Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κοριτσια πηγα εχτες στην λαπεν να παρει παπουτσια ο Μιμακος βλεπω κατι μπομπονιερες καταπληκτικες τις ζαχαρωνα βλεπω τιμη και μου γυρισε το ματι σαν φρουτακι 7 ευρω (οχι η δεκαδα η μια)

000202F6.gif

sig.asp?img=ad1

ante καλέ τι είναι 7 ευροπουλάκια ψίχουλααααα!!!! μα καλά τι εχει το χρυσό κουφέτο???? χαχαχα τι ειχε πάνω για να παιρνουμε ιδεες?
χρονια μας πολλα μρια φτιαξε ρε φιλεναδα και για εμενα ενα δεν αντεχω ο μανωλακος μου δεν καλοκοιμηθηκε Μαρια γλυκος να ειναι βγαλε και κανενα κουλουρακι

ενα μπισκολάτο παιδιάαααααα!!! (δυνατό οτι πρεπει να ξυπνησεις:D)

Ελα ρε γιατι δεν παιζει ?Ειναι το λαμπαντα το θυμασαι ή θα με νευριασεις?

Με το καλο να ερθει ο αδελφουλης σου προσεχε στο παστιτσι μην βαλεις πολυ μπεσαμελ.

ειδες πως κανουν οι ατιμες με τον γιο?μηπως η δικια σου ειναι απο αυτες που καμαρωνει:ο γιος μου εμενα ειναι ο ταδε.Δεν τον ξερετε καλε ο ταδε της Αγγλιας ακου δεν τον ξερει τον ΓΙΟ μου τον γιο μου

πω πωωωωω λαμπάντα τι μου θυμισες τωρα.... ειχα μια λαμπάντα πρασινη φούστα είχε λιωσει πάνω μου, κ ολη μερα σβούρες!!!
παστιτσι πολυ χωρις μπεσαμελ δεν παιζει!!!! καμαωνει αλλα οχι ετσι οπως το λες...η μαμα ειναι κοσμια...αυτος που εχει χασει τη μπαλα ειναι ο μπαμπας μας!! εμ τα λεει ...εμ τα φουσκωνει κι ολας...μονο η manchester δεν τον εχει ζητησει τον Δημητρη για τον μπαμπα μου..μπουαχαχαχα!! κι αυτο γιατι ειναι βλακες..!!!!

Ο μπαμπας μου εχει πολυ κολλημα μ εμας...εμεινε ορφανος μικρος και το χει αχτι δεν ξερω...θα μας παρει απο 2 τηλεφωνα καθε μερα να μας ρωτησει τι φαγαμε...αν κατουρησαμε ..αν χεσ@@!...

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

to θυμαμαι μην τρελλαινεσαι!!

akriβως!!!!!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=hC2YXmKdrSM&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=hC2YXmKdrSM&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

και αυτό το θυμάμαι!!! βασικά πρόσφατα μου το έβαλε ο Χρηστος να το ακούσω, πρέπει να ειστε ιδια ηλικια ε?

χαχα ωραια η σποντα στο γαμο ειχα το δεν ζω χωρις εσενα και ο αντρας μου που ειναι απιστευτα ρομαντικος μου ψιθυριζε στο αφτι:ναι σιγα μια χαρα μπορω

χαχαχα άντρες παιδι μου τς τς τς

καλημερα κοριτσακια....ακουγα το μπομπιρακο μου που τραγουδαγε μεσα...παω, ανοιγω πατζουρι, μου σκαει ενα χαμογελο....τετοιο...γελαγε και δυνατα που με ειδε...τον αλλαζω, παω να τον πλυνω βαζει το χερακι όπως τον ειχα αγκαλια και με χαιδευει και μετα απλωνει και τα δυο του χερια επανω μου σα να με εχει παρει αγκαλια....τον ξαπλωνω να του βαλω πανα, τον γαργαλαω λιγο, εσκασε στα γελια το μικρο μου...Ακουει το αγγελακι μου απο μεσα, με φωναζει...παω...καθισε εδω μου λεει να κανουμε αγκαλιες....καθομαι τον παιζω λιγο, γελαει και αυτος 'σημερα μου λεει γιορταζουν οι μαμουλες?' ναι του λεω....'θα κοψουμε τουρτα?'..τον καυμο του ο αγγελος:D...όχι του λεω, τοτε μου λεει τι ειναι η γιορτη? γιορταζω σημαινει χαιρομαι και οι μανουλες σημερα χαιρονται που εχουν τα παιδακια τους, του λεω...τοτε και εγω γιορταζω μου λεει....χαιρομαι που εισαι μαμουλα μου....κλαψ..το αγορακι μου.....

..;););)

περαστικα του κουκλου σουλ....

καλως τα δεχτηκατε...και εσυ ετσι θα κανεις μαρη

μπαααα στον ανθρωπο ειναι ....καιο δικος μου ορφανος ηταν λλα το πηρε απο αλλιως

και ο νικολακης μου..ετσι γλυκος ειναι παντα...:D

αχου τα μωρέ τα μικρούλιαααα, σου ειπαν και τα χρονια πολλά! τι καλά που είναι μωρέ!

eσυ της κανεις γυμναστικη μην παρει κανενα γραμμαριο κ θα της την πουνε απο το πρακτορειο μετα??:P:tongue:

για να εχει γράμμωση καλέ!!! αλλιως είναι ενα μοντελο με κοιλιακούς!!! :tongue:

ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!! αφου κι ο δημητρης καμμια φορα του λεει ασε ρε μπαμπα αφου το πνιξα!!:D:D

ΟΧΙ επιμενει αυτος!!

χαχαχα οχι ξέρει αυτός πατέρας είναι!!!
μια απο τα ιδια φωνακλου μαγκιες και χαζομαρες αλλα για τα αγορια μου χαλι να με πατησουν για αυτο θα δωσ στην κοινωνια 2 τελειους μαμακηδες

οτι καλύτερο για την μαμά τα παιδιά να είναι μαμάκηδες! ο γιος μου δε με πειράζει να ειναι μαμακιας, ο αντρας μου με πειράζει :tongue: θα γίνουμε κ εμεις ΄κλασικές ελληνιδες πεθερές!!!

Μαράκι παιζει σε καμιά βδομάδα να ερθουμε θεσ/κη θα ειδοποιήσω καναδυο μερες νωρίτερα για σίγουρα για να βρεθούμε!

ENNΟΕΙΤαι ρε θα σου στειλω το κινητο μου με πμ... να πουμε και τη Μελινα

εγω το 83 ειμαι ο Χρηστος?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

ENNΟΕΙΤαι ρε θα σου στειλω το κινητο μου με πμ... να πουμε και τη Μελινα

εγω το 83 ειμαι ο Χρηστος?

to 81

ναι και τη Μελίνα και τη Δήμητρα, θα στείλω μην και στη Μάχη, μόνο εμεις είμαστε?

Καλημέρααααααααααα!!!!

Χρόνια μας πολλάααααααααααααααααααααα!!!!!

Πολύ αριστοκρατικό νυφικό Αρινάκι!!! Με το καλό!!!!

BARBIE δυστυχώς η ΓΟΠ δεν μας έχει περάσει τελείως...μετά την κρέμα βέβαια σπανίως να βγάλουμε κάτι κι αυτό μια γουλίτσα, αλλά μας το έχει γυρίσει στο πρωινό ρουκέτιασμα (μετά το γάλα δηλ.)...Κάθε πρωί τρώμε την ξινύλα στα μούτρα!!! Ρώτησα την παιδίατρο και είπε ότι δεν μπορεί να φτιάξει από τη μια στιγμή στην άλλη και ότι είμαστε σε καλό δρόμο...Και ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πάρουμε φάρμακο τώρα πια!!!

τωρα σκιζει την συσκευασια με μανια........κοιταει το τεστ και λεει"κανε θεουλη μου να εχω τριδυμα να περασω την αννια"...το κατουραει......το διαβαζει............και λιποθυμαει s11634.gif

Σοφάκι θεϊκό!!!!!!

Υπέροχο το βιντεάκι sofou! το έβαλα στο φουμπού!!!

ΦΑΜ εφτιαξες νυχακι καλο μου;;;

Ε αφού τα κιλά χάνονται αργά και βασανιστικά είπα να έχω κάτι ωραίο πάνω μου κι έβαλα τεχνητά, έκανα και γαλικό μανικιούρ, σούπερ!!! Έβγαλα και το τριχοδάσος από τα χέρια!! ΣΟΥΠΕΡ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!

κοριτσια πηγα εχτες στην λαπεν να παρει παπουτσια ο Μιμακος βλεπω κατι μπομπονιερες καταπληκτικες τις ζαχαρωνα βλεπω τιμη και μου γυρισε το ματι σαν φρουτακι 7 ευρω (οχι η δεκαδα η μια) 000202F6.gif

ΖΖΖμπόοοοοοοινγκκκκκκκκκκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τεckno dance!!!!!!!!!!!! κ τα μυαλα στα καγκελα!!

Έριξα πολύ γέλιο πρωινιάτικα!!! Μπράβο βρε Μαράκι!!!!

χαχα ωραια η σποντα στο γαμο ειχα το δεν ζω χωρις εσενα και ο αντρας μου που ειναι απιστευτα ρομαντικος μου ψιθυριζε στο αφτι:ναι σιγα μια χαρα μπορω

Ίδιο χιούμορ έχουνε όλοι πια?????

καλημερα κοριτσακια....ακουγα το μπομπιρακο μου που τραγουδαγε μεσα...παω, ανοιγω πατζουρι, μου σκαει ενα χαμογελο....τετοιο...γελαγε και δυνατα που με ειδε...τον αλλαζω, παω να τον πλυνω βαζει το χερακι όπως τον ειχα αγκαλια και με χαιδευει και μετα απλωνει και τα δυο του χερια επανω μου σα να με εχει παρει αγκαλια....τον ξαπλωνω να του βαλω πανα, τον γαργαλαω λιγο, εσκασε στα γελια το μικρο μου...Ακουει το αγγελακι μου απο μεσα, με φωναζει...παω...καθισε εδω μου λεει να κανουμε αγκαλιες....καθομαι τον παιζω λιγο, γελαει και αυτος 'σημερα μου λεει γιορταζουν οι μαμουλες?' ναι του λεω....'θα κοψουμε τουρτα?'..τον καυμο του ο αγγελος:D...όχι του λεω, τοτε μου λεει τι ειναι η γιορτη? γιορταζω σημαινει χαιρομαι και οι μανουλες σημερα χαιρονται που εχουν τα παιδακια τους, του λεω...τοτε και εγω γιορταζω μου λεει....χαιρομαι που εισαι μαμουλα μου....κλαψ..το αγορακι μου.....

..;););)

Ευτυχία...απλά και ξεκάθαρα!!!!

ξυπνησε το μεγαλο μου το αντρακι το εχω αγκαλιτσα και μου λεει εγω ξυπνησα τωρα σε αγαπαω....θα τον φαω σας λεωωωωωωωω

Δάγκωσε κι από μας!!!!

Δεν μου είπες όμως, τί συμπτώματα σου έβγαλε ο Μανώλης???

Είναι καλύτερα σήμερα???

eσυ της κανεις γυμναστικη μην παρει κανενα γραμμαριο κ θα της την πουνε απο το πρακτορειο μετα??:P:tongue:

χαχαχα , ετσι...

οσο για το λινκ που εβαλες απευθυνσου στο μητσακι μηπως συνετισθει

(χθες την κοιμησε ο μπαμπας της στις 12:30 -εγω την ειχα πεσει απο τις 23:30- ξυπνησε 3:30 και μετα παλι 6, καλα ειναι δεν εχω παραπονο, το τσιμπησαμε παλι το 6ωρο παραπονο δεν εχω)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...