Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

nai μωρε λιγες ειμαστε...δεν πειραζει ομως ωραια θα ειναι!

για τα μπισκοτάκια κατι ακόμα χθες στο φούρνο μοσχομύριζαν και σήμερα το μόνο που μένει στη γευση είναι μερέντα και αυγουλίλα, αν τα κάνεις καλύτερα ρίξε κ λίγο βανίλια ή λίγο ξύσμα πορτοκαλιού οπως εγραφε μια κοπέλα, και να κάνεις τα μπαλάκια όσο είναι η μύτη από το μικρό δαχτυλάκι (λίγο μικρότερο εσυ γιατι εισαι και ψηλή λογικά θα εχεις μακρυα δάχτυλα!!!) την επόμενη φορά λέω να ρίξω κ λίγο κακάο κ σταγόνες κουβερτούρας για να γίνουν όπως τα σοφτ κινγκς

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα καλ΄ως την! τωρα σε αναφερα!!!

χρονια μας πολλά!!!

Xαχαχα!!!!!Χίλα χρόνια θα ζήσω!!Αλοίμονό σας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι πείτε νωρίτερα για να κανονίσουμε και εμείς.Απλά το Σαβ/κο δεν μπορώ γιατί θα κατεβούμε προς τα κάτω

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

to kerato mou apo xtes pedevo ena megalo baloni na balo mesa mikra balonia na to skaso tin ora tis tourtas....gkrrrrrrrrrrrrrr.....exo vali mono 7 mesa....evala mini sokofretakia kai estila ton antra mou na pari karameles na tis xoso mesa...siga mi katso na skaso allo...mou thelo na kano eppagelmatiko fouskoma me ti troba apo ta tzambo tromara mou.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Xαχαχα!!!!!Χίλα χρόνια θα ζήσω!!Αλοίμονό σας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι πείτε νωρίτερα για να κανονίσουμε και εμείς.Απλά το Σαβ/κο δεν μπορώ γιατί θα κατεβούμε προς τα κάτω

αααα πουλάκι μου βολτούλάαααααα??? και εμεις την άλλη κυριακή ειπαμε να πάμε εκδρομή εχουμε επέτειο 1 χρονο αρραβώνα!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μας λαχτάρησε ο Κομποστούλης!!

Του είχα δώσει πάνω από τη μισή φρουτόκρεμα (σχεδόν 150μλ) και ξαφνικά άρχισε να την κάνει εμετό και την έβγαλε ΟΛΗ!!!! Βούρκωσε και κκκίνησε από το ζόρι το παιδάκι μου!!!

χθες την κοιμησε ο μπαμπας της στις 12:30 -εγω την ειχα πεσει απο τις 23:30- ξυπνησε 3:30 και μετα παλι 6, καλα ειναι δεν εχω παραπονο, το τσιμπησαμε παλι το 6ωρο παραπονο δεν εχω

Άντε και συνεχόμενο Μητσινάκια μου!!!!!!!

Καλημερα μανουλιτσες, χρονια μας πολλα! Και στις μανουλες μας!!!

Παντα μου ελεγε "οταν γινεις μανα θα με θυμηθεις" και με νευριαζε!

Ποσο δικιο εχει...

Κι εμείς τα ίδια θα τους λέμε και θα νευριάζουν και μετά θα κάνουν παιδιά και θα μας καταλάβουν και θα τα λένε στα παιδιά τους και θα νευριάζουν και μετά δως του από την αρχή!!!!!

!!!

δεν ειναι τιποτα βρε...πολλες φορες μου το εχε κανει ο αγγελος..

αντε κοριτσακια σας αφηνω, παμε να φαμε... φιλια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημερα μανουλιτσες, χρονια μας πολλα! Και στις μανουλες μας!!!

Παντα μου ελεγε "οταν γινεις μανα θα με θυμηθεις" και με νευριαζε!

Ποσο δικιο εχει...

ποσο δίκιο έχουν...!

Του είχα δώσει πάνω από τη μισή φρουτόκρεμα (σχεδόν 150μλ) και ξαφνικά άρχισε να την κάνει εμετό και την έβγαλε ΟΛΗ!!!! Βούρκωσε και κκκίνησε από το ζόρι το παιδάκι μου!!!

Κι εμείς τα ίδια θα τους λέμε και θα νευριάζουν και μετά θα κάνουν παιδιά και θα μας καταλάβουν και θα τα λένε στα παιδιά τους και θα νευριάζουν και μετά δως του από την αρχή!!!!!

αντε μωρέ το καημενούλη, γιατι επειδη εφαγε πολύ?

Διαφημίσεις

ειχα στη μαμα μου με τα αγορακια μου γιατι ο καλος μου δουλευει της λεω για την μπομπονιερα:ξερεις ποσο εκανε μαμα?ποσο 20?τι 7ε λεω,ε καλα δεν ειναι και πολλα..........τι συνταξη περνει ο πατερας μου καλε?Εχω μανα τν βαρδινογιαννη και δεν το γνωριζα που ζει?και μετα μου κλαιγεται αχ τωρα δεν θα εχουμε να φαμε τι ναι τουτη ρε?θα την δειρω μηπως νομιζει οτι εγω ειμαι η Βαρδινογιαννη?

βεβαια να πω του στραβω του δικιο οι μπομπο του Δημητρη πριν 3 χρονια εκαναν 5ε και το προσκλητηριο3,5 για αυτο νομιζει η γυναικα οτι θα κανω την ιδια μαλ@@ια

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ το καημενουλικο...

Σευχαριστουμε!!!

83?Τι μαχαιρια στην καρδια ήταν αυτη καλε μεσημεριατικα?

χχαχα, σιγα μην παθεις τιποτα γριουλα

Λοιπον κοριτσια πηγα σε διδυμοβαπτιση...στην ουσια μια φορα τα ειπε ο παππας απλα μπηκαν ξεχωριστα στην κολυμπηθρα..5 λεπτα παραπανω δηλαδη διαρκει...οποτε Αννια μου ξανασκεψου το!!! αν ηταν να κανεις γαμο -βαπτιση μαζι καλυτερα κανε γαμο-βαπτισεις!!!!

ειχα στη μαμα μου με τα αγορακια μου γιατι ο καλος μου δουλευει της λεω για την μπομπονιερα:ξερεις ποσο εκανε μαμα?ποσο 20?τι 7ε λεω,ε καλα δεν ειναι και πολλα..........τι συνταξη περνει ο πατερας μου καλε?Εχω μανα τν βαρδινογιαννη και δεν το γνωριζα που ζει?και μετα μου κλαιγεται αχ τωρα δεν θα εχουμε να φαμε τι ναι τουτη ρε?θα την δειρω μηπως νομιζει οτι εγω ειμαι η Βαρδινογιαννη?

βεβαια να πω του στραβω του δικιο οι μπομπο του Δημητρη πριν 3 χρονια εκαναν 5ε και το προσκλητηριο3,5 για αυτο νομιζει η γυναικα οτι θα κανω την ιδια μαλ@@ια

καλα μαρη κ την κυριακη ανοιχτα τον εχετε τον φουρνο?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...