Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σοφάκι και ινάκι δεν σας είπα το πήρα χθες το βιβλίο, δεν ξερω ο δικός μου εκλαιγε σε όλα, τόσο μπούφος είναι? ελπίζω να συνηθίσει κ να του αρεσει!

:tongue: μηπως κατι δεν κανεις καλΑ;

Ευτυχως που δεν σκεφτομαστε ολοι ετσι γιατι με την νοοτροπια αυτοι ακομα τουρκικο ζυγο θα ειχαμε. Τι να κανουμε ετσι ειμαστε οι Ελληνες για αυτο μας εφαγαν και δουλευαμε και λιγα περναμε και καθε μερα στα μπουζουκια τα τρωγαμε τουλαχιστον εμεις δεν αυτοκτονουμε σας αυτους ολη την ωρα ουτε περνουν (προς το παρον )οι πιτσιρικαδες τα κουμπουρια και σκοτωνουν αλλους πιτσιρικαδες

σοφακι τι να πω...? εγω συνηθως με τα αμερικανακια δεν ασχολουμαι... αυτοι ειναι το ζωντανο παραδειγμα ανθρωπου-προβατου! τους ποτιζουν οσα θελουν οι "αλλοι" να γνωριζουν κ τα τρωνε κ δεν εχουν το μυαλο να καταλαβουν πεντε πραγματα !!!! θα μου πεις γιατι κ σε μας καπως ετσι δεν γινεται???? ναι αλλα εδω οι περισσοτεροι ξερουμε οτι μας λενε ψεμματα, αλλο που δεν θελουμε να το καταλαβουμε....

συμφωνω απολυτα..

και το λινκ στο τροκτικο λεει ολη την ελληνικη πραγματικοτητα..και ειναι ο λογος που θα πιασουμε πατο...μακαρι να αλλαζε ο ελληνας νοοτροπια

μαρινα αυτο που βρηκες μεσα στις παμπερς το ειχε βρει και μια κοπελα στου lidl τις πανες.αλλα ειστε αχαριστες!σας βαζουνε κρεατακι μεσα στις πανες και εσεις το πετατε:tongue::tongue::tongue::tongue:!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55670

πωπω εχω φρικαρει

Διαφημίσεις

ευχαριστω ινακι

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=7-Hs8ziVIOI&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=7-Hs8ziVIOI&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

τα εχω παρει που λετε με μια συγγενη μου στην αμερικη που εγραψε στο προφιλ της να σταματησουμε εμεις οι ελληνες να τους ντροπιαζουμε και αν θελουμε τον παγκοσμιο σεβασμο να σταματησουμε τις απεργιες που τις κανουμε επειδη θελουμε να δουλευουμε λιγοτερο:shock::shock::shock::shock:!και συνεχιζουν και τα αλλα τα ελληνοαμερικανακια να κοροιδευουν οτι καιρος ηταν να δουλεψουμε και λιγο,ολο φραπε πινουμε και δουλεια μηδεν:shock::shock::shock:

και οι δικοι μου στην αγγλια αυτα γραφουν....εγω όμως δεν διαφωνω πολυ σε αυτο.....οκ νευριαζω και με πιανει κατιτις που το διαβαζω, αλλα βγαζοντας εξω εγωισμο και τσαντιλα νιωθω ότι εχει μια βαση το να μας κοροιδευουν....να μου πεις δεν ειμαστε όλοι το ιδιο...μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα...επισης όταν ενας λαος κυβερνειται απο ανθρωπους που ελεγαν ψεμματα στις κομισιον (και οι δυο κυβερνησεις δεν το κομματικοποιω), και ειναι η μονη χωρα που εχει κανει κατι τετοιο..τι να πουν και αυτοι??και εμεις στη θεση τους τα ιδια θα λεγαμε...

τουλαχιστον εμεις δεν αυτοκτονουμε σας αυτους ολη την ωρα ουτε περνουν (προς το παρον )οι πιτσιρικαδες τα κουμπουρια και σκοτωνουν αλλους πιτσιρικαδες

σωστη....ο καθενας με το χομπυ του....:rolleyes::D

σοφακι τι να πω...? εγω συνηθως με τα αμερικανακια δεν ασχολουμαι... αυτοι ειναι το ζωντανο παραδειγμα ανθρωπου-προβατου! τους ποτιζουν οσα θελουν οι "αλλοι" να γνωριζουν κ τα τρωνε κ δεν εχουν το μυαλο να καταλαβουν πεντε πραγματα !!!! θα μου πεις γιατι κ σε μας καπως ετσι δεν γινεται???? ναι αλλα εδω οι περισσοτεροι ξερουμε οτι μας λενε ψεμματα, αλλο που δεν θελουμε να το καταλαβουμε....

ισως γιατι μας βολευει ...για τα αμερικανακια συμφωνωότι ειναι ανθρωποι - προβατα....και αυτοι όμως 'καπως' μας βλεπουν....τεσπα

καλημερα κοριτσακια μου, αντε να ερθει το σκ να ξεκουραστουμε λιγο γιατι ειμαι κομματια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

σας βαζω και αυτο να διαβασετε γιατι πολυ μου αρεσε,και λεει αληθειες:-(:-(:-(:-(

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_2696.html

αυτο ακριβως εννοουσα σοφακι...για όλους αυτους τους λογους που εμεις οι ελληνες τωρα κανουμε την αυτοκριτικη μας, κατηγορουμαστε απο τους ξενους λαους εδω και δεκαπεντε χρονια τουλαχιστον που ειχα παει εγω να σπουδασω...Και να μου πεις 'οι αλλοι ειναι καλυτεροι'?...δεν εχει σημασια, σημασια εχει ότι καλοι δεν ειμαστε εμεις...οι αλλοι ας κοψουν το σβερκο τους που ελεγε και ο πατερας μου.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=rI0W6J3oyLA&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=rI0W6J3oyLA&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=BG6Gtz0Fg_M&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=BG6Gtz0Fg_M&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

καλημερα...τα πηρα πρωι πρωι με ατα που διαβασα που ελεγε η σοφι για τους μεταναστατες εκει..9εννοω αυτα που λεγανε αυτοι)΄....δε ξεραμε να δουλευουμε ολη μερα σα ρομποτακια σαν τους ευρωπαιους και τα αμερικανακια.....και αυτη πια η πιπιλα ντροπιαζετε τη χωρα μας ελεος....το θεμα δεν ειναι το ποσο θα δουλευουμε γιατι εδω και χρονιααααααααααααα οι ιδιωτικοι δουλεουνε παραπολυυυυυυυυυυυ παραπανω απο 8ωρο...το θεμα ειναι ενα...να πληρωσουν αυτοι που τα κλεψανε και οχι εμεις....αυτο εξηγουσα και χτες στο σοι μου στο εξωτερικο....που με οηρε εντρομη η γιαγια μου (νομιζε οτι ολη η αθηνα καιγοτανε....:rolleyes:).....ποσο να σφιξουμε το ζωναρι δηλ???δηλ το να ''δουλεψουμε παραπανω'' ειναι το θεμα των ξενων???τι νομιζοιυν οτι καθομαστε τοσα χρονια???ή επειδη παμε και για ενα καφε ή ενα τσιπουρο αυτοματα μας κανει τεμπεληδες???μηπως να γινουμε σαν τους αλλους που για να βρεθουνε με τους φιλους τους κλεινουν ραντεβου ενα μηνα πριν???ασε με και ξυπνησε και η μεγαλη....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

αυτο ακριβως εννοουσα σοφακι...για όλους αυτους τους λογους που εμεις οι ελληνες τωρα κανουμε την αυτοκριτικη μας, κατηγορουμαστε απο τους ξενους λαους εδω και δεκαπεντε χρονια τουλαχιστον που ειχα παει εγω να σπουδασω...Και να μου πεις 'οι αλλοι ειναι καλυτεροι'?...δεν εχει σημασια, σημασια εχει ότι καλοι δεν ειμαστε εμεις...οι αλλοι ας κοψουν το σβερκο τους που ελεγε και ο πατερας μου.....

Ποσο σωστο ειναι αυτο το κειμενο στο τροκτικο...ολοι φταιμε αλλοι πολλοι αλλοι λιγο....γιατι ρε κοριτσια αν ο πατερας σας ειχε τα μεσα και μπορουσε δεν θα σας εβαζε υπαλληλο ας πουμε στη Βουλη? εμενα θα το κανε...οπως και στο δημοσιο...τοτε που μπαινανε ολοι?..δεν ξερω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...