Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι όμως ακούω πολλούς που παπαγαλίζουν τέτοιες ιδέες και τα έχω πάρει. Γιατί με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει τίποτα... Τόσα σκάνδαλα, τόσες ρεμούλες τόσα χρόνια και το πρόβλημα μας είναι μην τυχόν ο διπλανός πάρει περισσότερα από εμάς. Και αντί να διεκδικούμε περισσότερα για τον εαυτό μας (τα αυτονόητα) , κοιτάμε πως να πάρει ο άλλος λιγότερα. Αντί να διεκδικούμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας, κοιτάμε πως θα χάσει ο διπλανός τα κεκτημένα του. Εϊναι απίστευτο αυτό το πράγμα.

Οι πολιτικοί έχουν τη μόρφωση, γνώσεις και εξουσία και τις χρησιμοποιούν μια χαρά να κατευθύνουν τα πρόβατα από κάτω προς ιδίων όφελος.

αλλο ενα ελληνικο -κακο- χαρακτηριστικο...εχουμε και πολλα καλα βεβαια, αλλ αυτα τα 'κακα' μας...ειναι αλλο πραμα ...

Μπα!Δεν φαίνεται τίποτα!!!!!!!

δε χρειαζεται να φαινεται ...αυτα, απο μεσα, 'δουλευουν....πηγαινε στο γιατρο για να ηρεμησεις...πολυ πιθανον να ειναι και απλος πονολαιμο΄ς...ή καποια μικρη ωτιτιδα...περασε καποια ιωση προσφατα?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!

Από τη μία χαίρομαι που συζητάμε και κάτι άλλο εκτός των μπεμπακίων, από την άλλη θλίβομαι... Αν καθήσουμε και σκεφτόμαστε και αναλύουμε, θα μας πάρει από κάτω και άκρη δεν θα βγάλουμε...αναρωτιέμαι τί μπορεί ο καθένας μας να κάνει (σαν άτομο, σαν οικογένεια) για την καλυτέρευση της κατάστασης...Θα μεγαλώσουν τα παιδάκια μας και θα ρωτήσουν "εσύ τί έκανες γι ΄ αυτό?"...Κι εμείς θα απαντήσουμε...τι????

ενταξει παθανε ενα αρχικο σοκ αλλα μετα ολα καλα...ανυπομονω να δω την αντιδραση της πεθερας αυριο..ειναι τυχερη σημερα ελειπε..λετε να εχουμε κανενα τυχερο και να παθει κανενα εγκεφαλικο..:tongue::tongue:

:lol::lol::lol:

τα εχω παρει που λετε με μια συγγενη μου στην αμερικη που εγραψε στο προφιλ της να σταματησουμε εμεις οι ελληνες να τους ντροπιαζουμε και αν θελουμε τον παγκοσμιο σεβασμο να σταματησουμε τις απεργιες που τις κανουμε επειδη θελουμε να δουλευουμε λιγοτερο:shock::shock::shock::shock:!και συνεχιζουν και τα αλλα τα ελληνοαμερικανακια να κοροιδευουν οτι καιρος ηταν να δουλεψουμε και λιγο,ολο φραπε πινουμε και δουλεια μηδεν:shock::shock::shock:!και εχω μεινει ετσι οπως το εμοτικον.δεν φανταζεστε ποσο πολυ στενοχωρεθηκα.φυσικα και απαντησα αλλα τι να το κανεις.....ολοι ειρωνικοι....λες και ζουνε εδω περα για να ξερουν.και ειναι και ελληνες υποτιθεται!

Τραγικό...

Ευτυχως που δεν σκεφτομαστε ολοι ετσι γιατι με την νοοτροπια αυτοι ακομα τουρκικο ζυγο θα ειχαμε. Τι να κανουμε ετσι ειμαστε οι Ελληνες για αυτο μας εφαγαν και δουλευαμε και λιγα περναμε και καθε μερα στα μπουζουκια τα τρωγαμε τουλαχιστον εμεις δεν αυτοκτονουμε σας αυτους ολη την ωρα ουτε περνουν (προς το παρον )οι πιτσιρικαδες τα κουμπουρια και σκοτωνουν αλλους πιτσιρικαδες

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!!!!!!

σας βαζω και αυτο να διαβασετε γιατι πολυ μου αρεσε,και λεει αληθειες:-(:-(:-(:-(

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_2696.html

Πολύ σκληρό...αλλά...

Με τα νέα μέτρα ψιλοαποφασίσαμε να μην κάνουμε ανοιχτό γαμο-βάφτιση.Θα γίνει κλειστό(πάνε τα όνειρα της μάνας μου....:rolleyes::rolleyes:)

Αν βρω στο τηλ.την παιδίατρο:evil::evil:Θα πάμε το απόγευμα

Αυτά........

Εσύ είναι το θέμα αν στενοχωριέσαι για τον κλειστό γάμο...

Καλά αυτή παιδίατρος είναι ντίβα??? Κι αν δηλ. προκύψει άμεση ανάγκη (που ποτέ να μην προκύψει!), τί γίνεται???

Εσύ είναι το θέμα αν στενοχωριέσαι για τον κλειστό γάμο...

Καλά αυτή παιδίατρος είναι ντίβα??? Κι αν δηλ. προκύψει άμεση ανάγκη (που ποτέ να μην προκύψει!), τί γίνεται???

Σιγά μην στεναχωριέμαι......Αφορμή έψαχνα....:D:DΕίναι σε ένα κέντρο υγείσς κάθε πρωί και δύσκολα την πετυχαίνω......Την βρήκα όμως και έχουμε ραντεβού στις 9.Ίωση δεν πέρασε.Απλά νομίζω του βγήκε η υπερένταση που είχε όλη την ημέρα:P

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Κι εγώ ξεκαθαρίζω ψυγείο-ντουλάπια,τακτοποιώ αυτά που μπορώ να τρώω,βάζω αλλού τους πειρασμούς...

Έχω να απλώσω πετσέτες,σκούπισμα και σφουγγάρισμα...

Και η μικρή γκρινιάζει ΚΑΙ σήμερα..

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Αφιερωμένο σε όλες μας....

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=hQfUfJQR4Vk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=hQfUfJQR4Vk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

σχεδόν 30 χρόνια μετά......

Κορίτσια, θα βγω μετά για μια δουλειά και θα την πάρω μαζί μου στα χέρια. Δηλαδή χωρίς καρότσι και χωρίς μάρσιππο-sling (δεν έχω). Πειράζει??? Καμία συμβουλή? Θα πάρω ταξί ή λεωφορείο...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Lucy μου νομίζω θα είναι πιο κουραστικό έτσι,να την κρατάς στα χέρια...Δεν μπορείς να πάρεις καρότσι μαζί???Αν πάρεις ταξί θα είναι λίγο πιο άνετα...

Θα είναι για λίγο σχετικά... Απλώς επειδή θα πρέπει να πάρω ταξί η λεωφορείο, δεν θέλω να κουβαλάω και το καρότσι μαζί. Εντωμεταξύ το ξέρεις ότι κανονικά απαγορεύεται το καρότσι μέσα στο λεωφορείο και ορισμένοι οδηγοί δεν σε αφήνουν να ανεβεις? Δεν έχω όρεξη... Με το ταξί δεν ξέρω τι γίνεται... Δεν πιστεύω να θέλουν και καρεκλάκι...

γεια σας κοριτσακια!!!

εμεις ξεκινησαμε πρωι πρωι για δουλειες , οαεδ κ μετα βολτα στα μαγαζια μιας κ ειχα καποιες αλλαγες να κανω....

για την κατασταση οτι κ να λεμε ειναι σκ@#@!!!! αυτοι μας κοροιδευουν μες τα μουτρα μας!!!! λεγανε πριν μερικους μηνες οτι θα αλλαξουν τα αυτοκινητα τους λογω κρισης κ να παρουν υβριδικα για οικονομια... κ εχθες τους εδειχναν εναν εναν που εβγαιναν απο την βουλη κ εμπαιναν σε καινουριες lexus:-x:-x:-x!!! μα ειναι σοβαροι?????????? γιατι δεν κοβουν απο τα δικα τους????? ενας βουλευτης παιρνει 5 συνταξεις!!! ουτε μια ουτε δυο!!! πεντε!!!! κ οσοι υπαλληλοι ειναι στην βουλη παιρνουν 16 μισθους!!!!!

baJfp2.png

Α δεν το ηξερα αυτο...Κανονικα καρεκλακι πρεπει να εχει ο οδηγος του ταξι,καποιοι ξενοι πελατες που ειχαμε στη δουλεια το ζητουσαν κ οι οδηγοι ψαχνονταν...

χα!!! Εδώ γελάνε!!! Αν ζητήσω κάτι τέτοιο θα με κοιτούν σαν εξωγήινη...

Κοριτσάκια μου γεια σας. Με το ζόρι σας γράφω, είμαι έτοιμη να καταρρεύσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω κλείσει μάτι απόψε με τα κλάματα και τις γκρίνιες της μπεμπούλας μου συν το γεγονός ότι η περίοδος με τσάκισε, όλη μέρα και χθές την νύχτα πηγαινοέρχομαι στην τουαλέτα τα έχω κάνει όλα χάλια. Και από ότι φαίνεται έτσι θα μας πάει. Και σιδέρωσα και 3 πλυντήρια το πρωί.

Εντωμεταξύ έχω την αίσθηση ότι η μικρούλα μου δεν χορταίνει μόνο με το γάλα. Χθές το βράδυ κατά τις 4.00 που ξύπνησε, γουργούριζε το στομαχάκι της και στενοχωρήθηκα πολύ. Με το ζόρι την κοίμησα. Πήρα τηλ. τον γιατρό να της αρχίσουμε καμιά κρεμούλα σιγά-σιγά για να χορταίνει και ήταν κατηγορηματικός ότι ξεκινάμε μόλις κλείσει και τον 5ο μήνα. Φοβάται για τυχόν αλλεργίες και διάρροιες. Λέει να την ταίζω καλά το βράδυ και μετά φαγητό το πρωί. Η δική μου όμως τρώει με το πάσο της ειδικά από το στήθος και λίγα ml συμπλήρωμα την κάθε φορά. Αχ τί να κάνω;

Annia χάρηκα πάρα πολύ!!!!!!!! Τέτοια εποχή πέρυσι είχα ακούσει και εγώ την καρδούλα της μικρούλας μου και έλιωσα!!!!!!!!!! Αχ, τί μου θύμισες τώρα και θα με πάρουν τα ζουμιά............ Πότε έχεις ΠΗΤ;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...