Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ενταξει παθανε ενα αρχικο σοκ αλλα μετα ολα καλα...ανυπομονω να δω την αντιδραση της πεθερας αυριο..ειναι τυχερη σημερα ελειπε..λετε να εχουμε κανενα τυχερο και να παθει κανενα εγκεφαλικο..:tongue::tongue:

ειμαι σιγουρη ότι θα στραβωσει εκεινη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω..αλλα χεστηκ@

εννοειται..της εχετε βγαλει το ονομα??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι της το βνγαλαμε...εδω μωρε φαντασου στραβωνει με την κορη της..με μενα που ειμαι νυφη της??

γιατι?? δεν της αρεσουν τα παιδακια? της τα φορτωνετε μηπως??

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

γιατι?? δεν της αρεσουν τα παιδακια? της τα φορτωνετε μηπως??

οχι απλα θελει σε ολα να περναει το δικο της..οτι αυτη ηταν σωστη μανα που μεγαλωσε σωστα τα παιδια της οτι εμεις δεν τα μεγαλωνουμε σωστα και τετοια..σου λεω εχει καλο η γυναικα..

:-D

και εγω..αλλα χεστηκ@

μπραβο κοριτσακι μου! πολυ ευχαριστα νεα! θα δεις που οι μηνες θα περασουν γρηγορα με συντροφια το καφε μας και σε λιγους μηνες θα εχεις το τριτο μωρακι σου. ομως σταματα τις βαριες δουλειες (χαλια κλπ) και κοιτα να ξεκουραζεσαι!

οσο για την πεθερα οπως ειπες την εχουμε χε@@@%%! :tongue::tongue::tongue:

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

οχι απλα θελει σε ολα να περναει το δικο της..οτι αυτη ηταν σωστη μανα που μεγαλωσε σωστα τα παιδια της οτι εμεις δεν τα μεγαλωνουμε σωστα και τετοια..σου λεω εχει καλο η γυναικα..

ποσο χρονων ειναι??? ασχολειτει με τιποτα, δουλευει??

καληνυχτα κοριτσακια κι απο μενα! παω για υπνο !!!

καλο βραδυ...

221882cb0gkyh7q4.gif

ενταξει παθανε ενα αρχικο σοκ αλλα μετα ολα καλα...ανυπομονω να δω την αντιδραση της πεθερας αυριο..ειναι τυχερη σημερα ελειπε..λετε να εχουμε κανενα τυχερο και να παθει κανενα εγκεφαλικο..:tongue::tongue:

:tongue:

άμα το πετύχεις να σου στείλω και την δικιά μου!:tongue:

ναι μωρε 19 χρονών κοπελίτσα και τα βγάζεις πέρα με δυο παιδιά και ένα τριτο που έρχεται και δεν εισαι σωστη μάνα? για στειλ'την απο'δω να την στολίσουμε!

καληνυχτα κοριτσακια κι απο μενα! παω για υπνο !!!

καληνύχτες είχα σιδερο μεχρι τωρα και δεν προλαβα να κάνω τα μπισκοτάκια, αυριο τωρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...