Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

απο αμαζον......θελει ενα ρολοι ο συζηγος γιατι του εσπασε το δικο του.και θελω και κουνουπιερα για την κουνια.αλλα οχι για ομορφια,να κανει δουλεια....πως σας φαινεται αυτη?η αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο?

http://www.amazon.co.uk/Clippasafe-CL170-Cot-Insect-Net/dp/B0006H4PF8/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1273326345&sr=1-3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο αμαζον......θελει ενα ρολοι ο συζηγος γιατι του εσπασε το δικο του.και θελω και κουνουπιερα για την κουνια.αλλα οχι για ομορφια,να κανει δουλεια....πως σας φαινεται αυτη?η αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο?

http://www.amazon.co.uk/Clippasafe-CL170-Cot-Insect-Net/dp/B0006H4PF8/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1273326345&sr=1-3

πολύ καλή φαινεται! για να μπουν κουνουπια πρεπει να κανουν ριφιφι από το στρωμα! :tongue:

α! δεν σας ειπα πηγα στο σαιτ με τα μωρά και εδειχνε κάπου υπολογισμό υψους τα βάζω και εγω ολα ωραια και καλά και στην ηλικία βάζω το 4.5 γιατι εβαζα το υψος του και το βάρος του όσο ήταν 4.5 μηνων και μου βγαζει οοτι το υψος του θα είναι 1.36 :shock::shock::shock: σοκ

τελικά εγω εβαλα 4.5 χρονων μετα το αλλαξα και εβαλα κατω των 4 και μου εβγαλε 1.72 πάλι καλά! αας ειναι εστω κανονικός!

πολύ καλή φαινεται! για να μπουν κουνουπια πρεπει να κανουν ριφιφι από το στρωμα! :tongue:

α! δεν σας ειπα πηγα στο σαιτ με τα μωρά και εδειχνε κάπου υπολογισμό υψους τα βάζω και εγω ολα ωραια και καλά και στην ηλικία βάζω το 4.5 γιατι εβαζα το υψος του και το βάρος του όσο ήταν 4.5 μηνων και μου βγαζει οοτι το υψος του θα είναι 1.36 :shock::shock::shock: σοκ

τελικά εγω εβαλα 4.5 χρονων μετα το αλλαξα και εβαλα κατω των 4 και μου εβγαλε 1.72 πάλι καλά! αας ειναι εστω κανονικός!

εγω βαζω το υψος μου που ειναι 1,63 και μου λεει οτι κατι ειναι λαθος στο υψος της μαμας και δεν εβγαλα ακρη.το εβαλα με κομμα,με τελεια,χωρις τελεια..τιποτα.ας μου το κανει καποια...

1,63 εγω 1,70 ο συζηγος 63 η κορη και ειναι 4 1/2 μηνων........

Διαφημίσεις

Maliv πολύ ωραίο το site που μας πρότεινες.

Μαρινάκι περαστικά στον Μανωλάκο. Με γεια το ''new look'', βάλε μας να δούμε φωτό !

Ελινάκι πάλι μαστίτιδα....υπομονή ....

Σοφάκι πάααρα πολύ καλή η κουνουπιέρα που βρήκες !!!

Διαφημίσεις

εγω βαζω το υψος μου που ειναι 1,63 και μου λεει οτι κατι ειναι λαθος στο υψος της μαμας και δεν εβγαλα ακρη.το εβαλα με κομμα,με τελεια,χωρις τελεια..τιποτα.ας μου το κανει καποια...

εμενα μου την εβγαλε πιο κοντη και απο τους 2 μας!!! το μοντελο ρε;;;;; ε οχιιιι!!

ε μη μου λέτε τετοια τωρα, οτι και καλά τα βγαζει λάθος, πανω που πήρα τη χαρά οτι το αγοράκι μου δεν πήρε τα γονίδια του πεθερού

σοφακι και εμένα μου τα εβγαλε αλλά μου εκανε υπολογισμο κατσε να το κάνω να δω

Έχει από μία μόλις μπεις στα: εγκυμοσύνη,νήπιο,παιδί και γονείς και δύο στο μωρό.

Οι άλλες οι σκασμένες πού είναι ???????????

α δεν το ηξερα εγω αυτο οτι ψάχνεις πεταλούδες! για πες!

σε ποιο site οεεο???

καλος 1 72!! απο το 1.36....!!!!:tongue::P

αντε βρε! πονάς πολύ? τι κάνεις σε αυτη την περιπτωση? περαστικά

Μαράκι επιτέλους έκανα τα μπισκοτάκια μερεντας! μολις ψηθηκαν και ειναι πολύ όμορφα δε θες να τα φας για να μην χαλάσουν όντως άπλωνουν στο ψησιμο αλλά γινονται κ αφράτα μόλις τα έβγαλα ο Χρηστος έβαλε το δαχτυλο του στο πιο όμορφο ήταν πολύ μαλακό κ ψιλοχάλασε τωρα που κρυώνουν άρχισαν να σφιγγουν, δεν ειναι πολύ γλυκά αλλά με τη μερεντα θα γίνουν σουπερ, ειναι σαν κουκις την επόμενη φορά θα κάνω παραλλαγες! το μόνο "κακο" ειναι οτι μου εσκασαν θα ρωτησω τη μανα μου να δω τι εφταιξε ισως να ηταν πολύ ζεστος ο φούρνος1

μμμ ωραια θα τα κανω τωρα που θα ρθει ο αδερφος μου τουλαχιστυον να τα τρωει η οικογενεια κ οχι η γειτονια

καλησπερα σας...

τριτη φορα μαστιτιδα...ω...ναι!!!s9391.gif

Αννια μη δινεις σημασια κι εγω ημουν ολιγον πειραγμενη με τη δικη μου γιατι εκανε μια χοντραδα 6 μερες μετα το θανατο του πατερα μου που με στεναχωρησε πολυ αλλα δεν γινεται να βαλουμε μυαλο στους αλλους,ας φροντισουμε να μη χασουμε το δικο μας με αυτα που ακουμε...

περαστικα!

γεια κοριτσακια μου αρρωστησε ο Μανωλακος μου με ακροαστικα και ειμαι με μασκες και αντιβιωση το μωρακι μου το ψοφισαμε μανα και γιος

Σημερα πηγα να κοψω την περουκα και να μαι με καινουρια κεφαλα

Ωραιο το ποστ εγω νομιζω μπηκα τον οκτωβριο αν δεν κανω λαθος

περαστικα to u too.... εμεις το Πασχα την σκαπουλαραμε μονο με εισνεομενα κ soldesanil, ευτυχως οχι αντιβιωση! ειναι υπουλος καιρος θελει προσοχη!

καλημερα κοριτσακια μου...εγω καλοκοιμηθηκα χτες...βεβαια δεν πολυμπηκα γιατιο ημουν πτωμα μου σπασε και τα νευρα η πεθερα...της το ειπαμε και αλλαξε 10χρωματα...και τωρα λλεει θα παρει φωτια ο κ@λ@ος σας και τι το θελατε 3παιδι τοσο συντομα ε αυτα που γινονται τωρα που τους απολυουν για πλακα και τετοια...μονο που δεν την εβρισα σηκωθηκαμε και φυγαμε και της λεει ο αντρας μου αυτο θα το δεις οταν γεννηθει..κα φυγαμε...αι σιχτιρ σκυλ@...

γιασεμακι χρονια πολλα για την κορουλα σου,συγκινηθηκα πολυ με την περιγραφη σου..

annia μου γλυκεια κ εγω το περιμενα κ εσυ η ιδια το περιμενες αλλα ενταξει καταλαβε κι αυτην...οντως ειναι κακοτροπη κ οτι κ αν σαςε ελεγε μετα θα πρεπε να ευχηθει να ειναι γερο το μωρακι σας κ τιποτα αλλο...αλλα ενταξει μανα ειναι κ αυτη κ ισως σκεφτεται τις δυσκολιες με ολη αυτη την κατασταση...οπως ειπε το ντορακι ειναι σιγουρα κακοτροπη κ οτι σας ελεγε θα μπορουσε να το πει με ωραιο ροπο κ οχι νασε πελαγωσει...τι να πεις...πεθερες ειναι αυτες!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...