Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εγυ γυρισα πριν καμια ωρα, μαγειρεψα,φαγαμε..το σπιτι σκ@τα και αυριο εχω και εγω καλεσμενους αλλα μαλλον θα τους παρω καμια πιτσα φαν με 50% εκπτωση !!!

το μητσακι ακομα να τα κανει...απλα το χρωμα θελω να δω γιαυτο ανυπομονω αλλιως δεν θα με εκοφτε

εγυ γυρισα πριν καμια ωρα, μαγειρεψα,φαγαμε..το σπιτι σκ@τα και αυριο εχω και εγω καλεσμενους αλλα μαλλον θα τους παρω καμια πιτσα φαν με 50% εκπτωση !!!

το μητσακι ακομα να τα κανει...απλα το χρωμα θελω να δω γιαυτο ανυπομονω αλλιως δεν θα με εκοφτε

κοιτας για πρασιναδα???δε νομιζω...εμενα εβγαζε αυτες τις μερες πρασινωπα αλλα ητανε κρυωμενη...οποτε οχι αλλεργια...τουλαχιστον σε αυτο το θεμα τη γλυτωσαμε απο οτι φαινεται....εγω βεβαια ειμαι παντα σε επιφυλακη....

ασχετο...της εδωσα λιγο κρεμα χτες και προχτες αυτητη βανιλια ρυζαλευρο και ευτυχως δε κοκκινησε....αλλα αυτη μας γλιτωσε μαλλον....τωρα πρεπει να βρω κανα βιλογικαδικο να δω τι παιζει απο εκει σε κρεμες ....αλλα ειναι μακρια και πρεπει να τρεχουμε με το τουτου...και τουτου δε παιζει....αλλα δε μπορω να τη πετυχω στην ωρα....να τωρα κοιμαται θα ξυπνησει κατα τις 6...και θα πειναει 7...μου λενε οτι ειναι αργα για κρεμα....και εγω δε θελω να την ξυπναω....τι θα κανω με αυτες τις στερεες μου λετε???που κοιμαται αρτσι μπουρτσι???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

κοιτας για πρασιναδα???δε νομιζω...εμενα εβγαζε αυτες τις μερες πρασινωπα αλλα ητανε κρυωμενη...οποτε οχι αλλεργια...τουλαχιστον σε αυτο το θεμα τη γλυτωσαμε απο οτι φαινεται....εγω βεβαια ειμαι παντα σε επιφυλακη....

ασχετο...της εδωσα λιγο κρεμα χτες και προχτες αυτητη βανιλια ρυζαλευρο και ευτυχως δε κοκκινησε....αλλα αυτη μας γλιτωσε μαλλον....τωρα πρεπει να βρω κανα βιλογικαδικο να δω τι παιζει απο εκει σε κρεμες ....αλλα ειναι μακρια και πρεπει να τρεχουμε με το τουτου...και τουτου δε παιζει....αλλα δε μπορω να τη πετυχω στην ωρα....να τωρα κοιμαται θα ξυπνησει κατα τις 6...και θα πειναει 7...μου λενε οτι ειναι αργα για κρεμα....και εγω δε θελω να την ξυπναω....τι θα κανω με αυτες τις στερεες μου λετε???που κοιμαται αρτσι μπουρτσι???

τις τελευταιες 3 φορες εκανε πρασινα αλλα δεν ηταν νερουλα...(κανει και μια φορα στις 5 μερες και σιγουρα δεν ειναι κρυωμενη) στο παρεντς που ρωτησα η αμαρετο μου ειπε μαλλον αλλεργια. Γενικα δεν τρωω και πολλα γαλακτοκομικα απο τοτε που γεννηθηκε...ισως γιαυτο δεν εχω δει εξαρση ΑΝ εχει αλλεργια. Εχει δεν εχει...ε θα το καταλαβω με τις στερεες φανταζομαι!!!

ρε προκομμενες μαγειρισσες μια χαζη ερωτηση...στα κεϊκ σοκολατας βαζουμε κακαο ή σοκολατα λυωμενη?

εγω βαζω και τα 2!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...