Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δυο μερες ελειψα ξεκασκιστηκατε στα εμοτικον και στη παρλα...τι να πρωτοσχολιασω δε θυμαμαι...

ντορακι αυτα που σου λεει η ελινα εχει δικιο..ρωτα και εμενα που τα περασα με τη μεγαλη και εαν ειχα συνεχισει ναθηλαζω δε θα παιδευομασταν ακομη..σκεφτηξες οτι μπορει να ειναι το ρυζαλυερο????δηλ τι ειδους αλλεργια σου εβγαλε???πως???ειδες αιμα στα κακα???τι εγινε??

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παω να ξυπνησω την οικογενεια....ολοι κοιμουνται...και εγω απο τα νευρα μου σημερα θα πλακωσω ..τον αντρα μου???τι στο καλο παθαινουν και τους πιανει και παιδιαριζουν μου λετε???πηγε για σουπερ και γυρισε μετα απο τρεις ωρες...βρηκε τους φιλους του καπου και κολλησε...ε αστο καλο πια...εγω γιατι δε κολλαω...%)*#@)*#_@#*%_)...ειπαμε μεχρι να αδιαθετησω δε μιλαω....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Μαρινακι εγω εμαθα πριν το μπεμπη που χα χρονο τωρα δεν το εξασκω...πρεπει ν μεγαλωσει λιγο αλλιως δεν προλαβαινω ουτε εγω...

Κατερινακι απο το ιντερνετ εμαθα εγω!μπες youtube και γραψε knitting θα βγαλει ενα σωρο.crochet για βελονακι.και για ελληνικα αν θες πρωτα βηματα στις βελονες μπες στο plexto.gr

ελινακι μου ευχαριστω θα το κοιτάξω

παω να ξυπνησω την οικογενεια....ολοι κοιμουνται...και εγω απο τα νευρα μου σημερα θα πλακωσω ..τον αντρα μου???τι στο καλο παθαινουν και τους πιανει και παιδιαριζουν μου λετε???πηγε για σουπερ και γυρισε μετα απο τρεις ωρες...βρηκε τους φιλους του καπου και κολλησε...ε αστο καλο πια...εγω γιατι δε κολλαω...%)*#@)*#_@#*%_)...ειπαμε μεχρι να αδιαθετησω δε μιλαω....

πες τα βρε γιασεμι μου μονο εσυ με καταλαβαινεις, εμεις από χθες σφαγμενοι, θες να σου δανεισω το κουζινομάχαιρο? :tongue:

Κορίτσια χαλαρώστε και αφήστε κάτω τα μαχαίρια :-P:-P:-P!!!!!!!!!!!!! Και εμένα τα νεύρα μου είχαν χτυπήσει κόκκινο. Ευτυχώς ο δικός μου κάνει υπομονή (μη πω καλύτερα γαϊδουρινή) και έτσι κρατάμε μια ισορροπία. Από σήμερα όμως που αδιαθέτησα, είμαι super ;).

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Όταν είχε κολλήσει και ο δικός μου κανά δυο φορές στο παρελθόν, φρόντισα να κολλήσω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία και να κλείσω και το τηλέφωνο. Μη με ρωτήσεις αν το ξανάκανε!!!!!!!! Εμ πώς, όλα δικά τους τα θέλουν; ;););)

eH1op2.png

LMcjp2.png

Όταν είχε κολλήσει και ο δικός μου κανά δυο φορές στο παρελθόν, φρόντισα να κολλήσω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία και να κλείσω και το τηλέφωνο. Μη με ρωτήσεις αν το ξανάκανε!!!!!!!! Εμ πώς, όλα δικά τους τα θέλουν; ;););)

ναι τι να σου πώ στον δικό μου δεν πιανουν αυτά το παιζει βαρυ πεπονι :tongue: μια μέρα ήμουν στη μάνα μου και γύρισα στις 10 το βραδι και επειδή ήμουν ολη μερα εκει κατεβασε τα μούτρα, αλλά προχθες που άργησα πάλι να γυρίσω του έστελα πρώτα μην και του είπα θα ερθω το βραδι μην εισαι πάλι με τα μουτρα κανονισε, μετα ηταν κοτούλα αλλα δε νομιζω να ταραχτηκε και πολύ από το μην.

σοφακι τωρα ειδα οτι πηγατε παιδιατρο... μαλλον βλ@#@ ειναι... εμενα μου ειχαν δωσει αποτο μαιευτηριο σιδηρο κ οταν ρωτησα την παιδιατρο μου μου ειπε οτι ολα τα ξενα γαλατα εχουν σιδηρο κ οτι δεν χρειαζονται παραπανω εκτος αν υπαρχει λογος...

για γελαδα ερχομαι εγω αν θες....τωρα που θηλαζω κιολας.....ο,τι πρεπει....

:tongue:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Α καλε πως μου εχει ξεφυγει και δεν σας το πα τοσες μερες κρατηθειτε:4-5 μερες πριν ανοιξα ενα παμπερς καινουριο το εβαλα στο μανωλη ολα καλα παω να το βγαλω βλεπω στον πωπω του κατι καφε τι διαολο λεω ξεραμενο κακακι ειναι δεν τον καθαρισα καλα?Τι ηταν οεο??ψοφιο κατσαριδακι που σιγουρα προυπηρχε μεσα στις πανες λογικα στο λαστιχακι γιατι σιγουρα ηταν πολυ καιρο ψοφιο και μετα λενε αποστειρωμενες και ελγχους κλπ.Επαθα σοκ τον επλυνα με ντετολ πεταξα τις κωλο πανες και θα το σκεφτω πολυ να του ξαναβαλω παμπερς.μα πως το ξεχασα και ηθελα συνεχως να σας το πω τα ματια σας 14 κοιταξτε καλα σας λεω καινουριο το πακετο η πρωτη πανα.κοριτσια σας μιλαω κοντεψα να μεινω σας το ορκιζομαι

πωπω φρικη:shock::shock::shock:

μπουχαχα....και εγω.,..ανεπροκοπες...

αμα δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε:mrgreen:;)

Δεν μπορεί λάθος παιδί μου δώσανε στο μαιευτήριο..

αστο.... μην τρεφεις φρουδες ελπιδες... δικο σου ειναι σιγουρα!!!!:lol::lol::lol:

baJfp2.png

επειδη εγω δεν ειμαι του κουοτε(που λεει κ η Σοφια) εχω να πω.....

ελινα κ Μαρινα δεν πατε καλα με τα βελονακια κ τα κεντηματα......κ τους κηπους!!! εσεις ειστε φαινομενα!!!!

χαχα!!! το ειπες κ εμφανιστηκα με τα κουοτε μου:tongue:!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...