Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελινα μας εχεις βαλει τα γυαλια!!! μπροστα σου όλες φαινομαστε τεμπελες!!!!

ρε κοριτσια να σας πω κατι... ντρεπομαι... απο εχθες εχω βγαλει αιμορροϊδες για πρωτη φορα στη ζωη μου!!!:oops::oops::oops: εχει τυχει σε καμία? τι να κάνω????

δεν ειστε τεμπελες εσεις εγω ειμαι παρανοικη κυριως στην εγκυμοσυνη!Γιατι σε φυσιολογικους ρυθμους ειμαι πιο χαλαρη αληθεια!!!;)

Αιμορροιδες δεν εβγαλα ακομη αλλα ημουν στο τσακ νομιζω...Ειχα ομως σκιστει εσωτερικα απο οτι καταλαβα ραγαδες λενε οτι ειναι αυτο που επαθα απο μεσα και οταν πηγαινα μετα ειχα αιματακι.Περασε μονο του τωρα δεν ξερω εαν θα επανελθει γιατι αυτες τις ,μερες παω κανονικα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α, δεν ειμαι η μονη δηλ!!!

καπου διαβασα για παγακια απο λαδι αλλα κάνουν δουλεια???? κρεμες κ τετοια κανει να βαλουμε??? κ να φανταστεις οτι δεν είχα ποτέ προβλημα!!!! ουτε με την τουαλετα ολο αυτο το διαστημα!!!

Η μαμα μου μου ειπε με λιγο ζεστο λαδι σε ενα βαμβακι σπρωχνεις προς τα μεσα:oops::oops::oops::oops::oops::oops: αλλα δεν το εχω κανει.Οπως και να εχει λενε οτι μετα τη γεννα φευγουν αλλα παιζει σε ΦΤ να βγουν χειροτερα για λιγο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενταξει με το νιπτηρα εχεις δικιο δεν υπαρχει χειροτερο απο τριχες και φτυσιματα απο οδοντοκρεμα κολημενα μπλιαχ

Ναι με ενοχλει και μενα και λερωνεται και γρηγορα ρε παιδι μου.Εχω και τον αντρα μου που τις τριχες απο τα μαλλια του τις σκορπαει χαλαρος και μετα δεν κανει μια ετσι να τις καθαρισει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Η μαμα μου μου ειπε με λιγο ζεστο λαδι σε ενα βαμβακι σπρωχνεις προς τα μεσα:oops::oops::oops::oops::oops::oops: αλλα δεν το εχω κανει.Οπως και να εχει λενε οτι μετα τη γεννα φευγουν αλλα παιζει σε ΦΤ να βγουν χειροτερα για λιγο

Εμενα εχει τετοιο θεμα ο αντρας μου χρονια και τωρα δεν βγαζει κανοντας το απλο.Δεν βαζει χαρτι πλενεται μονο με νερο και μου λεει αυτο τον εχει σωσει και δεν εχει ξαναβγαλει.Τωρα πως τις εβαλε μεσα δεν ξερω να σας πω θα τον ρωτησω...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Ναι με ενοχλει και μενα και λερωνεται και γρηγορα ρε παιδι μου.Εχω και τον αντρα μου που τις τριχες απο τα μαλλια του τις σκορπαει χαλαρος και μετα δεν κανει μια ετσι να τις καθαρισει...

α, οχι! ευτυχως εμενα εχει εκπαιδευτει!!!!:tongue::tongue::tongue: κ στον νιπτηρα κ στην λεκανη!!! ενα θεματακι με την κουρτινα του μπανιου εχουμε αλλα που θα παει???? θα το ξεπερασουμε κ αυτο!!!!

Με στενα χωρησατε τωρα παω να φαω και μπορει να κοιμηθω τα λεμεεεεεεεε

κ εγω θα σας αφησω να παω να ξαπλωσω λιγο!

bye!!!!!!!!

baJfp2.png

σοφια φυσιολογικα εχω γεννησει απλα ειχα κανει πολλα ραμματα εσωτερικα,-εξωτερικα και τωρα που κατεβαινει ο μωρο πιεζει και πονανε..αιμμοροιδες ειχα στην πρωτη εγκυμοσυνη δηλαδη μια εβγαλα,αλλα παιζει ρολο μεγαλο αν εχεις δυσκοιλια και εγω πηγαινα μια φορα ανα 2μερες..τωρα ευτυχως το εντερακι μου δουλευει ρολοι και δεν ξαναπαρουσιασα..παντως εχω ακουσει οτι οι αιμμοροιδες της εγκυμοσυνης φευγουν.

:-D

ρε κοριτσια να σας πω κατι... ντρεπομαι... απο εχθες εχω βγαλει αιμορροϊδες για πρωτη φορα στη ζωη μου!!!:oops::oops::oops: εχει τυχει σε καμία? τι να κάνω????

Χαιρομαι που το λες ντρεπομουν και εγω.Εδω και ενα μηνα περιπου χωρις να εχω προβλημα με τουαλετα ενω στον Δημητρη δεν ειχα βγαλει.Τι θα κανουμε Σοφακι????:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

και γιατί ντρέπεστε???? Εδώ έχουμε ξεκατινιαστεί, έχουμε βγάλει ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, σεξ, κιλά, βυζιά στο πάτωμα, οι αιμοροιδες θα μας κολλήσουν??? Λοιπόν εγώ έχω μία από την πρωτη εγκυμοσύνη, εξαφανιστηκε όταν γεννησα και ξαναεμφανιστηκε τώρα. Της έκανα ένα welcome παρτυ και τώρα σιγά σιγά φεύγει πάλι.

Δε νομίζω να βοηθάει κάτι συγκεκριμένα. Η καλή υγιεινη και ηοι φυτικές ίνες έιναι must. Πάντως να ξερετε ότι υπάρχει ένα κέντρο το colorectal.gr που αν το πρόβλημα το προλάβεις σε αρχικό στάδιο δεν επιδεινώνεται και γλιτώνεις το χειρουργείο.

Αν δεν περάσει εκεί θα πάω.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγώ αιμορροϊδες ευτυχώς δεν έβγαλα,αν και ήμουν σίγουρη ότι θα βγουν,με τόση δυσκοιλιότητα που έχω!!!

Η μαμά μου που είχε υπέφερε για χρόνια μέχρι που πήγε και τις έβγαλε και ησύχασε κι αυτή κι εμείς!!!

Κορίτσια,με τις δουλειές ήμουν πάντα μανιακή αλλά τώρα ευτυχώς έχω ηρεμήσει,δεν ξέρω πώς έγινε αυτό...Φροντίζω βέβαια η κουζίνα,η κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο μου να είναι πάντα λαμπίκο,το υπόλοιπο σπίτι το κάνει η κοπέλα το Σάββατο και αν χρειαστεί μεσοβδόμαδα (που χρειάζεται) το κάνει ο άντρας μου.

Αυτό που με είχε πιάσει ήταν να είναι το σπίτι έτοιμο από εξοπλισμό γενικότερα και αφού κι αυτό τελείωσε,είμαι τώρα έτοιμη να γεννήσω!!

Η μαία μας είχε πει πως 2-4 μέρες πριν γεννήσουμε αρχίζει και αδειάζει το έντερο 2-3 φορές μες στη μέρα και εγώ από κει που πήγαινε 2 φορές τη βδομάδα,σε λίγο πάω για τη 2η φορά...Λέτε να πλησιάζει η ώρα??????

oCxsp2.png

Επέστρεψα και πάλι....

Πήγα στο Ιασώ, έκανα το εμβόλιο, όλα καλά.....Είχε πολλές εγκυούλες που το έκαναν!!! Ενώ εχθές το βράδυ είχα πολύ άγχος και αρκετή δόση αμφιβολίας τώρα που το έκανα ηρέμησα και νιώθω σιγουριά. Τη Δευτέρα θα το κάνει και ο Γιώργος. Επίσης μου είπαν ότι πρέπει να εμβολιαστούν και όλοι όσοι θα έχουν να κάνουν με τη φροντίδα του νεογέννητου για το πρώτο 6μηνο. Αυτό μου άρεσε πολύ γιατί έτσι ξεμπερδεύεις με αυτούς που δεν θέλεις :idea::idea::idea:

Αυτά τα νέα μου προς το παρόν.

Α!!! Δεν είχα περάσει καθόλου από το Ιασώ τους τελευταίους μήνες και μου φάνηκε πολύ αστείο να βλέπω τόσες πολλές στρογγυλές κοιλίτσες μαζεμένες να τριγυρνάνε με το περπάτημα του ''καμαρωτού πιγκουίνου'':P:p:p

Ξέχασα να σας πω και κάτι ακόμα.

Πάρα πολύ μεγάλη ανακούφιση στις καούρες φέρνει το να μασάμε φυσική μαστίχα Χίου. Αυτή που είναι σκληρή και σε άνισα κομματάκια σαν ''χαλικάκια''

Δοκιμάστε το και πείτε μας τα αποτελέσματα......

Εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη πάνω σ'αυτό γιατί εδώ και αρκετό καιρό μασάω μόνο μαστίχα και καούρες δεν είχα ούτε μία φορά. Μπορεί να είναι και σύμπτωση....

Κορίτσια εγώ πρίν 1-2 μήνες που είχα θέμα με αιμορροίδες έβαλα κρέμα aloe vera. Γενικά αυτό το φυτό κάνει θαύματα σε τραύματα , ερεθισμούς , τσιμπήματα. Εβαζα 2-3 φορές τη μέρα και σε 2 μέρες ήμουν οκ. Λογικά θα την βρείτε στο φαρμακείο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...