Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φαινεται ολες ταιζετε τωρα....

εμεις το ριξαμε στις βολτες μιας κ καθοταν κ ο νικος σημερα κ ηταν ευκαιρια:P

ο αντρας σου τελικα βρηκε δουλεια??? αν δεν εχεις κ βοηθεια βρε γιασεμακι μου πως να δουλεψεις κ εσυ???

ω, τον μα@!##!!!! τωρα τι θα κανεις με την σκυλιτσα σου?

αχα!!! επιασες πονεμενο θεμα!!!!

καλυτερα τωρα , οπως ειπαν τα κοριτσια... κ καλυτερα που εγιναν ετσι τα πραγματα αφου δεν την πολυγουσταρες κιολας;)

κοιτα σιγουρη δουλεια δε θεωρειτε ποτε αυτη η δουλεια που κανει...ξεκινησε προεργασια (ετσι λεγετε η προετοιμασια δηλ) για μια ταινια μεγαλου μηκους....αλλα αντε να δουμε...θα προχωρησει η θα μεινει στασιμη??? θα μεινουν προεργασια που δε πληρωνετε και κανονικα....?ετσι οπως εχει η κατασταση δε ξερω.....

οσο για τη βοηθεια....η πεθερα μου τουλαχιστον οταν λεγαμε για απογευμα το ειχε ξεκαθαρισει...εγω δυο δε μπορω.δουλευει κιολας το πρωι εχει και τη μανα της τωρα σπιτι ποσο πια να αντεξει?..η μανα μου το προσπαθησε αλλα και αυτη πραγματικα δε μπορει....δεν εχει υπομονη.,..εδω δεν ειχε με τα αδερφια μου....εγω τα νταντευα αυτη ασχολιοτανε με το σπιτι..καιτι ημουνα 13 και 16 χρονων....ασε με να μη τα θυμαμαι τωρα και φουντωνω....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δε με χαλαει τοσο για το εμβολιο, όσο ότι για να ξανακλεισω ραντεβου στο γιατρό θα πάμε πολύ πίσω (έχει πολύ λαό!!!) και θα χασω το μετρημα της μηνιαίας αναπτυξης. ήδη την προηγούμενη φορά λόγω πασχα πήγαμε 1 εβδομαδα πίσω και είπαμε όσο πάμε να το φερουμε πάλι στην ημερομηνια μας. αλλα τις μετρησεις δε θελω να τις χασω... δε θελω να παει 5,5 μηνων!!!!! :) το εμβόλιο δε με πειραζει και να το κανει 1 εβδομαδα μετά.

καλε μετρα εσυ μονη σου....οπως η αλεκα...παρε μεζουρα δες υψος και ζυγισου πρωτα μονη σου και μετα με το παιδι...πανω κατω θα δεις τι γινεται...κριμα να πληρωνεται 2 φορες το γιατρο + το εμβολιο

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

γεια σας!!!!!

ειμαι ενα πτωμα.....η μικρη χτες και σημερα ξυπνησε στις 8 το πρωι και μεχρι τις 10 το βραδυ κοιμηθηκε συνολο μια ωρα:shock::shock::shock:!και τις περισσοτερες ωρες θελει αγκαλια!τι να ειναι παλι τουτο??????κανενα αλμα?????και ευτυχως αυτες τις 2 μερες ειχε ρεπο ο συζηγος και βοηθησε αλλα απο αυριο την κατσαμε.θα εχει για 3 μερες ωραριο 4 το απογευμα με 12 το βραδυ:shock:,ωραια θα περασουμε!!!

αρινα τα ελαβες τα κουπονια που σου εστειλα????επισης για τραγουδι γαμου ακου και αυτο.πιστευω οτι δεν εχει ακουστει σε ελληνικο γαμο και οι στιχοι του ειναι τελειοι!!!!!

το τραγουδι ξεκιναει στα 10 δευτερα

http://www.youtube.com/watch?v=fiGHe5LG8yk&feature=related

σημερα ζυγιστηκα,εχασα αλλο ενα κιλο,στα τσακιδια να παει και να μην ξαναγυρισει...........

τι εγινε ??ψαχνετε τραγουδι για γαμο???αρινα εσυ???α μου ξεφυγε αυτο....

λοιπον ερωτηση....κανενα τραγουδι δεν σας λεει ΕΣΑΣ κατι εννοω εσενα και του αντρα σου???κατι που να σας θυμιζει κατι.....οτιδηποτε....πχ εμεις μπηκαμε με των kiss i was made for lovign you baby και χορεψαμε το σακολουθω του παπακωνσταντινου...αλλα και τα δυο εμας κατι μας λεγανε...δε μπορει να μην εχετε καποιο τραγουδι βρε κοριτσι.....για ψαξτε το...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

γεια σας!!!!!

ειμαι ενα πτωμα.....η μικρη χτες και σημερα ξυπνησε στις 8 το πρωι και μεχρι τις 10 το βραδυ κοιμηθηκε συνολο μια ωρα:shock::shock::shock:!και τις περισσοτερες ωρες θελει αγκαλια!τι να ειναι παλι τουτο??????κανενα αλμα?????και ευτυχως αυτες τις 2 μερες ειχε ρεπο ο συζηγος και βοηθησε αλλα απο αυριο την κατσαμε.θα εχει για 3 μερες ωραριο 4 το απογευμα με 12 το βραδυ:shock:,ωραια θα περασουμε!!!

αρινα τα ελαβες τα κουπονια που σου εστειλα????επισης για τραγουδι γαμου ακου και αυτο.πιστευω οτι δεν εχει ακουστει σε ελληνικο γαμο και οι στιχοι του ειναι τελειοι!!!!!

σημερα ζυγιστηκα,εχασα αλλο ενα κιλο,στα τσακιδια να παει και να μην ξαναγυρισει...........

μπαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπαιιιιιιιιιιι κιλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....οχι μην ερχεσαι απο εδωωωωωω λεμεεεεεεεεεεεεεε

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!Μας έφαγαν οι δρόμοι σήμερα!!!!

Πριν λίγο γυρίσαμε απο την παιδίατρο.Είμαστε 64,5 ύψος 6200(ουαου!!!!)kg και 41 η κεφάλα μας.Σε 15 μέρες ξεκινάμε χορτόσουπα και μπισκοτόκρεμα(αν θέλουμε)

Αποστείρωση ξέχασα να ρωτήσω:(Θα την πάρω τηλ.αύριο

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

γεια σας!!!!!

ναι σήμερα σου έστειλα π.μ δεν το έλαβες....κάπου αλλού το έστειλα...σ'ευχαριστώ για τα κουπόνια.

Διαφημίσεις

ναι σήμερα σου έστειλα π.μ δεν το έλαβες....κάπου αλλού το έστειλα...σ'ευχαριστώ για τα κουπόνια.

σημερα (παει το σημερα:D)και αυριο εχει ο μαρινοπουλος -20% σε ολες τις πανες και παιρνει και κουπονια.ειναιομως με την καρτα club carrefour.παρε τα κουπονακια και αντε να ψωνισεις.

τι εγινε ??ψαχνετε τραγουδι για γαμο???αρινα εσυ???α μου ξεφυγε αυτο....

λοιπον ερωτηση....κανενα τραγουδι δεν σας λεει ΕΣΑΣ κατι εννοω εσενα και του αντρα σου???κατι που να σας θυμιζει κατι.....οτιδηποτε....πχ εμεις μπηκαμε με των kiss i was made for lovign you baby και χορεψαμε το σακολουθω του παπακωνσταντινου...αλλα και τα δυο εμας κατι μας λεγανε...δε μπορει να μην εχετε καποιο τραγουδι βρε κοριτσι.....για ψαξτε το...

έχουμε το όπως παλιά....του Καρά...χα χα φαντάζεσαι...εγκεφαλικό οι γιαγιάδες

και το φίλε του Πλούταρχου.....

κοριτσια ειμαι πτωμα...περασα απο βεροπουλο πριν πηρα πανες αλλα δεν δεχτηκανε τα κουπονια..

αννια μου σημερα πηγα και πηρα 2 μικρα πακετα και 2 μεγαλα και πληρωσα 13,70.παιρνουν κουπονια καλε!!!!!!!!!!!!!!!!ειχα 4 κουπονια,ενα για καθε πακετο!

xaxaxa

μαρινα αυτο που βρηκες μεσα στις παμπερς το ειχε βρει και μια κοπελα στου lidl τις πανες.αλλα ειστε αχαριστες!σας βαζουνε κρεατακι μεσα στις πανες και εσεις το πετατε:tongue::tongue::tongue::tongue:!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55670

ωραια όταν μεγαλώσει κ γίνει παιδάκι κ ζητησει κατοικίδιο θα του πώ " καρδούλα μου ειχες κατοικίδιο αλλά από τις κλ@βιες σου ψόφησε"!!! πέρα από την πλάκα όμως είναι τραγικό!

σας βαζω και αυτο να διαβασετε γιατι πολυ μου αρεσε,και λεει αληθειες:-(:-(:-(:-(

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_2696.html

θα το βάλω στο fb πολύ σωστο!

Ποσο σωστο ειναι αυτο το κειμενο στο τροκτικο...ολοι φταιμε αλλοι πολλοι αλλοι λιγο....γιατι ρε κοριτσια αν ο πατερας σας ειχε τα μεσα και μπορουσε δεν θα σας εβαζε υπαλληλο ας πουμε στη Βουλη? εμενα θα το κανε...οπως και στο δημοσιο...τοτε που μπαινανε ολοι?..δεν ξερω..

μωρε κ στο δημόσιο θα κάναμε τα πάντα για να βολευτούμε κ φοροφυγάδες ειμαστε όλοι, κ εμεις φταιμε οχι μόνο οι πολιτικοι, στα λόγια καλοι ειμαστε όλοι ετσι όπως ειναι τα πραγματα δεν ειναι καιροι γισ ελευθερο επάγγελμα, καλύτερα 700 ε αλλά να ειναι κ στανταρ καθε μηνα, ο αντρας μου λέει εχει 4 μηνες να ψωνίσει κοσμος από το ενα μαγαζι

καλημερα!!! αντε εφτασε η παρασκευη... τελεια...

συμφωνω απολυτα!!!

caterinaki θυμισε μου ποιο βιβλιο ειναι αυτο και που το πουλανε!

125 παιχνίδια για εξυπνα κ χαρούμενα μωρα από το eshop αλλά όπως λεει ειναι για εξυπνα, ο δικός μου ο μπούφος μόνο με το τριβουμε τριβουμε τη μυτούλα γελάει γιατι του το εκανα κ παλιοτερα απλα του έλεγα πιγκουινακιιιιι

οι πολιτικοι φταινε γιατι θα επρεπε να ειναι αδιαλλακτοι στις αποψεις τους, να δινουν το καλο παραδειγμα.

φταιμε ομως και εμεις γιατι συντηρουμε ολη αυτη την φιλοσοφια δινοντας τους εξουσια, βαζοντας το εγω μας και το κερδος πανω απο ολα. Συμφωνω απολυτα με τον αναγνωστη του τροκτικου, ετσι ειναι η ελλαδα του σημερα...

Ντορακι μεγεια!!!!!

Εγω περιμενω να κανει κακακια το μητσακι :tongue::tongue: σημερα ειναι η μερα της...να δω μηπως βελτιωθηκε λιγο το χρωματακι τους!!!

εμένα συνηθως βγαζει ενα πρασινοκίτρινο χρωμα αλλά σημερα κιτρινα παιζει ρόλο το χρωμα? τι σημαινει?

Μόλις τάισα μπέμπη.Εκεί που τον είχα στον ώμο μου να ρευτεί άρχισε τις κουβεντούλες!!!!αγού,αγού,πφ,πφ,μαμαμαμα.

Ξέρω τυχαίο αλλά έλιωσα!!!!!!!!!!loveshower.gif

εγώ του λεω συνεχεια μα-μαααααα αλλά τιποτα, αντιδραστικό στοιχειο, πρωτα μπαμπα θα πει

Κορίτσια έχω τόσα νεύρα..............τσακώθηκα με την παραλίγο νονά της κόρης μου.....

Σήμερα της ήρθε της κυρίας να μου πεί ότι 28/8 δεν θα μπορέσει να έρθει από το νησί ,γιατί θα έχουν κόσμο στα δωμάτια.....Φαντάζεστε τι έγινε μετά.....(βέβαια εμείς είχαμε κλείσει 2 νονούς).Το πόσο θυμώνω με κάποιους ανθρώπους που δεν κρατάνε το λόγω τους και άλλα λένε τη μια και άλλα λένε την άλλη..... Ανεύθυνοι...........

καλύτερα χ@σ'την να εχει τετοια νονα? κ αυριο μεθαυριο να μην την βλέπει καν? εμας ο νονος του εχει τρελα με το μωρο, ακόμα και οταν γεννησα οσες μερες ημασταν στην κλινικη ερχοταν να τον δει!

καλε μετρα εσυ μονη σου....οπως η αλεκα...παρε μεζουρα δες υψος και ζυγισου πρωτα μονη σου και μετα με το παιδι...πανω κατω θα δεις τι γινεται...κριμα να πληρωνεται 2 φορες το γιατρο + το εμβολιο
και εγω ετσι κάνω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...