Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=7TWgzLxbMdo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=7TWgzLxbMdo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενα ενα τα θυμαμαι.........

το μητερα εβγαλε ανακοινωση οτι αν γεννησετε εκει το 4ο παιδι σας θα γεννησετε δωρεαν(ασχετως που εχετε γεννησει τα προηγουμενα).οποτε σοφια αν κανεις παλι διδυμα το ενα ειναι δωρο:tongue:.

αχ παναγια μου...σκιαχτηκα!!:tongue::tongue::tongue:

χρονια πολλα μανουλες...πρωτομανουλες, καλωσηρθατε στο πιο υπεροχο,κουραστικο και μεγαλειωδες ταξιδι σας...

να χαιρομαστε τα αγγελακια μας....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καληνυχτα τσουπρες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Αυτό αναρωτιέμαι και εγω....η θα σκοτώνει τον άντρα της.Το μαχαίρι το έφερε πίσω;;; ..

Πού είναι το μαχαίρι καλέεεεεεεεεε ?

Πρέπει να το έχει πάρει η Άννια σήμερα ( για την ''μητέρα''):tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου..... ψαχνω ενα εμοτικον που να ξεφυσάει και να σκεφτεται "φτηνα τη γλίτωσα" σοφάκι ειμαι σίγουρη οτι κάτι θα βρεις!!!

το τεστ ευτυχως αρνητικό αν κ στην αρχη μου κοπηκαν τα ποδια γιατι ειδα 2 γραμμές τελικά ολα μια χαρα εκει συνηδειτοποιησα οτι δεν ηθελα να ειμαι εγκυος!

ιιιι...μακαρι να ακουσουμε και αλλα ευχαριστα....
Λες να αποκτήσει ακόμη μία γκαστρούλα το παρεάκι μας ????

Με το καλόοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι λέτε καλέεεεεεε???? μαλλον αλλη εχει σειρά!!! :tongue:

τωρα σκιζει την συσκευασια με μανια........κοιταει το τεστ και λεει"κανε θεουλη μου να εχω τριδυμα να περασω την αννια"...το κατουραει......το διαβαζει............και λιποθυμαει s11634.gif

χαχαχα πληρης περιγραφή

Χρόνια πολλά μητερούλες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και να χαιρόμαστε και τις μανούλες μας !!!!!!!!!

χρονια μας πολλά και στις μανουλες μας.... τελικά η πιο ωραια γιορτη ε???

Συμπεθέρα τι έγινε;;;;;;;;;;;το έκανες ;;;;;;;;;;

το έκανα το έκανα!!!

Αυτό αναρωτιέμαι και εγω....η θα σκοτώνει τον άντρα της.Το μαχαίρι το έφερε πίσω;;; ..

αμα εβγαινε θετικό δεν ξερω τι θα πρωτοεκανα, θα λιποθυμούσα? θα αυτοκτονούσα? θα τον ευνούχιζα ή θα τον σκότωνα??

Πού είναι το μαχαίρι καλέεεεεεεεεε ?

Πρέπει να το έχει πάρει η Άννια σήμερα ( για την ''μητέρα''):tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι δεν το έχω εγώ μάλλον η γκαστρούλα το πήρε!

φτουυυυυυυ ρε γμτ εγώ έμεινα τελευταία? και πρεπει να καθαρίσω έ? μην ερθετε το πρωι και αρχσετε να σχολιάζετε! ειναι κ η γιορτη μας πρεπει να γυαλίζει το καφέ!!!

ουφ κλύτερα να τα σπάσω παρά να τα πλύνω!

s12687.gif

ευτυχώς έχουμε πληντυριο!s11629.gif

να βάλω και μια σκούπα s861.gif

και λίγο σφουγγάρισμα οσα βλέπει η πεθερά s9989.gif

έραψα λίγο και τη γωνιά από τις κουρτίνες που ξήλωσε η σοφία με το διδυμοκαρότσι τηςs7608.gif

τις σιδέρωσα κιο΄λας να φαίνονται καινουριεςs6418.gif

μια τελευταία πινελιά τα τζαμιαs874.gif και ετοιμη για νάνι πριν με χωρίσει ο συζηγος!!!

συμπεθέραααα ξέχασσες την κορδέλα της νύφης, την παιρνω εγώ και στην φέρνω αύριο!!!

καληνύχτα και χρονια μας πολλά πολλάαααααα!!! να χαιρόμαστε τα καμαρια μας!

Καλημέρααααααααααα εορτάζουσες μητερούλες !!!!!!!!!!!!!!!!

Εορταστικότατο ξύπνημα μου έκανε σήμερα το μπεμπίδιο !!!! αλλά καλά να πάθω...ήθελα να την βάλω για ύπνο από τις 9...πόσες ώρες να κοιμηθεί κι αυτή σερί......

Θέλω να πιστεύω ότι μετά το θηλασμό, θα κοιμηθεί αμέσως.

Είδωμεν......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...