGcV4k&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=8ShDEEGcV4k&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

τις μπομπο δεμν μπορω να τις περιγραψω πολυ ευκολα ηταν μια κορωνα σε ασημι χρωμα και μεσα θαλασσι κρεμοντουσαν κατι πραγματακια οπς ειναι τα γουρια που βαζουμε στο σπιτι και τα κουφετα ηταν δεμενα ενα ενα οπως ειναι ενα κολιε με περλες καπως ετσι ειχε πολυ ομορφες και για κοριτσακια και για αγορακια αλλα ηταν ακριβες

Μαρακι μου το μαγαζι δεν το κλεινουμε καμια μερα εδω δουλεψαμε πρωτοχρονια και πασχα οταν εινα φρανσαιζ δεν μπορεις να ασκησεις ευκολα την δικη σου πολιτικη στο μαγαζι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...