Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοπελουδες..τι κανετε?

σοφια τι γινετε τελικα ποτε θα σε βαλει να γεννησεις?εγω αυριο παω στον γιατρο για υπερηχο..εχει ο μπεμπησ απο το πρωι που συνεχεια κλωτσαει με εχει ταραξει μιλαμε..

αυριο θα παω κ εγω!!! αλλα οτι κ να λενε οι αλλες εγω δεν θα ακολουθησω μαζι τους για τις 2 του μηνα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

στις 3/12 θα ξαναπαω στο Μητερα κ τοτε θα κανονισουμε ημ. πιθανων απο οτι μου ειπε θα ειναι μεταξυ 7 με 15 αλλα κ παλι εκτιμηση ειναι.....

οντως κ εμενα 2 μερες ειναι υπερκινητικοτατες!!!!

τι ωρα πας αυριο? δεν σου εχει πει ακομα τιποτα ετσι? εχεις ακομα...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι δεν μου εχει πει,αλλα κατι μου λλει οτι θα βγει νωριτερα..τον νιωθω πολυ χαμηλα..αρχισανε και με πονανε και τα ραματα απο την πιεση αστα..6η ωρα εχω ραντεβου..εσυ??

:-D

Γεια σας και παλι με πηρε ο υπνος και τωρα σηκωθηκα...Ε βεβαια αφου σερνομουνα με τα του λαιμου ημουν με 3 ωρες υπνο.

Μαρινακι αλλο το σφουγγαρισμα και αλλο το περπατημα....:tongue::tongue:

Παντως ακομη και χαλια που ειναι ο λαιμος μου επειδη δε με χει ριξει κατω κανας πυρετος ακομη,συνεχιζω απτοητη να θελω να κανω δουλειες...αλλα αφου μου πε ο γιατρος οτι δεν βιαζομαστε με το μωρο,θα προσπαθησω να αραξω και λιγακι...;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

οσο για το εμβολιο δεν τον ρωτησα αλλα ουτε και μου πε τιποτα.Εγω παντως δεν το κανω φοβαμαι.Ουτε της κοινης γριπης εχω κανει ποτε...Γενικα μονο αυτα που καναμε μικρα εχω κανει :tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

οχι δεν μου εχει πει,αλλα κατι μου λλει οτι θα βγει νωριτερα..τον νιωθω πολυ χαμηλα..αρχισανε και με πονανε και τα ραματα απο την πιεση αστα..6η ωρα εχω ραντεβου..εσυ??

ωχ, έχεις κ τα ραμματα...

με καισαρικη ειχες κανει την μικρή?

στις 3.30 αλλα επειδη δεν θα μπορει να με παει ο αντρας μου κ επειδη τους ψιλοφοβησα :tongue::tongue::tongue: με την τουμπα, θα μεινω στο πατρικο μου σημερα για να παω αυριο επειδη ειναι ποοολυ κοντα το ιατρειο της.

και εμενα δεν το συζηταει καν αλλα ξερω εγω φοβαμαι

φοβασαι που δεν το κάνεις ή φοβασαι αν σου πει το οκ να το κάνεις????

baJfp2.png

Γεια σας και παλι με πηρε ο υπνος και τωρα σηκωθηκα...Ε βεβαια αφου σερνομουνα με τα του λαιμου ημουν με 3 ωρες υπνο.

Μαρινακι αλλο το σφουγγαρισμα και αλλο το περπατημα....:tongue::tongue:

Παντως ακομη και χαλια που ειναι ο λαιμος μου επειδη δε με χει ριξει κατω κανας πυρετος ακομη,συνεχιζω απτοητη να θελω να κανω δουλειες...αλλα αφου μου πε ο γιατρος οτι δεν βιαζομαστε με το μωρο,θα προσπαθησω να αραξω και λιγακι...;)

ελινα αμα βαρεθεις ελα κ απο εδω!!! εχω δουλειες να σου δωσω.... ουουουου!!!

baJfp2.png

ωχ, έχεις κ τα ραμματα...

με καισαρικη ειχες κανει την μικρή?

στις 3.30 αλλα επειδη δεν θα μπορει να με παει ο αντρας μου κ επειδη τους ψιλοφοβησα :tongue::tongue::tongue: με την τουμπα, θα μεινω στο πατρικο μου σημερα για να παω αυριο επειδη ειναι ποοολυ κοντα το ιατρειο της.

φοβασαι που δεν το κάνεις ή φοβασαι αν σου πει το οκ να το κάνεις????

και τα 2.Σκεφτομαι αν το κανω τωρα θα ειναι ασφαλες?το μωρο θα αποκτησει αντισωματα σε αυτο?Αν δεν το κανω και γινει καμια στραβη θα βασανιζω τον ευατομου τι θα γινοταν αν το ειχα κανει.Δεν ξερω δεν φοβαμαι για εμενα το μικρο φοβαμαι γιατι ποσο καραντινα να μπεις 6 ολοκληρους μηνες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ελινα μας εχεις βαλει τα γυαλια!!! μπροστα σου όλες φαινομαστε τεμπελες!!!!

ρε κοριτσια να σας πω κατι... ντρεπομαι... απο εχθες εχω βγαλει αιμορροϊδες για πρωτη φορα στη ζωη μου!!!:oops::oops::oops: εχει τυχει σε καμία? τι να κάνω????

baJfp2.png

ελινα μας εχεις βαλει τα γυαλια!!! μπροστα σου όλες φαινομαστε τεμπελες!!!!

ρε κοριτσια να σας πω κατι... ντρεπομαι... απο εχθες εχω βγαλει αιμορροϊδες για πρωτη φορα στη ζωη μου!!!:oops::oops::oops: εχει τυχει σε καμία? τι να κάνω????

Χαιρομαι που το λες ντρεπομουν και εγω.Εδω και ενα μηνα περιπου χωρις να εχω προβλημα με τουαλετα ενω στον Δημητρη δεν ειχα βγαλει.Τι θα κανουμε Σοφακι????:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαιρομαι που το λες ντρεπομουν και εγω.Εδω και ενα μηνα περιπου χωρις να εχω προβλημα με τουαλετα ενω στον Δημητρη δεν ειχα βγαλει.Τι θα κανουμε Σοφακι????:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

α, δεν ειμαι η μονη δηλ!!!

καπου διαβασα για παγακια απο λαδι αλλα κάνουν δουλεια???? κρεμες κ τετοια κανει να βαλουμε??? κ να φανταστεις οτι δεν είχα ποτέ προβλημα!!!! ουτε με την τουαλετα ολο αυτο το διαστημα!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...