Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καληνυχτα κοριτσακια μου...

ναι δουλευει νομιζω 55..

για αυτο νευριαζει...νομιζει ότι επιβαρυνεις το γιο της...το εχω ξαναδει αυτο το εργο με τις πεθερες των ξαδερφων μου....

αμα τα καταφερω να παθει εγκεφαλικο θα σου πω το μυστικο μπας και γλυτωσεις και εσυ..

:rolleyes:...ελπιζω να μην το παθει..απλως να ειναι στο παρατσακ!!;););)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενταξει παθανε ενα αρχικο σοκ αλλα μετα ολα καλα...ανυπομονω να δω την αντιδραση της πεθερας αυριο..ειναι τυχερη σημερα ελειπε..λετε να εχουμε κανενα τυχερο και να παθει κανενα εγκεφαλικο..:tongue::tongue:

:D:D:D:D:D:D:p:p:p:p:p

Μπράβο Άννια μας!!! Υπάρχει πιο όμορφος και ηρεμηστικός ήχος από αυτό το "τικ-τακ" άραγε???...

εμείς σήμερα είμαστε μες στην τρελή χαρά! βγήκαμε βόλτα το πρωι - κύριος!!! και το απόγευμα το ίδιο! και από την ώρα που πήγαμε σούπερ και είδε στις κρεμούλες τις φατσούλες από τα μωράκια τον έπιασε τρελή λογοδιάρροια!!! καλέ δε βάζει γλώσσα μέσα και όλο χαμογελάει το σκατό!

άσχετο, όσες παίρνετε μάραθο ή κιντερτε της μιλουπα, ξέρετε ότι το έχει και στα σούπερ μάρκετ? ή μονο εγω η ποντια το έπαιρνα από φαρμακείο? στο σούπερ 3,18, στο φαρμακείο 4-4,5!!! τρελή διαφορά!

οι δικοί μου κάνουν μπάνιο τον μπέμπη και εγώ πάω να ετοιμαστώ για να τον μπουκώσω!!! χιχι! φιλάκια κοριτσάρες μου, καληνύστα!!! :) και άννια, άσε το καθαρισμα από εδώ και πέρα! να κάθεσαι και να νιωθεις το τικ-τακ σου!!!:D:p

15y6xxxv0qx3picm.png

απλα ζηλευει γιατι με προσεχει παρα πολυ ο συζυξ και σκαει καταλαβες τι εχω παθει>???θα σας αφησω και εγω κοριτσακι αταιζω μπεμπουλη μπανιο και νανι..φιλακια καληνυχτα..

:-D

:D:D:D:D:D:D:p:p:p:p:p

Μπράβο Άννια μας!!! Υπάρχει πιο όμορφος και ηρεμηστικός ήχος από αυτό το "τικ-τακ" άραγε???...

εμείς σήμερα είμαστε μες στην τρελή χαρά! βγήκαμε βόλτα το πρωι - κύριος!!! και το απόγευμα το ίδιο! και από την ώρα που πήγαμε σούπερ και είδε στις κρεμούλες τις φατσούλες από τα μωράκια τον έπιασε τρελή λογοδιάρροια!!! καλέ δε βάζει γλώσσα μέσα και όλο χαμογελάει το σκατό!

άσχετο, όσες παίρνετε μάραθο ή κιντερτε της μιλουπα, ξέρετε ότι το έχει και στα σούπερ μάρκετ? ή μονο εγω η ποντια το έπαιρνα από φαρμακείο? στο σούπερ 3,18, στο φαρμακείο 4-4,5!!! τρελή διαφορά!

οι δικοί μου κάνουν μπάνιο τον μπέμπη και εγώ πάω να ετοιμαστώ για να τον μπουκώσω!!! χιχι! φιλάκια κοριτσάρες μου, καληνύστα!!! :) και άννια, άσε το καθαρισμα από εδώ και πέρα! να κάθεσαι και να νιωθεις το τικ-τακ σου!!!:D:p

καλε ναι εχει στο σ.μαρκετ...μα που ζεις???:confused::confused::shock::tongue:

:-D

ηρθα και εγω!!αλλα λειπετε ολες:D!δεν πειραζει θα μιλαω μονη...........

τα εχω παρει που λετε με μια συγγενη μου στην αμερικη που εγραψε στο προφιλ της να σταματησουμε εμεις οι ελληνες να τους ντροπιαζουμε και αν θελουμε τον παγκοσμιο σεβασμο να σταματησουμε τις απεργιες που τις κανουμε επειδη θελουμε να δουλευουμε λιγοτερο:shock::shock::shock::shock:!και συνεχιζουν και τα αλλα τα ελληνοαμερικανακια να κοροιδευουν οτι καιρος ηταν να δουλεψουμε και λιγο,ολο φραπε πινουμε και δουλεια μηδεν:shock::shock::shock:!και εχω μεινει ετσι οπως το εμοτικον.δεν φανταζεστε ποσο πολυ στενοχωρεθηκα.φυσικα και απαντησα αλλα τι να το κανεις.....ολοι ειρωνικοι....λες και ζουνε εδω περα για να ξερουν.και ειναι και ελληνες υποτιθεται!

αννια ακουσατε και καρδουλα???????????ΜΠΡΑΒΟ!ετσι γρηγορα θα χτυπαει και της πεθερας σου αυριο,το αιμα στο κεφαλι θα της ανεβασετε:tongue::tongue::tongue::tongue:!

κατερινακι 30% ειναι η εκπτωση στα λιμπερο με το ποδοσφαιρο.

Διαφημίσεις

άντε ντε! πού ζω????? φαίνεται μας περισσεύουν και τα ξοδεύουμε...

ερώτηση: μόνο εμείς κάνουμε απεργίες???? άλλοι λαοί δεν κάνουν ποτέ? άντε μην τα πάρω τωρα! λες και στην αμερική δεν υπάρχουν αργόσχολοι που ξύνονται όλη μερα και είναι βαρος στην κοινωνία!

15y6xxxv0qx3picm.png

ναι μωρέ θα πήγαινα να πάρω (για τα σχεδια μη φανταστεις!!! :tongue:) αλλά μου έφερε η μαμά 2 στσκευασιες μεγάλες πάμπερς και εχω κ μια καινουρια!

για πες μου για το βιβλιο της εκανες εσυ παιχνιδακια? πως αντεδρασε?

μαρινάκι και ελινα τζιφος, δεν μπορω να καταλάβω με τιποτα το πλέξιμο καλά κάνεις την πρωτη σειρά, μετά απο πάνω πως συνεχιζεις? θα κάνει μια προσπάθεια κ η μανα μου να μου δείξει αλλά δεν ελπιζω και πολύ!

επειδη εγω δεν ειμαι του κουοτε(που λεει κ η Σοφια) εχω να πω.....

ελινα κ Μαρινα δεν πατε καλα με τα βελονακια κ τα κεντηματα......κ τους κηπους!!! εσεις ειστε φαινομενα!!!!

ζηλευεις γιατι ειμαστε χρυσοχερες τωρα να δεις που θα μαθω και αργαλειο να φτιαχνω και χαλια τακου τακου ο αργαλειος σου κανει

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα εχω παρει που λετε με μια συγγενη μου στην αμερικη που εγραψε στο προφιλ της να σταματησουμε εμεις οι ελληνες να τους ντροπιαζουμε και αν θελουμε τον παγκοσμιο σεβασμο να σταματησουμε τις απεργιες που τις κανουμε επειδη θελουμε να δουλευουμε λιγοτερο:shock::shock::shock::shock:!και συνεχιζουν και τα αλλα τα ελληνοαμερικανακια να κοροιδευουν οτι καιρος ηταν να δουλεψουμε και λιγο,ολο φραπε πινουμε και δουλεια μηδεν:shock::shock::shock:!και εχω μεινει ετσι οπως το εμοτικον.δεν φανταζεστε ποσο πολυ στενοχωρεθηκα.φυσικα και απαντησα αλλα τι να το κανεις.....ολοι ειρωνικοι....λες και ζουνε εδω περα για να ξερουν.και ειναι και ελληνες υποτιθεται!

αννια ακουσατε και καρδουλα???????????ΜΠΡΑΒΟ!ετσι γρηγορα θα χτυπαει και της πεθερας σου αυριο,το αιμα στο κεφαλι θα της ανεβασετε:tongue::tongue::tongue::tongue:!

Ευτυχως που δεν σκεφτομαστε ολοι ετσι γιατι με την νοοτροπια αυτοι ακομα τουρκικο ζυγο θα ειχαμε. Τι να κανουμε ετσι ειμαστε οι Ελληνες για αυτο μας εφαγαν και δουλευαμε και λιγα περναμε και καθε μερα στα μπουζουκια τα τρωγαμε τουλαχιστον εμεις δεν αυτοκτονουμε σας αυτους ολη την ωρα ουτε περνουν (προς το παρον )οι πιτσιρικαδες τα κουμπουρια και σκοτωνουν αλλους πιτσιρικαδες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μαρινα αυτο που βρηκες μεσα στις παμπερς το ειχε βρει και μια κοπελα στου lidl τις πανες.αλλα ειστε αχαριστες!σας βαζουνε κρεατακι μεσα στις πανες και εσεις το πετατε:tongue::tongue::tongue::tongue:!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55670

ηρθα!!! οι μικρες κοιμουνται, εκανα μπανακι , πηγα κ λιγο διπλα για κους κους κ να μαι!!!

αννια μου με το καλο!!!! ολα καλα θα πανε!!! ακουσατε κ καρδουλα.... !!!!

πριν το πεις στην πεθερα σου βαλε κ μια καμερα να γραφει κ περνα κ το βιμτεο καμια βολτα απο εδω!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σοφακι τι να πω...? εγω συνηθως με τα αμερικανακια δεν ασχολουμαι... αυτοι ειναι το ζωντανο παραδειγμα ανθρωπου-προβατου! τους ποτιζουν οσα θελουν οι "αλλοι" να γνωριζουν κ τα τρωνε κ δεν εχουν το μυαλο να καταλαβουν πεντε πραγματα !!!! θα μου πεις γιατι κ σε μας καπως ετσι δεν γινεται???? ναι αλλα εδω οι περισσοτεροι ξερουμε οτι μας λενε ψεμματα, αλλο που δεν θελουμε να το καταλαβουμε....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...