Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχα τι να κλασει ο μπεκαμ σιγα τον παιχτη βρε τον εχεις δει τον γιο μου?(μπαμπας)

το ανησυχητικο ειναι οτι τα εννοει κιολας!!!! και ξερεις οταν τρωει γκολ ο δημητρης ΠΟΤΕ δεν φταιει!!!!! ενω οι αλλοι παντα τα τρωνε χαλβατζιδικα!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια....ακουγα το μπομπιρακο μου που τραγουδαγε μεσα...παω, ανοιγω πατζουρι, μου σκαει ενα χαμογελο....τετοιο...γελαγε και δυνατα που με ειδε...τον αλλαζω, παω να τον πλυνω βαζει το χερακι όπως τον ειχα αγκαλια και με χαιδευει και μετα απλωνει και τα δυο του χερια επανω μου σα να με εχει παρει αγκαλια....τον ξαπλωνω να του βαλω πανα, τον γαργαλαω λιγο, εσκασε στα γελια το μικρο μου...Ακουει το αγγελακι μου απο μεσα, με φωναζει...παω...καθισε εδω μου λεει να κανουμε αγκαλιες....καθομαι τον παιζω λιγο, γελαει και αυτος 'σημερα μου λεει γιορταζουν οι μαμουλες?' ναι του λεω....'θα κοψουμε τουρτα?'..τον καυμο του ο αγγελος:D...όχι του λεω, τοτε μου λεει τι ειναι η γιορτη? γιορταζω σημαινει χαιρομαι και οι μανουλες σημερα χαιρονται που εχουν τα παιδακια τους, του λεω...τοτε και εγω γιορταζω μου λεει....χαιρομαι που εισαι μαμουλα μου....κλαψ..το αγορακι μου.....

..

Αλεκάκι έβαλες και τον Αγγελάκο κάτω από το ποιηματάκι ????
;););)
με αντιβιωση μασκα για αναπνοες γιατι εχει ακροαστικα και γκρινια τι να κανω με τη νεροχελωνα μου βγηκε ευαισθητος

περαστικα του κουκλου σουλ....

ερχετε ο αδερφος μου το βραδι και η μανα χτες πηγε και ψωνισε το μισο carefour!

εφερε 2 σακουλες και σε μενα με κουβερτουρες ,αλευρια ,.βουτυρα,κιμα,γαλα για να φτιαξω γλυκα και παστιτσι γιατι αυτη μεχρι καμμια μακαροναδα στο τσακιρ κεφι να κανει!

Α παπαπα πως κανουν ετσι για το γιο!!!!!!!!!!:shock::tongue::P:)

καλως τα δεχτηκατε...και εσυ ετσι θα κανεις μαρη

Ο μπαμπας μου εχει πολυ κολλημα μ εμας...εμεινε ορφανος μικρος και το χει αχτι δεν ξερω...θα μας παρει απο 2 τηλεφωνα καθε μερα να μας ρωτησει τι φαγαμε...αν κατουρησαμε ..αν χεσ@@!...

!!

μπαααα στον ανθρωπο ειναι ....καιο δικος μου ορφανος ηταν λλα το πηρε απο αλλιως

χαχα ωραια η σποντα στο γαμο ειχα το δεν ζω χωρις εσενα και ο αντρας μου που ειναι απιστευτα ρομαντικος μου ψιθυριζε στο αφτι:ναι σιγα μια χαρα μπορω

και ο νικολακης μου..ετσι γλυκος ειναι παντα...:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

το ανησυχητικο ειναι οτι τα εννοει κιολας!!!! και ξερεις οταν τρωει γκολ ο δημητρης ΠΟΤΕ δεν φταιει!!!!! ενω οι αλλοι παντα τα τρωνε χαλβατζιδικα!

μπα τρωει και γκολ?απιστευτο τυχαιο γεγονος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εδωωω.ειχε κοπει το ιντερνετ...εκανα γυμναστικη στην κορη και τωρα την εβαλα στο ριλαξ κουνια και παιζει!!

ωραια η αναδρομη!

eσυ της κανεις γυμναστικη μην παρει κανενα γραμμαριο κ θα της την πουνε απο το πρακτορειο μετα??:P:tongue:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημερααα μανεςςςςςςςςςςςςς...πολυχρονες και πολυχρωμεςςςςςςς να χαιρομαστε τα παιδακια μας...μαρινα περαστικαααα στο μικρο.....ευχαριστω και τις υπολοιπες για τις ευχες σας!!!

λοιπον εμεις ο στολισμοπς ετοιμος...το καναμε μπαλονοσπιτο το σαλονι....ε ρε τι εχει να γινει σημερα....επισης περιοδος αφαντη για τριτη μερα...τι στο καλο./...τετοια νευρα τετοιος πονος στη κοιλια...αιμα γιοκ...α στο καλο.....

μυνημα προς αλεκα:πολυ του ποιητικου (τελειο το ποιημα) και πολυ της περιγραφης εγινε σημερα....μαρη τι σου δωσανε και εγινε τοσο γλυκια χτες και σημερα????μακους ή σου αλλαζουν πανες μετα τις φοβερες ατακες του γιου σου ??ε?Ε?Ε?Ε??ελα λεγε τι σου κανανε??

μαμαγεωργ τελεια τα τραγουδια της αναδρομης...τα θυμαμαι ολα..αν και μικρουλαααααααααα:tongue:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

α και να σου πω οταν τρωνε οι αλλοι κανενα γκολακι δεν λεει οδημητρης θα το ειχε πιασι τωρα αυτο χαλλλλαρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αλεκα τωρα ειδα το ποιηματακι σου θα εχεις μιμακο μεσα στο σπιτι σου και εσυ???

ναι ναι....ειπα να βγαλω και εγω το μπαμπα μου...αλλα γενικα μου αρεσει αυτο το ονομα

μυνημα προς αλεκα:πολυ του ποιητικου (τελειο το ποιημα) και πολυ της περιγραφης εγινε σημερα....μαρη τι σου δωσανε και εγινε τοσο γλυκια χτες και σημερα????μακους ή σου αλλαζουν πανες μετα τις φοβερες ατακες του γιου σου ??ε?Ε?Ε?Ε??ελα λεγε τι σου κανανε??

σε γενικες γραμμες ειμαι κακοτροπη, φωνακλου, φασαριοζα και πειραχτηρι κλπ...χαλια δλδ:D...αλλα για τα παιδακια μου παντα λιωνω....το 'αλοιφη' ειναι λιγο:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

α και να σου πω οταν τρωνε οι αλλοι κανενα γκολακι δεν λεει οδημητρης θα το ειχε πιασι τωρα αυτο χαλλλλαρα

ΣΤΑΝΤΑΡ!!!!!! ( πιασι?????????????? δημοτικο εβγαλες κοπελια? μπουαχαχαχα:o:p:tongue:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...