Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πωπωωωωωω ξεραϊλααααα!!!!

ψιτ δευτερα τριτη παλι κλειστα λλεει τα φαρμακειά μη θηλαζουσες καντε τα κουμαντα σας για γαλα

Αμάααααααν!!! Αυτό που έχω μας φτάνει για 4 ημέρες JUST!!! Δεν το διακινδυνεύω!!! Θέλω και tobrex να βάλω στο μάτι του χοντρού!!! Ευχαριστούμε Γιασεμάκι!

φτιαξε κεικ γλυκο αλμυρο, κανενα κουλουρακι...μια χαρα θα εισαι!!!!

Γιασεμάκι συμφωνώ με Ινάκι!!! Άντε και κουλουράκια γλυκά και αλμυρά από τον φούρνο..τέτοια ώρα καφέ πίνουν οι μεγάλοι!!! Αν τα παιδιά θέλουν φρούτα ή κα΄τι άλλο θα πρέπει να φροντίσουν οι γονείς τους να φέρουν! έτσι δεν είναι??

Άσχετο: τί γίνεται με τη μικρή όταν πάς στη δουλειά? Έστρωσε???

....αλλα δε μπορω να τη πετυχω στην ωρα....να τωρα κοιμαται θα ξυπνησει κατα τις 6...και θα πειναει 7...μου λενε οτι ειναι αργα για κρεμα....και εγω δε θελω να την ξυπναω....τι θα κανω με αυτες τις στερεες μου λετε???που κοιμαται αρτσι μπουρτσι???

Εγώ αν περίμενα να ξυπνάει μόνος του για να φάει δεν θα είχα κοιμηθεί αυτούς τους 5 μήνες! Τον ξυπνάω και τον ταίζω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τις τελευταιες 3 φορες εκανε πρασινα αλλα δεν ηταν νερουλα...(κανει και μια φορα στις 5 μερες και σιγουρα δεν ειναι κρυωμενη) στο παρεντς που ρωτησα η αμαρετο μου ειπε μαλλον αλλεργια. Γενικα δεν τρωω και πολλα γαλακτοκομικα απο τοτε που γεννηθηκε...ισως γιαυτο δεν εχω δει εξαρση ΑΝ εχει αλλεργια. Εχει δεν εχει...ε θα το καταλαβω με τις στερεες φανταζομαι!!!

εγω βαζω και τα 2!!!

θα σου εβγαζε και κατι αλλο...οχι μονο πρασιναδες...εμενα η ελενη μου εβγαζε πρασιναδες (οχι παντα) αλλα το εκζεμα πηγαινε συνεφο και ειχα δει και αιμα στα κακα....κοντα στους τρεις μηνες καπου.....οταν ητανε δηλ τριων εννοω....βεβαια ποτεεεεεε δε ξερεις με τις κολοαλλεργιες....εδω εγω αρχιζω τωρα και βγαζω διαφορα στα 30

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Πωπωωωωωω ξεραϊλααααα!!!!

Άσχετο: τί γίνεται με τη μικρή όταν πάς στη δουλειά? Έστρωσε???

Εγώ αν περίμενα να ξυπνάει μόνος του για να φάει δεν θα είχα κοιμηθεί αυτούς τους 5 μήνες! Τον ξυπνάω και τον ταίζω!

δεν εστρωσε καθολου δυστυχως...και αναγκαστηκα σταματησα...απο το να την εχω να κλαιει 4 ωρες συνεχεια αστα...τουλαχιστον θα εχω επιδομα ανεργιας για καποιους μηνες και μετα βλεπουμε...η αληθεια ειναι οτι και η μανα μου τελικα δε μπορουσε....αλλο οτι δεν ηθελε να μου τοπει....δεν ηθελε να το παιδευεσει....και δε θεωρω σωστο καθε τοσο να φευγω απο τη δουλεια γιατι το μωρο εχει πλανταξει στο κλαμα....και δε γινεται τιποτα αλλο....αλλος να τα κρατησει δε μπορει..η πεθερα μου δουλευει το πρωι...και κακα τα ψεμματα αυτες μεγαλωσανε τα παιδια τους και δεν εχουν κανενα μα κανενα λογο να κλειστουνε παλι μεσα....μεγαλωστε τα μας λενε οπως εμεις...αστο μη το ψαχνεις....:(:(:( στεναχωρηθηκα και εγω και τα παιδια που πηγαινα εκει στη δουλεια....

και τη παιδιατρο που ρωτησα μου ειπε το πολυ απλο....εαν φυγεις 7 μηνων απο το σπιτι για δουλεια τοτε θα εχει αγχος αποχωρισμου..το ιδιο και 2 χρονων...δεν υπαρχει ενα στανταρ...οποτε θατα αφησεις μονα τους θα το αποκτησουν...απλα πιο μεγαλα κατι καταλαβαινουν...ενω τοσα μωρα ακομη καλα καλα δεν εχουν καταλαβει οτι ειναι μοναδα και οχι προεκταση της μαμας τους....κατι τετοιο

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Αχ yasemaki μου κι εγώ αυτό καταλαβαίνω με τη μικρή,νιώθει σαν να είναι προέκταση δική μου,όπου εγώ κι εκείνη,και μου το λέει και η μαμά μου αυτό...

Εγώ αν δεν ήταν ανάγκη δε θα πήγαινα για δουλειά,αλλά γίνεται με ένα μισθό???

Από αρχές του 2011 λέω να αρχίσω να ψάχνω κάτι,αν υπάρχει ακόμα εργασία και όλο αυτό το σύστημα που θεωρούσαμε δεδομένο...

Η μικρή μου μετά από πολλή γκρίνια επιτέλους κοιμήθηκε,σύζυγος ξαπλωμένος κι εγώ βαριέμαι και πεινάω.....

Στο κέικ σοκολάτας βάζω και κουβερτούρα λιωμένη και κακάο,αν βάλω μόνο κακάο δε γίνεται τόσο πολύ σοκολατένιο.

oCxsp2.png

τα νευρακια μου!!

βγαινω βολτα καροτσαδα μαζι με το σκυλι. Το εχω παντα χωρις λουρι γιατι ειναι υπακουο, οταν το φωναζω αμεσως ερχεται. Καροτσευουμε λοιπον , στο απεναντυ πεζοδρομειο ειναι ενας με τον σκυλο του, λυκοσκυλο. Ξαφνικα του φευγει απο τα χερια και ερχεται και δαγκωνει την δικια μου , η καημενη δεν μπορουσε ουτε να τρεξει. Συγνωμη μου λεει το αφεντικο του...ε τι συγνωμη του λεω, δεν τον συγκρατησατε..μου φυγε μου λεει, και εσεις δεν εχετε λουρι...λεω εγω αμα ειχα λουρι τωρα θα ειμαι και εγω κατω στο δρομο ματωμενη...αι σιχτιρι, δεν μπορουν να μαθουν τα σκυλια τους να μην ορμανε..εγω γιαυτο την εχω χωρις λουρι, παντα της την πεφτουν λυκοσκυλα, δεν ξερω γιατι...αλλα συνηθως προλαβαινει να τρεξει..τωρα την επαθε :-(

Διαφημίσεις

μεσαιου μεγεθους....και δεν την πηγαινει κανενας βολτα, μονο εγω και η μαμα μου καμια φορα μια μικρουλα γιατι φοβαται και εκεινη. Ο Λεο αντε να την παει βολτα στο τετραγωνο το βραδυ. Την εχουμε παραμελησει τωρα με το μωρο..ευτυχως εχουμε μικρο κηπο και καπως τρεχει εκει...

Αχ yasemaki μου κι εγώ αυτό καταλαβαίνω με τη μικρή,νιώθει σαν να είναι προέκταση δική μου,όπου εγώ κι εκείνη,και μου το λέει και η μαμά μου αυτό...

Εγώ αν δεν ήταν ανάγκη δε θα πήγαινα για δουλειά,αλλά γίνεται με ένα μισθό???

Από αρχές του 2011 λέω να αρχίσω να ψάχνω κάτι,αν υπάρχει ακόμα εργασία και όλο αυτό το σύστημα που θεωρούσαμε δεδομένο...

Η μικρή μου μετά από πολλή γκρίνια επιτέλους κοιμήθηκε,σύζυγος ξαπλωμένος κι εγώ βαριέμαι και πεινάω.....

Στο κέικ σοκολάτας βάζω και κουβερτούρα λιωμένη και κακάο,αν βάλω μόνο κακάο δε γίνεται τόσο πολύ σοκολατένιο.

κακα τα ψεμματα δε γινεται με ενα μισθο....το εχω νοιωσει καλα στο πετσι μου τοσα χρονια...η δουλεια περσυ που δουλευα στο παιδοτοπο πριν μεινω εγκυος κατι εκανε αλλα και παλι ειναι σεζον ας το πουμε και ητανε και χωρις ενσημα..αυτη που βρηκα τωρα ειχε ολα....ευτυχως οσο ημουνα εγκυος κολλαγα ενσημα χωρις να πληρωννω οτι και καλα δουλευα και θα παιρνω επιδομα για λιγο καιρο ασνεργιας....να οι λαμογιες που λεγαμε....τωρα ετσι οπως παμε θα γυρισουμε σε αλλες εποχες....εγω ηδη ψωμακι δικο μου κανω ολα στο σπιτι τα φτιαχνω...αρχισα να μαθαινω και να ραβω....και ο θεος βοηθος....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

τα νευρακια μου!!

βγαινω βολτα καροτσαδα μαζι με το σκυλι. Το εχω παντα χωρις λουρι γιατι ειναι υπακουο, οταν το φωναζω αμεσως ερχεται. Καροτσευουμε λοιπον , στο απεναντυ πεζοδρομειο ειναι ενας με τον σκυλο του, λυκοσκυλο. Ξαφνικα του φευγει απο τα χερια και ερχεται και δαγκωνει την δικια μου , η καημενη δεν μπορουσε ουτε να τρεξει. Συγνωμη μου λεει το αφεντικο του...ε τι συγνωμη του λεω, δεν τον συγκρατησατε..μου φυγε μου λεει, και εσεις δεν εχετε λουρι...λεω εγω αμα ειχα λουρι τωρα θα ειμαι και εγω κατω στο δρομο ματωμενη...αι σιχτιρι, δεν μπορουν να μαθουν τα σκυλια τους να μην ορμανε..εγω γιαυτο την εχω χωρις λουρι, παντα της την πεφτουν λυκοσκυλα, δεν ξερω γιατι...αλλα συνηθως προλαβαινει να τρεξει..τωρα την επαθε :-(

Αχουτό... Τώρα θα τρέχετε για αντιλυσσικά, ε???

Διαφημίσεις

Kοριτσάρες καλησπέρα τι κάνετε........πωσ είστε ;

τρέχω λίγο με τα του γάμου και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω και ακόμα τίποτα δεν έχω κάνει......

Αννιαπολύ χάρηκα που όλα πήγαν καλά.... μπράβο....η πεθερά σου ζειιιιιιιιι;

Κορίτσια έχω τόσα νεύρα..............τσακώθηκα με την παραλίγο νονά της κόρης μου.....

Σήμερα της ήρθε της κυρίας να μου πεί ότι 28/8 δεν θα μπορέσει να έρθει από το νησί ,γιατί θα έχουν κόσμο στα δωμάτια.....Φαντάζεστε τι έγινε μετά.....(βέβαια εμείς είχαμε κλείσει 2 νονούς).Το πόσο θυμώνω με κάποιους ανθρώπους που δεν κρατάνε το λόγω τους και άλλα λένε τη μια και άλλα λένε την άλλη..... Ανεύθυνοι...........

Βέβαια αυτή μου ζήτησε μετά να αλλάξω την ημ. αλλά δεν το κάνω γιατί κατάλαβα ότι θα το έκανε σαν αγγαρεία...και εγώ η ηλίθια που νόμιζα ότι το θέλει πραγματικά.....

Αυτές είναι οι φίλες οι καλές..........

arina otan legate για την ημερομηνια τοτε δε το σκεφτηκε οτι θα εχει κοσμο μεσα στο καλοκαιρι????καλυτερα ετσι πριν βαφτισει παρα μετα....και εμεις αυτος που υποτιθεται θα βατιζε τη μικρη ακομη ερχετε...τον πετυχε χτες ο αντρας μου και του λεει τη δωσαμε αλλου και ουτε καν τον ενοιαξε..σαν να τουφυγε βαρος...και μου τη σπαει που πριν ελεγε γιατι ειχαμε θεμα και με τη μεγαλη με την παρολιγον νονα οτι εγω δε κανω τετοια και ο λογος μου συμβολαιο και τιμαω τα παντελονια που φοραω.ευτυχως γιατι.... δεν τον πηγαινα και αμα τον πετυχω πουθενα εγω θα του την πω....αρινα χεστηνε ...ασχολησου με τα γαμογενεθλια...εεε γαμοβαφτισια χαχαχαχαχα..αυτοι χανουνβ

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...