Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω βαζω το υψος μου που ειναι 1,63 και μου λεει οτι κατι ειναι λαθος στο υψος της μαμας και δεν εβγαλα ακρη.το εβαλα με κομμα,με τελεια,χωρις τελεια..τιποτα.ας μου το κανει καποια...

1,63 εγω 1,70 ο συζηγος 63 η κορη και ειναι 4 1/2 μηνων........

βαρος

?

Διαφημίσεις

1.60 βγαινει κάτσε να το ξανακάνω

φαινεται εγκυρότατο βάζω τα στοιχεια κ βγαζει για τη μικρη 1.60 αμα ήταν όμως αγόρι με τα ίδια στοιχεια βγαινει 1.75 προλαβαινεις να κάνεις στη μικρη αλλαγη φυλου! :tongue:

κανας φαλοκρατης το εκανε το προγραμμα

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Έλειπα όλο το πρωί βολτίτσα με φίλη νύχια-μαγαζιά-καφές!!! ΤΕΛΕΙΑ!!! Ο man έμεινε με τον μπαμπάκα του!!! ΑΝΑΝΕΩΣΗ!!!!

Βρε Γιασεμάκι ευτυχώς που φορούσα φακούς...τί κλάμα ήταν αυτό κοπέλα μου?!?!?! Χρόνια πολλά και καλά στην κοράκλα σου!!! Να είσαι γερή εσύ και τα παιδάκια σου και να γίνουν ευτυχισμένοι άνθρωποι!!!!

Σοφία τα χρώματα των κακακίων(!!) δεν νομίζω να πειράζουν, αλλά το "νερουλα"...?????

σημερα ζυγιστηκα,εχασα αλλο ενα κιλο,στα τσακιδια να παει και να μην ξαναγυρισει...........

Μπράβοοοοο!!! Στείλε του γρήγορα κι άλλα να του κάνουν παρέα, όχι τίποτα άλλο, μη νιώσει μοναξιά και ξαναγυρίσει!!!!

Πριν λίγο γυρίσαμε απο την παιδίατρο.Είμαστε 64,5 ύψος 6200(ουαου!!!!)kg και 41 η κεφάλα μας.Σε 15 μέρες ξεκινάμε χορτόσουπα και μπισκοτόκρεμα(αν θέλουμε)

Μπράβοοοοοοοοο!!! Κρέας πότε ξεκινάτε???

έχουμε το όπως παλιά....του Καρά...χα χα φαντάζεσαι...εγκεφαλικό οι γιαγιάδες

και το φίλε του Πλούταρχου.....

Καλά εγώ τρελαίνομαι και με τα 2 και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε!!! Οι γιαγιάδες τί περιμένουν να ακούσουν Σοφία Βέμπο????

Νυφικό βρήκες????

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49215

βρηκα και πιο παλιο αννια...

Βρε παλιοκόριτσα μυξιάρικο με καταντήσατε σήμερα!!!!!

...ειναι θεμα ποια χρονια τελιεωσανε τη σχολη ιατρικης..διαφορετικες χρονιες αλλιως τα μαθανε....;Ρ

Χαχαχα! Καλό!!

...εδω και χρονια εχω ενα μορφωμα στο στηθος στην εγκυμοσύνη το παρακολουθούσαμε για να μην μεγαλώσει απότομα αλλά τελικά ήταν οκ τωρα όμως εχω εδω και 2 βδομάδες εχω έναν πόνο, πιο πολύ σαν τσιμπηματα με καρφιτσες και φοβάμαι ρε γαμωτο να πάω στον γιατρό μη μου πει να το βγάλω τι θα κάνω με το μωρό?

Να πας το συντομότερο, έτσι κι αλλιώς είναι πολύ απλή η διαδικασία!!! Το μωράκι σου χρειάζεται μια γερή μανούλα δίπλα του, που να φροντίζει τον εαυτό της!!!!!

Σημερα το μητσακι μου εκανε εκπληξη...κοιμηθηκε 10 με 3 και κατι και 4:00 με 7 παρα!

Ειναι η πρωτη φορα που κανει κατι τετοιο! Θα το γιορτασω!!!!!

Όλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανακαλυψα ενα πολυ ωραια site, ριξτε μια ματια

http://www.lovebaby.gr/

Πολύ ωραίο! Ευχαριστούμε Μαράκι!!

γεια κοριτσακια μου αρρωστησε ο Μανωλακος μου με ακροαστικα και ειμαι με μασκες και αντιβιωση το μωρακι μου το ψοφισαμε μανα και γιος

Σημερα πηγα να κοψω την περουκα και να μαι με καινουρια κεφαλα

Περαστικά στο μπουμπούκι σου... Μωράκι μου... Τί συμπτώματα είχε???? Και με γει ατην καούκα!!!!

τριτη φορα μαστιτιδα...ω...ναι!!!s9391.gif

Άντε στο καλό!!! Πονάς??? Περαστικά κοπέλα μου...

θελω και κουνουπιερα για την κουνια.αλλα οχι για ομορφια,να κανει δουλεια....πως σας φαινεται αυτη?η αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο?

http://www.amazon.co.uk/Clippasafe-CL170-Cot-Insect-Net/dp/B0006H4PF8/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1273326345&sr=1-3

Τέλεια! Και δείχνει να καλύπτει τα πάντα!!!

πολύ καλή φαινεται! για να μπουν κουνουπια πρεπει να κανουν ριφιφι από το στρωμα! :tongue:

α! δεν σας ειπα πηγα στο σαιτ με τα μωρά και εδειχνε κάπου υπολογισμό υψους τα βάζω και εγω ολα ωραια και καλά και στην ηλικία βάζω το 4.5 γιατι εβαζα το υψος του και το βάρος του όσο ήταν 4.5 μηνων και μου βγαζει οοτι το υψος του θα είναι 1.36 :shock::shock::shock: σοκ

τελικά εγω εβαλα 4.5 χρονων μετα το αλλαξα και εβαλα κατω των 4 και μου εβγαλε 1.72 πάλι καλά! αας ειναι εστω κανονικός!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

εμενα μου την εβγαλε πιο κοντη και απο τους 2 μας!!! το μοντελο ρε;;;;; ε οχιιιι!!

Το site είναι χαλασμένο!!!! Ακούς εκεί!! Το μοντέλο!!!!

Άννια μου σου τα είπαν και τα άλλα κορίτσια για την πεθερά σου...μείνε μακρυά της να μην συγχίζεσαι κοπελίτσα μου γλυκιά, άντε δεν ντρέπεται το παιδί της το ίδιο....Μακρυά της να μην στενοχωρείς και το πλασματάκι στην κοιλίτσα σου!!!!

Να΄μαι κι εγώ !!!

Έχω κολλήσει με το site της Maliv και ψάχνω να βρω τις καρδούλες για να μπω στην κλήρωση...έχω βρει 6...πού είναι οι υπόλοιπες 3 οέο ??????

εσύ μπορει να ψαχνεις για καρδούλες αλλά σε γελάσανε.... πεταλούδες ψαχνουμε!!! κ αμα βρεις χ@σε με!!! :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...