Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια κοριτσακια μου αρρωστησε ο Μανωλακος μου με ακροαστικα και ειμαι με μασκες και αντιβιωση το μωρακι μου το ψοφισαμε μανα και γιος

Σημερα πηγα να κοψω την περουκα και να μαι με καινουρια κεφαλα

Ωραιο το ποστ εγω νομιζω μπηκα τον οκτωβριο αν δεν κανω λαθος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννια καλα σου ειπε η πεθερα εσυ φταις γιατι να το πεις στη γρρουσουζα?να σε εβλεπε με την κοιλια οπως εμενα η γειτονια το εμαθε 7 μηνων δεν το ελεγα καθολου με ειδανε με την κοιλια και σε κατι γρουσουθειαδες αφου την ξερεις γιατι μιλας αη σιχτιρ με τη κοτα αντι να πει ολα να πανε καλα τι το θες εσυ μωρη θα το μεγαλωσεις ο δικος σου κωλος θα παρει φωτια?να της πεις τον επομενο μηνα οτι ειναι διδυμα αντε απο δω.............αχ δεν μπορω εχουμε κανενα λεξοτανιλ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Μόλις γυρίσαμε από αισθητικό,έκανα καθαρισμό,φρύδια,μουστάκι...και νιώθω άνθρωπος!!!

Η μπουμπού μου ήταν κυρία,αν και τη θήλασα ΚΑΙ εκεί...

yasemi μου πόσο όμορφα και αληθινά τα έχεις περιγράψει...έτσι νιώσαμε όλες πιστεύω...δεν το καταλάβαμε για πότε γίναμε ΜΑΜΑΔΕΣ....και να φτάσουμε κι εμείς να γιορτάζουμε στη γιορτή της ΜΗΤΕΡΑΣ...Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

annia μου τι ηλίθια η πεθερά σου...και κυρίως,τι κακότροπη...

ca_te_rinaki μην είσαι χαζό παιδί μου,πήγαινε να κοιταχτείς...άντε,μόνο και μόνο να μας φύγει η ιδέα..

Πάω να ξαπλώσω με την κόρη μου,είμαστε κομμάτια,δεν καλοκοιμηθήκαμε το βράδυ...

θα πάω μωρε αν κ κάπως ησυχασα πήρα την φίλη μου τηλ που ειχε κ εκεινη κ το αφαιρεσε μου ειπε οτι μια επέμβαση ρουτινας ειναι κ την ιδια μερα φευγεις δεν ποναει κ μπορεις να σηκωσεις κ βαρος

αλεκα την επεμβαση την κανει ο γυναικολόγος η χειρούργος?

ειπα να πάρω τηλ σημερα αλλά ειναι Σαββατο θα τον πάρω την Δευτερα

γεια κοριτσακια μου αρρωστησε ο Μανωλακος μου με ακροαστικα και ειμαι με μασκες και αντιβιωση το μωρακι μου το ψοφισαμε μανα και γιος

Σημερα πηγα να κοψω την περουκα και να μαι με καινουρια κεφαλα

Ωραιο το ποστ εγω νομιζω μπηκα τον οκτωβριο αν δεν κανω λαθος

περαστικούλια του μωρε, κολλήσε απο τον μιμάκο?

καλησπερα σας...

τριτη φορα μαστιτιδα...ω...ναι!!!s9391.gif

Αννια μη δινεις σημασια κι εγω ημουν ολιγον πειραγμενη με τη δικη μου γιατι εκανε μια χοντραδα 6 μερες μετα το θανατο του πατερα μου που με στεναχωρησε πολυ αλλα δεν γινεται να βαλουμε μυαλο στους αλλους,ας φροντισουμε να μη χασουμε το δικο μας με αυτα που ακουμε...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Άννια, καλά λέει η Μαρίνα! πες της ότι τελικά έχεις δίδυμα!!! καλά, δε νοιαζεται καθόλου για το αν στεναχωρεί το γιο της? τι μανες ειναι αυτες???

Κατερινάκι, συμφωνω με τα κορίτσια! πήγαινε βγαλ'το να ηρεμησεις μια και καλή!

Ελινάκι, περαστικά... και πάλι...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας...

τριτη φορα μαστιτιδα...ω...ναι!!!s9391.gif

Αννια μη δινεις σημασια κι εγω ημουν ολιγον πειραγμενη με τη δικη μου γιατι εκανε μια χοντραδα 6 μερες μετα το θανατο του πατερα μου που με στεναχωρησε πολυ αλλα δεν γινεται να βαλουμε μυαλο στους αλλους,ας φροντισουμε να μη χασουμε το δικο μας με αυτα που ακουμε...

αντε βρε! πονάς πολύ? τι κάνεις σε αυτη την περιπτωση? περαστικά

Μαράκι επιτέλους έκανα τα μπισκοτάκια μερεντας! μολις ψηθηκαν και ειναι πολύ όμορφα δε θες να τα φας για να μην χαλάσουν όντως άπλωνουν στο ψησιμο αλλά γινονται κ αφράτα μόλις τα έβγαλα ο Χρηστος έβαλε το δαχτυλο του στο πιο όμορφο ήταν πολύ μαλακό κ ψιλοχάλασε τωρα που κρυώνουν άρχισαν να σφιγγουν, δεν ειναι πολύ γλυκά αλλά με τη μερεντα θα γίνουν σουπερ, ειναι σαν κουκις την επόμενη φορά θα κάνω παραλλαγες! το μόνο "κακο" ειναι οτι μου εσκασαν θα ρωτησω τη μανα μου να δω τι εφταιξε ισως να ηταν πολύ ζεστος ο φούρνος1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...