Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθαααα αμαν πια 2ωρες ελειψα και γραψατε παλι τα λυσακα σας...μπηκε και η κατερινα και το εκανε το κουοτε της...ελεος..ειμαστε μια χαρα και ακουσαμε και το μαγικο τικ-τακ τικ-τακ..

:-D

ηρθαααα αμαν πια 2ωρες ελειψα και γραψατε παλι τα λυσακα σας...μπηκε και η κατερινα και το εκανε το κουοτε της...ελεος..ειμαστε μια χαρα και ακουσαμε και το μαγικο τικ-τακ τικ-τακ..

Μπράβο κοριτσάκι μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περίμενα πως και πως να γυρίσεις με τα ευχάριστα .

μπράβο μικράκι! αντε με το καλό το μπεμπάκι!

το ειπατε στους συγγενεις?

s11939.gif

ζητω!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Ζήτω!!!!!

greenstars.gif

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

μπραβο κοριτσακι...με ενα γερο και ομορφο μωρακι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

το ειπαμε στην μανα μου και στο δικο μου σοι,η πεθερα λειπει και θα της το πουμε μαλλον αυριο

χαρηκαν? τους ηρθε ξαφνικο?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Σήμερα το πρωί μου ήρθε η περίοδος :shock:!!!!!!!!! Να υποθέσω ότι ο θηλασμός σε λίγες μέρες θα αποτελεί παρελθόν ή δεν επηρεάζεται; Ρωτάω γιατί παρατήρησα μια μείωση.......

Καλώς τα δέχτηκες! Δεν νομίζω ότι έχει σχέση...

ΦΑΜουλα παιδαρος ο κομποστας, extra large θα του φορας σε λιγο!!!:-P

Φοράει 'ηδη για 1 έτους και είναι ίσα-'ισα!! Ο χοντρέλας!!!

Όταν είχε κολλήσει και ο δικός μου κανά δυο φορές στο παρελθόν, φρόντισα να κολλήσω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία και να κλείσω και το τηλέφωνο. Μη με ρωτήσεις αν το ξανάκανε!!!!!!!! Εμ πώς, όλα δικά τους τα θέλουν; ;););)

Σωστήηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχχχ ωραια μυρισε!

Εδώ ξεμύρισε το σπίτι από τη μπογιά που έβαφα!! Είναι μαγικό!!! Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως να το χρησιμοποιούμε όταν έχουν κλανορχήστρα?!?!?!?!

..ειμαστε μια χαρα και ακουσαμε και το μαγικο τικ-τακ τικ-τακ..

Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Με το καλό!!! Συγκινήθηκα βρε σκ@τούλι!!!

Το να κάνω βρε ντορακι όλη μέρα να ολη όμως είναι στη τσιτα και θέλει χέρια και βολτες...χτες το βράδυ κοιμήθηκα στις 4 ξυπνησα 7.30για ταισμα μέχρι να κοιμηθώ ξανά πέρασε από 8..μεσημερια και γενικά μέσα στην ημέρα ζήτημα να κοιμηθεί 2-3ωρε και αυτές διακεκομενες

αχ ταλαιπωρια και η συμπεθερα

αλλα ηρθε η αποζημιωση με το τικ τακ!!!!

κοριτσακια ειμαι πτωμα, δεν εχω κουραγιο για τιποτα...

κι εγω κοιμαμαι ορθια......ο μπουκης κοιμαται απο 9 παρα 15....κι εφαγε 210 και του κανα και συμπληρωμα 60 κ το εφαγε κι αυτο...αχ δε το φτανει το γαλα το παιδακι μου θελει κρεμες μου φαινεται;)

θ αφησω τη μικρη στο Στεφανο που εχει ντουβρες και γω παω να ξεραθω!!! αυριο θα βαλω new photo...καληνυχτα...ινακι , σοφου ...ραντεβου στις 6.30- 7.00 ...καπου εκει ...

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ενταξει παθανε ενα αρχικο σοκ αλλα μετα ολα καλα...ανυπομονω να δω την αντιδραση της πεθερας αυριο..ειναι τυχερη σημερα ελειπε..λετε να εχουμε κανενα τυχερο και να παθει κανενα εγκεφαλικο..:tongue::tongue:

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...