Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σιγά μην στεναχωριέμαι......Αφορμή έψαχνα....:D:D

Α μια χαρούλα δηλαδή!!!;););) Κι εγώ νόμιζα ότι στενοχωρήθηκες!!!!

η δικια μου προς το παρον ειναι ηρεμη...!!! γιατι χθες με μουρλανε, ειδικα το απογευμα δεν ξερω τι την πιανει...

κακα της ποτε θα κανει πια;; (τον χαβα μου!!!!)

Μήπως ζορίζεται για τα κακάκια της? Γιατί από κλανιές άλλο τίποτα!!! Έδωσες ντεπόν τελικά χθες?

Κορίτσια, θα βγω μετά για μια δουλειά και θα την πάρω μαζί μου στα χέρια. Δηλαδή χωρίς καρότσι και χωρίς μάρσιππο-sling (δεν έχω). Πειράζει??? Καμία συμβουλή? Θα πάρω ταξί ή λεωφορείο...

Μιας και ρωτάς διαφωνώ κάθετα να την βάλεις σε αυτοκίνητο χωρις καθισματάκι... Το έχω σαν την Μαρίνα κι εγώ...ούτε 1 μέτρο χωρίς ειδικό καθισματάκι!

Κοριτσάκια μου γεια σας. Με το ζόρι σας γράφω, είμαι έτοιμη να καταρρεύσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω κλείσει μάτι απόψε με τα κλάματα και τις γκρίνιες της μπεμπούλας μου συν το γεγονός ότι η περίοδος με τσάκισε, όλη μέρα και χθές την νύχτα πηγαινοέρχομαι στην τουαλέτα τα έχω κάνει όλα χάλια. Και από ότι φαίνεται έτσι θα μας πάει. Και σιδέρωσα και 3 πλυντήρια το πρωί.

Εντωμεταξύ έχω την αίσθηση ότι η μικρούλα μου δεν χορταίνει μόνο με το γάλα. Χθές το βράδυ κατά τις 4.00 που ξύπνησε, γουργούριζε το στομαχάκι της και στενοχωρήθηκα πολύ. Με το ζόρι την κοίμησα. Πήρα τηλ. τον γιατρό να της αρχίσουμε καμιά κρεμούλα σιγά-σιγά για να χορταίνει και ήταν κατηγορηματικός ότι ξεκινάμε μόλις κλείσει και τον 5ο μήνα. Φοβάται για τυχόν αλλεργίες και διάρροιες. Λέει να την ταίζω καλά το βράδυ και μετά φαγητό το πρωί. Η δική μου όμως τρώει με το πάσο της ειδικά από το στήθος και λίγα ml συμπλήρωμα την κάθε φορά. Αχ τί να κάνω;

Στις 4 που ξύπνησε την τάισες??? Αν το ένστικτό σου λέει ότι πεινάει το παιδί... Αλλά πάλι μπορεί να ήταν και δοντάκια. Σου επιτρέπει ο γιατρός ντεπόν σε τέτοια περίπτωση? Εμάς μας έσωσε το ντεπόν (3-4 φορές έχω δώσει συνολικά και μετά από 2ωρα κλάματα...).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιας και ρωτάς διαφωνώ κάθετα να την βάλεις σε αυτοκίνητο χωρις καθισματάκι... Το έχω σαν την Μαρίνα κι εγώ...ούτε 1 μέτρο χωρίς ειδικό καθισματάκι!

Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα.

Ειδικά μετά από ένα video που είδα στο you tube , ούτε καν το συζητάω.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γεια σας. Με το ζόρι σας γράφω, είμαι έτοιμη να καταρρεύσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω κλείσει μάτι απόψε με τα κλάματα και τις γκρίνιες της μπεμπούλας μου συν το γεγονός ότι η περίοδος με τσάκισε, όλη μέρα και χθές την νύχτα πηγαινοέρχομαι στην τουαλέτα τα έχω κάνει όλα χάλια. Και από ότι φαίνεται έτσι θα μας πάει. Και σιδέρωσα και 3 πλυντήρια το πρωί.

Εντωμεταξύ έχω την αίσθηση ότι η μικρούλα μου δεν χορταίνει μόνο με το γάλα. Χθές το βράδυ κατά τις 4.00 που ξύπνησε, γουργούριζε το στομαχάκι της και στενοχωρήθηκα πολύ. Με το ζόρι την κοίμησα. Πήρα τηλ. τον γιατρό να της αρχίσουμε καμιά κρεμούλα σιγά-σιγά για να χορταίνει και ήταν κατηγορηματικός ότι ξεκινάμε μόλις κλείσει και τον 5ο μήνα. Φοβάται για τυχόν αλλεργίες και διάρροιες. Λέει να την ταίζω καλά το βράδυ και μετά φαγητό το πρωί. Η δική μου όμως τρώει με το πάσο της ειδικά από το στήθος και λίγα ml συμπλήρωμα την κάθε φορά. Αχ τί να κάνω;

Annia χάρηκα πάρα πολύ!!!!!!!! Τέτοια εποχή πέρυσι είχα ακούσει και εγώ την καρδούλα της μικρούλας μου και έλιωσα!!!!!!!!!! Αχ, τί μου θύμισες τώρα και θα με πάρουν τα ζουμιά............ Πότε έχεις ΠΗΤ;

συγνωμη μας δουλευει ο γιατρος????ταϊσε βρε κοπελα μου το παιδι το βραδυ...εδω παιδια που δεν θηλαζουν ξυπνανε βραδυ για φαγητο.....ελεος

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κι εγώ ξεκαθαρίζω ψυγείο-ντουλάπια,τακτοποιώ αυτά που μπορώ να τρώω,βάζω αλλού τους πειρασμούς...

Έχω να απλώσω πετσέτες,σκούπισμα και σφουγγάρισμα...

Και η μικρή γκρινιάζει ΚΑΙ σήμερα..

χαχααχχααχαχαχ..δεν ερχεσαι και αποδω??κανωκαλο μπεΪμπισιτινγκ γιατι απο νοικοκυροσυνη μπααααααααα....αλλα δως μου παιδια και οτι θες....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

fam αναρωτιεσαι τι θα μπορουσαμε να κανουμε ...διαβασα αυτο που ελεγε το τρωκτικο.....κανε αυτα που λλει απο την αναποδη....μπορει να βρεις εμποδια αλλα τουλαχιστον εαν ολοι (ουτοπικο το ξερω) το κανουμε ισως και να γινει κατι...εγω παντως προσπαθω ΄και η οικογενεια μου ηδη αλλα ακομη τρωμε τα μουτρα μας....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

επισης το χαβα μου και εγω....λεω στο παρτυ να μην βγαλω τιποτε...5 παιδακια με τη δικιαμου θα ειναι και οι μεγαλοι θαμαστε παπουδογιαγιαδε,τα αδερφια του αντρα μου (ειναι και πολλοι) και οι νονοι....σιγα 6 το απογευμα μη φανε τιποτα....καφε θα θελουν..θα φτιαξω κανα κεϊκ και για τα πιτσιρικια κανα τοστ ελεγα να ψησω εαν και εφοσον πεινασουν.....γιατι λουκανοπιτακια/τυροπιτακια δε τρωνε τα μικρα....οι μεγαλοι επισης τετοια ωρα δε τρωμε...οποτε???για πειτε καλε....θα ειμαστε ετσι και αλλιως μεταξυ μαςε

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Μόλις τάισα μπέμπη.Εκεί που τον είχα στον ώμο μου να ρευτεί άρχισε τις κουβεντούλες!!!!αγού,αγού,πφ,πφ,μαμαμαμα.

Ξέρω τυχαίο αλλά έλιωσα!!!!!!!!!!loveshower.gif

α καλα και που να το πει κανονικα...πανες θα σου αλλαζουμε ΄;Ρ

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Αφιερωμένο σε όλες μας....

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=hQfUfJQR4Vk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=hQfUfJQR4Vk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

σχεδόν 30 χρόνια μετά......

παντα επικαιρος.....σκατα

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...