Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Arina τη εγινε με τις μετρησεις; τα καταφερες; ποσο βγαλατε τελικα οτι πινει;

Η σκυλιτσα καλα φαινεται, οταν ξυπνησει η μπουμπου θα παμε βολτουλα

Μια μέρα το έκανα και ήπιε 500 μλ πρέπει να το κάνω για μια βδομάδα μέρα παρά μέρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσιαααααα...ευχαριστω πολλλλλυυυυ για τις ευχες σας....και σεις να χαιρεστε ταζουζουνια σας.....οφου δε θα κατσω εχω δουλειες με φουριες (????) αρχιζουμε στολισμο...να δω ποσα μπαλονια θα σκασω μεχρι να τα φουσκωσω...

βρε αρινα μου γλυκια....παγενε στο παρεντς μπες στο θηλασμο να δεις οτι τσαμπα αγχωνεσαι.....δε προλαβαινω να σου κανω κοπι αυτα που λενε..ασε που η ζυγιση πριν και μετα δεν ειναι και τοσο ενδεικτικη,,,,ειναι στο περιπου....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

αντε με πηραν τα ζουμια....λοιπον....σαν σημερα (8 μαιου 2007)....τα θυμαμαι ολα....τετοια ωρα πηγα για υπνο....ανησυχος υπνος...τετοια ωρα ξυπνησε ο αντρας μου...ανησυχος και αυτος.....κοιμηθηκε λιγο μετα τις 5...ξυπνησα λιγο μετα τις 5....και παλι ομως δε κοιμηθηκα καλα γιατι που και που ποναγα...παλι πιαστηκα σκεφτομουν....5 το παιρνω αποφαση και σηκωνομαι...αραζω καναπε...με πιανει πονος...λιγο πιο εντονος αυτη τη φορα...κοιταω το τελετεξτ να δω την ωρα(ουτε ενα ρολοι δεν εχουμε σε αυτο το σπιτι)....νοιωθω μια εντονη πεινα...σηκωνομαι 6 παρα να φτιαξω ενα τοστ....τρογωντας με ξαναπιανει πονος....ξανακοιταω την ωρα..εχουν περασει 20 λεπτα....λες λεω???μα χτες ημουν στο γιατρο και ειπε οτι μεχρι τη παρασκευη δε το κοβει και μαλλον θα μπουμε για προκληση....ο πονος ξαναερχετε....20 λεπτα παρακατι...εξι και εικοσι...εξι και 35...ο πονος ξαφνικα τοσο εντονος που περπαταγα και διπλωθηκα ορθια μουδιασανε τα ποδια μου...παω στον αντρα μου...ξυπνα του λεω να ξυριστεις...τι λες καλη μου πρωι πρωι??βρε ξυπνα να ξυριστεις θα δεις τι κορη σου σημερα....πρεπει να εκανε το πιο γρηγορο ξυρισμα στη ζωη του..εγω εντωμεταξυ να μετραω τους πονους και να ειναι εντονοι και ανα δωδεκαλεπτο....παω και τουαλετα να και το λιγο αιμα....παιρνει το γιατρο...του λεει μη φαει τιποτα...(εγω ηδη ειχα τσακισει αυτο το ερμο το τοστ χαχααχα)...αρπαζουμε βαλιτσα...μπαινουμε στο τουτου μας....εξω ηλιος χαρα θεου..στο δρομο κανουμε και πλακα....που και που κοβω την ομιλια γιατι μου κοβεται η ανασα απο τον πονο...το παιζω αντρακι τρομαρα μου...ε ενταξει του λεω δεν ποναω πολυ...εκειν ητ στιγμη (μια ζωη τελευταια στιγμη εμεις) αποφασιζουμε να κρατησουμε και τα βλαστοκυτταρα)...εντωμεταξυ εχει πεσει τηλεφωνικο συρμα παντου....φτανουμε ιασω...μπαινω στην εισαγωγη ο αντρας μου απεξω κανονιζει τα διαδικαστικα...μετα τα της εισαγωγης (ξεντυμα-ξυρισμα κλπ) με πανε με το καροτσακι ..σταση στην πορτα...ο μπαμπας μου και η γιαγια μου ηδη εκει και θελουν να με δουν λιγο πριν παω μεσα....εγω και καλα ψυχραιμη τωρα...με βαζουν σε ενα δωματιακι...ερχετε πρωτα μια μαια εκει με κοιταει λεει θα σπασουμε τα νερα....βαζει το χερι της και εγω τσιριζω απο το πονο...δε την αφηνω....φευγει....ερχετε διπλα και μια αλλη κοπελα ετοιμογεννη ...αυτη δευτερομανουλα...ερχετε η μαια του γιατρου μου...τη λενε νεραϊδα (ναι οντως)...ερχετε και μια αλλη μου σπαει τα νερα χωρις νας καταλαβω τιποτα....επιτελους ερχετε και ο αντρας μου...εγω ποναω αυτος προσπαθει να με τριψει να κανει κατι (τι νακανεις βρε ερμε εγω παλευω με τη φυση τωρα....με αιωνων αρχεγονα ενστικτα)....η μαια μου κραταει το χερι...απο το σφιξιμο θα της το σπασω...καποια στιγμη μου κανουν και την επισκληριδιο....σιγα σιγα ηρεμω....αχχχχχχχχ αγιος ο επισκληριδιος καλε....χαχαχουχα χαααα με τη διπλανη...βγαινει ο αντρας μου εξω για τσιγαρο και να ενημερωσει ολα καλα.εχει μαζευτει ολο το σοϊ μου και του...καμια 35αρια ατομα...πανε να κανουν επισκληριδιο και στη διπλανη....και τοτε αρχιζει ο εφιαλτης....βαρανε κατι συναγερμοι...ερχετε η νεραιδα....μου βαζει μασκα οξυγονου....οι σφυγμοι του μωρου πεφτουν επικινδυνα....τρεχει ο γιατρος..με εξεταζει...μεσα για καισαρικη τωρα...το μωρο δεν ερχετε σωστα....ερχετε με το κεφαλι πλαι και τη φατσα να κοιταει μπροστα και πνιγεται....με βαζουν στο φορειο....εξω απο τα χειρουργεια εγω κλαμα και κακο....ταμα στη παναγια χριστο ουτε θυμαμαι πια....ακουω και το γιατρο να γκαριζει καπου μακρια την ταδε τωρα να μπει μεσα!!!(εμενα δηλ)....ερχετε με ηρεμει...δεν ειναι τιποτα μου λεει ηρεμησει....εγω εντωμεταξυ βρηκα νεο αγχος εκεινη τη στιγμη να ασχοληθω (μα καλα τι σου κανει το μυαλο)....κοντευε 11 και εικοσι και θα περναγε η επηρεια της επισκληριδιου της πρωτης δοσης (στοκος που ημουνα )..μη με ξεχασουνε και ξαφνικα ποναω αποτομα (στη κοσμαρα μου)..με βαζουνε μεσα.. με ανοιγουν...ο γιατρος εχουμε καφε αιμα και πολλες αποκολλησεις βαλτε μασκα...μαχη γινεται εκει κατω...11και 33 ακουω το κλαμα....εγινα μαμα....εγω εγινα μαμα...μου τη βαζουνε λιγο στην αγκαλια μου....της λεω σουτ σωπα σωπα εδω ειμαι ολα ειναι καλα εδω ειναι η μαμα (ΜΑΜΑ???εγω μαμα????κολλαω ακομη να το πω...)ντρεπομαι και για αυτα που λεω τι θα λενε αυτοι οι γιατροι που με ακουνε.....περναει η ωρα και εγω προσπαθω να καταλαβω τι εγινε...τωρα δηλ εγω γεννησα???μα δε γεννησα...δηλ εγινα μανα???και το παιδι που ειναι???ειναι καλα....και τωρα τι???

οταν μετα απο ωρα που πηγα στο δωματιο και αφου ηρεμησα απο τους εμετους (παρενεργεια της επισκληριδιου) μου τη φερανε...κοιταζω αυτο το μικρο πλασματακι και λεω...αυτο τωρα ειναι δικο μου???αυτο τωρα ητανε μεσα μου και με κλωτσαγε??φοβομουνα να τη πιασω μη μου πεσει...μου την εσπαγαν ολοι οσοι ηρθανε να μας δουνε...φυγετε να μεινω μονη με το παιδι μου να το γνωρισω. ηθελα να τους πω...αφηστεμας ησηχες....μονο ο μπαμπας να μεινει θελω....μονο οταν την εβαλα στο στηθος μου τοτε ολα σαν να μπηκαν σε μια νορμα....μονο τοτε αρχιζα να συνειδητοποιω το νεο μου ρολο...μπορει να μην εγιναν με αυτο το ρομαντικο τροπο που λενε τη πρωτη στιγμη που θα το δεις θασουρθει κατακεφαλα το μητρικο ενστικτο και η αγαπη..αλλα τουλαχιστον ηρθε....με το χρονο του...

αυτο το μικρο πλασματακι με εκανε μανα....και μου εφερε την ευτυχια και την ηρεμια στη ζωη μου.....μακαρι να ειναι παντα καλοτυχη και να ειναι γερη και ευτυχισμενη....χρονια πολλα μαϊμουδακι....

και συγνωμη για το μεγαλο ποστ...αλλα μονο εσεις θα με καταλαβετε...

καληνυστα

αυτό το κομμάτι λες και το εγραψα εγώ, πολύ συγκινήθηκα, τι σου κάνει ρε παιδι μου η μητροτητα!

χρονια της πολλά με υγεια, να ειναι ευτυχισμένη και τυχερη όπως λέει και η Αλέκα να σας δίνει ολο χαρές

re katerinaθες να σε μαλωσω τωρα...δηλ τι παει να πει τι θα κανεις???να το βγαλεις...δηλ χτυπα ξυλο ενα ειναι κατι αλλο τι θα κανεις με το μωρο???αντε βγαλτο τωρα να δειςκαιτι ειναι.....αντε μη σε βρισω τωρα....για θυμισου και τη μαστροκωστα....

μωρέ όλα τα σκεφτομαι και οσο κάθομαι στο σπίτι μόνη μου θα τρελαθώ

εχω και ενα ψυχολογικό με τετοια θέματα γιατι πριν χρονια χασαμε τον παππου μου από καλπάζουσα μορφή μεσα σε 3 μηνες από τοτε φοβάμαι πολύ για τετοια θεματα, πρωτη φορά το έπιασα οταν εδινα πανελλαδικες στην οικονομια συγκεκριμένα και αντι να διαβάζω σκεφτομουν συνεχεια μηπως ειμαι αρρωστη :shock: τελικά τοσα χρονια δεν πήγα κ πήγα να το κοιτάξω λίγο πριν μεινω εγκυος, ο γιατρος είπε δεν ειναι τιποτα αλλά καλου κακου αν θελω να το βγαλουμε για να μην με αγχωνει κιολας

δεν ξερω θα τον πάρω τηλ να δω τωρα τι θα μου πει!

καλημερα κοριτσακια μου...εγω καλοκοιμηθηκα χτες...βεβαια δεν πολυμπηκα γιατιο ημουν πτωμα μου σπασε και τα νευρα η πεθερα...της το ειπαμε και αλλαξε 10χρωματα...και τωρα λλεει θα παρει φωτια ο κ@λ@ος σας και τι το θελατε 3παιδι τοσο συντομα ε αυτα που γινονται τωρα που τους απολυουν για πλακα και τετοια...μονο που δεν την εβρισα σηκωθηκαμε και φυγαμε και της λεει ο αντρας μου αυτο θα το δεις οταν γεννηθει..κα φυγαμε...αι σιχτιρ σκυλ@...

γιασεμακι χρονια πολλα για την κορουλα σου,συγκινηθηκα πολυ με την περιγραφη σου..

:-D

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου...εγω καλοκοιμηθηκα χτες...βεβαια δεν πολυμπηκα γιατιο ημουν πτωμα μου σπασε και τα νευρα η πεθερα...της το ειπαμε και αλλαξε 10χρωματα...και τωρα λλεει θα παρει φωτια ο κ@λ@ος σας και τι το θελατε 3παιδι τοσο συντομα ε αυτα που γινονται τωρα που τους απολυουν για πλακα και τετοια...μονο που δεν την εβρισα σηκωθηκαμε και φυγαμε και της λεει ο αντρας μου αυτο θα το δεις οταν γεννηθει..κα φυγαμε...αι σιχτιρ σκυλ@...

γιασεμακι χρονια πολλα για την κορουλα σου,συγκινηθηκα πολυ με την περιγραφη σου..

μα τι σκυλ@ καλά της ειπε ο αντρας σου, πως είσαι εσυ? στεναχωρεθηκες?

να συ πω την αληθεια για μενα οχι δεν στεναχωριεμε χεσμ#νη την εχω αλλα για τον αντρα μου στεναχωριεμε πιο πολυ οσο να ναι μανα του,δεν καταλαβαινει η μ@λ@κισμενη οτι στεναχωρει τον γιο της με αυτα??

:-D

μωρέ όλα τα σκεφτομαι και οσο κάθομαι στο σπίτι μόνη μου θα τρελαθώ

εχω και ενα ψυχολογικό με τετοια θέματα γιατι πριν χρονια χασαμε τον παππου μου από καλπάζουσα μορφή μεσα σε 3 μηνες από τοτε φοβάμαι πολύ για τετοια θεματα, πρωτη φορά το έπιασα οταν εδινα πανελλαδικες στην οικονομια συγκεκριμένα και αντι να διαβάζω σκεφτομουν συνεχεια μηπως ειμαι αρρωστη :shock: τελικά τοσα χρονια δεν πήγα κ πήγα να το κοιτάξω λίγο πριν μεινω εγκυος, ο γιατρος είπε δεν ειναι τιποτα αλλά καλου κακου αν θελω να το βγαλουμε για να μην με αγχωνει κιολας

δεν ξερω θα τον πάρω τηλ να δω τωρα τι θα μου πει!

αφου το εχεις βρε απο τοσο παλια δεν θα ειναι τιποτα....αλλα βγαλ'το μην εξελιχθει σε τιποτα;). Και η αδερφη μου, ειχε,εκανε μαστογραφια της ειπαν δεν εναι τιποτα....η φιλη μου επεισης...το εβγαλε αυτη...εβαλε και μια σιλικονιτσα επι της ευκαιριας;););):tongue:

το περιμενα να σου πω την αληθεια....μη σκας....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Βάστα γερά κοριτσάκι μου, κι εσύ αλλά και ο άντρας σου.

Η οικογένειά σου να είναι καλά και εσείς όλοι γεροί και δυνατοί και μη σας νοιάζει τίποτα.

Άσε τους όλους να λένε.

Πάντα κάτι θα έχουν να πουν.......

Γιασεμακι να χαιρεσαι την κορουλα σου!!! Με πηραν τα ζουμια με την περιγραφή σου, τοσο αληθινά λογια...Ενιωσα σα να ημουν εγω!

Κατερινακι καλα σου λενε τα κοριτσια, πηγαινε να το βγάλεις να σου φυγει και το αγχος

Αννια μου μη στεναχωριέσαι, αφου ηξερες τι θα γινει...Μερικοι ανθρωποι το εχουν μεσα τους, καλο λογο δεν μπορουν να πουν...

Ινακι μπραβο στο Μητσάκι!

Αρίνα γραψε μας νεα για το νυφικό σου!!!

Καλημεεεερραααα (δεν ειπα), εγω σιδερώνω και ριχνω και καμια ματια εδω!

Διαφημίσεις

να συ πω την αληθεια για μενα οχι δεν στεναχωριεμε χεσμ#νη την εχω αλλα για τον αντρα μου στεναχωριεμε πιο πολυ οσο να ναι μανα του,δεν καταλαβαινει η μ@λ@κισμενη οτι στεναχωρει τον γιο της με αυτα??
και εγω το ίδιο λέω για την δικια μου, δε με νοιαζει για μένα αλλά το παιδι της στεναχωρει!
αφου το εχεις βρε απο τοσο παλια δεν θα ειναι τιποτα....αλλα βγαλ'το μην εξελιχθει σε τιποτα;). Και η αδερφη μου, ειχε,εκανε μαστογραφια της ειπαν δεν εναι τιποτα....η φιλη μου επεισης...το εβγαλε αυτη...εβαλε και μια σιλικονιτσα επι της ευκαιριας;););):tongue:

το περιμενα να σου πω την αληθεια....μη σκας....

ειδα τωρα τελευταια οτι κ καλά η Μπαστα εκανε επέμβαση κ αφαιρεσε μορφωμα κ ανεβηκε 1 νουμερο το στηθος της :tongue: θα πάρω τηλ τον γιατρο να δω ποτε να πάω

Yasemaki πιτσίλησα τα γυαλιά μου... όπως θα ελεγε και η ΦΑΜουλα... να τη χαίρεσαι, κοπέλα μου! να τη δεις όπως η ιδια επιθυμει, γιατί μονο τοτε θα ειναι πραγματικα ευτυχισμενη.:)

Inaki μπράβο στο μητσάκι και τα νανακια του! άντε και εις ανώτερα!

Δήμητρα ήμουν κοντά στα μερη σας σημερα. στο Λιποχωρι στη Σκυδρα πήγαμε για μια δουλίτσα και σε σκεφτομουν!

ο δικός μου σημερα που λειψαμε για 2,5 ωρες και τον κρατησε η μαμα μου, ξύπνησε, άρχισε τη γκρινια γιατι πεινουσε, μεχρι να παρει το μπιμπερο της εβγαλε την πιστη! κλάμα και κακό!!! αλλα τελικα το πήρε, έφαγε και κουραστηκε, και από το κλάμα ξανακοιμηθηκε! τωρα ειναι μες στην καλή χαρα! όλο λογακια λεμε!

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Μόλις γυρίσαμε από αισθητικό,έκανα καθαρισμό,φρύδια,μουστάκι...και νιώθω άνθρωπος!!!

Η μπουμπού μου ήταν κυρία,αν και τη θήλασα ΚΑΙ εκεί...

yasemi μου πόσο όμορφα και αληθινά τα έχεις περιγράψει...έτσι νιώσαμε όλες πιστεύω...δεν το καταλάβαμε για πότε γίναμε ΜΑΜΑΔΕΣ....και να φτάσουμε κι εμείς να γιορτάζουμε στη γιορτή της ΜΗΤΕΡΑΣ...Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

annia μου τι ηλίθια η πεθερά σου...και κυρίως,τι κακότροπη...

ca_te_rinaki μην είσαι χαζό παιδί μου,πήγαινε να κοιταχτείς...άντε,μόνο και μόνο να μας φύγει η ιδέα..

Πάω να ξαπλώσω με την κόρη μου,είμαστε κομμάτια,δεν καλοκοιμηθήκαμε το βράδυ...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...