Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειδική για τα φυτα εδω!!! Ειναι η αδυναμια μου, εχω τιγκαρει το μπαλκονι και περνω συνεχως! Και καμαρώνω οταν τα βλεπω και φουντωνουν, πετανε, ανθιζουν λες και ειναι παιδια μου (λεμε τωρα)!!!

Πλεξιμο με δυο βελονες με ειχε μαθει η γιαγια μου οταν ημουν παιδι αλλα δεν το εχω εξασκήσει απο τότε...

ΦΑΜουλα παιδαρος ο κομποστας, extra large θα του φορας σε λιγο!!!:-P

αααα ρε αννια τι μου εκανες μεσημεριατικα

επλυνα τα μπαλκόνια και έβαλα καλοκαιρινά σκεπάσματα στα κρεβάτια χαλια και γεμνική αυριο πάλι, επιασε και ενα κλαμα τον μικρο τον εγδυσα για να ηρεμήσει.... τι στο καλό επιδειξίας ειναι???

katerinaki πως εγιναν τα κουλουρακια?
δεν τα εκανα θα τα κάνω το βραδακι που θα κραταει ο αντρας μου το μωρο αν και δεν πιστευω να βγουν καθε φορά που κάνω κάτι από ιντερνετ μαπα βγαίνει
Ναι ασε και μενα χαλασαν πολλα γιατι δεν τα πολυπροσεχα,το καλο ειναι οτι ο κηπουρος μας μενει διπλα και του παραγγελνω αλλα και ερχεται οταν κουρευει γκαζον κτλ,και τα φυτευει.βεβαια με κραζει γιατι τα εχω αφησει και χαλανε αλλα τι νακανα με τον μικρο ουτε τουαλετα δεν προλαβαινα..τωρα θα τ ου πω να μου βαλει τιποτα ανθεκτικες πρασιναδες.εχω και γερανια τα οποια ειναι σκυλια και εχοω και τριανταφυλλιες που τις περιποιειται αυτος και ειναι τελειες,γιατι εαν περιμενεαπο μενα...αστα...

α ωραία εχεις κήπο δηλαδη, εγώ από τη γεννα εχω 2 αλεξανδρινα που μου αρεσουν πολύ αλλά ξεραθηκαν τα καημενα και 2 συνθεσεις νε διαφορα πρασινα φυτα τωρα ειδα στα τζαμπο κατι ωραια χρωματιστα γλαστρακια πρασινα φουξ με καρδούλες ήλιους κ φατσούλες κ θελω κ εγω να βαλω μυρωδικά βασιλικό δυοσμο κλπ μποστανι βαζει ο μπαμπάς μου κ εχουμε απ'οοοοοολα τα καλά φασολάκια καλαμποκι ντοματες αγγουρακια σπανακια κρεμμυδια λάχανα απ'ολα, τον κοροιδευω καμια φορα κ του λεω θα βγουμε στη λαικη να τα πουλήσουμε περυσι εβαλε 100 λάχανα :shock: αυτο ειναι το χόμπι του!

Ναι αλλά κάπου πάει και φεύγει αυτός ο χριστιανός και δεν ξέρω αν κάνει για την περίσταση αλλά μου αρέσει όπως και να΄χει
ουφ μολις φαγαμε κα θα βαλω και την μαρια για νανι..εσκασα κοριτσια ζυγιστηκα και χτες απο 58,5πηγα 60...παιρνω τον ανηφορο σιγα-σιγα...σοφακι της πανες τις εχει μονο για σημερα προσφορα???
εχει κ η λίμπερο στα καρφουρ 15% για σημερα μου εστειλαν μην στο κιν.

εχει σχεδια ποδοσφαιρου

θα παρω να δω τι θα μου πουνε αμα ειναι να περασω μετα με τον συζυξ..ουφ κοριτσια εχω ενα αγχος μια χαρα απεριγραπτα συναισθηματα..μακαρι να ειναι ολα καλα

όλα καλά θα πάνε μην αγχωνεσαι

ειναι αντρες μαλλον για αυτο....χαχαχα

ολα τα ειχα ηρθε και η αλλεργια μου απο το πρωι φτερνιζομαι αι σιχτιρ..

εμένα αντρακι αντρακι κ η πιπιλα πιπιλα την βαζει μονος του και την πιπιλάει συνεχεια αμα την ξεχασουμε πιπιλάει το δαχτυλο
και εμενα τωρα δεν θελει την στερεωνα παλαιοτερα αλλα τωρα μου την φτυνει προκλητικα στα μουτρα ευτυχως ομως δεν βαζει δαχτυλο διαφορετικα.......η μαμα μαρινα θα το τακτοποιουσε το θεματακι

δηλ αν βαζει το χερι τι κάνεις?

εκανα ψαριψητο κ αυτη η ψαριιλα δεν φευγει με τιποτα!!!

ασε εγω απο χθες τον σολωμο κ σημερα τον ξαναζεστανα κ σκυλοβρωμανε ολα κουζινα σαλόνι χερια ολαααα

χαχαχα η μαμα μου παλιοτερα ειχε στο μπαλκονι σε ενα πηλινο ψευτικο βασιλικο οταν εφυγε για το καλοκαιρι εβαλε ενα γειτον να τις τα ποτιζει ειχε κανει το ν βασιλικο τιγκα στο νερο δεν ειχε καταλαβει οτι ειναι ψευτικος

χαχαχαχα

μωρε τι τσιροτο αν ειμαι απελπισμενη και πινεζες του βαζω.λες για αυτο να την εκοψε να τρομαξε??

χαχαχαχα :tongue:

ολα καλα θα ειναι!!! να μπεις να μας πεις , μην μας ξεχασεις!!!!

ωχ... μαρινα εν δρασει!!!! εμενα ευτυχως ακομα πιανει το κολπο με το στερεωμα....

βαλε σε ενα μπρικι νερο, μια φλουδα πορτοκαλι, ενα ξυλακι κανελας κ μια κουταλια γλ. μοσχοκαρυδο... μολις παρει βραση χαμηλωσε το στο 2 κ αστο για κανενα εικοσαλεπτο.

για τις γλαστρες.... οσες θελουν να τις φροντισω , εδω!!! θα τις ξερανω σε μια μερα!!!!:mrgreen:

δεν ξερω αλλα μαλλον δεν με θελουν κ τις βγαζω οφ....

της ίδιας σχολής κ εγω τα ξεραινω σε χρονο dt

Ειδες??Εχω και φουρναρη αντρα ξερω να πλεκω κιολας τιποτα δεν θα μου λειψει το λαδι της χρονιας τα φρουτα μου το ψωμι μου και ενα μαλινακι την εβγαλα την κριση τι νομιζες??κριμα να μην εχω και μια αγελαδα για το γαλα μου

και μια προβατινα για το μαλλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Α καλε πως μου εχει ξεφυγει και δεν σας το πα τοσες μερες κρατηθειτε:4-5 μερες πριν ανοιξα ενα παμπερς καινουριο το εβαλα στο μανωλη ολα καλα παω να το βγαλω βλεπω στον πωπω του κατι καφε τι διαολο λεω ξεραμενο κακακι ειναι δεν τον καθαρισα καλα?Τι ηταν οεο??ψοφιο κατσαριδακι που σιγουρα προυπηρχε μεσα στις πανες λογικα στο λαστιχακι γιατι σιγουρα ηταν πολυ καιρο ψοφιο και μετα λενε αποστειρωμενες και ελγχους κλπ.Επαθα σοκ τον επλυνα με ντετολ πεταξα τις κωλο πανες και θα το σκεφτω πολυ να του ξαναβαλω παμπερς.μα πως το ξεχασα και ηθελα συνεχως να σας το πω τα ματια σας 14 κοιταξτε καλα σας λεω καινουριο το πακετο η πρωτη πανα.κοριτσια σας μιλαω κοντεψα να μεινω σας το ορκιζομαι

αηδιααααα σε ολα πρεπει να προσεχουμε τελικά!

και εγω τα ιδια λεω Αλεκακι μου οταν παω να παρει κανενα λαχειο του λεω μαι φορα κληρωσε για εσενα μην εισαι πλεονεκτης

ο δικός μου κάποτε το ελεγε μονος του αυτο τωραααα χεσε μεσα

ηρθανε τα πραγματακια του μπεμπη και δωρακια απο το λητω..:P:p:p

αχ θα με βρισει ο αντρας μου...300 ευρουλακια σε παιχνιδια και κατι σετακια....βρηκα ευκαιρια τωρα που λειπει...:tongue:

μαρινα προκομενη κι εσυ...κι εγω πλεκω!!!και βελονακι!!για το μπεμπη εμαθα του πλεξα κουβερτουλες...;)

και μεις ωραια λουλουδια εχουμε καλα που εχω -επαναλαμβανω -τον κηπουρο γιατι εγω μονο με τα γερανια ασχολουμαι,και τα αλλα που ξερανα:-(,τα υπολοιπα τα χει τελεια ο ανθρωπος παλι καλα...εμενα μαρεσουν και τα μπονζαι πολυ εχω δυο ενα μικρο και ενα μεγαλο...

κ εμενα μ'αρεσουν πολύ τα μπονζαι, το γιασεμι κ οι ορχιδεες

γύρισα τωρα απότομα στον μικρό κ του έκανα μπρρρρρρρρρ και πεταχτηκε στον αερα του πουλάκι μου κρατουσε την πιπιλα και ετσι οπψς τεντωσε τα χερια του εφυγε!!! πολύ γελιο μετα επειδη γελουσε κ αυτος του δάγκωσα λίγο το χεράκι ίσα που ακουμπησα και αυτος πλανταξε στο κλάμα και την τσιρίδα

το διαβασα μωρε..ασε με.....πρπεει να ειμαστε πολυ προσεχτικες...

;););););)

εγω τι να πω? Που η αντικειμενικη μου ηταν ηδη ανεβασμενη και με καταφερε λες και ημουν αυθαιρετο??:tongue::P:p:p

εγώ που ήμουν βίλα στο Μαιαμι και κατάντησα αχυρωνας στο κολοκοτρονιτσι τι να πώ??

χεχε...ναι με δυο βελονες κ με βελονακι εχω και πολλα μεγεθη...ωραια πλεξη ειναι κ αυτη που κανεις με το μεγαλο βελονακι η τυνησιακη.σε εντυπωσιασα ε??:tongue::tongue:

ναι ρε τα γερανια μαδανε αλλα δεν χαλανε ευκολα...γιαυτο τα προτιμω επιεδη δεν ειμαι και πολυ της περιποιησης!

σήμερα σκεφτομουν οτι πρεπει να βρω κατι να περναω την ώρα μου κ ελεγα πλεξιμο κεντημα η να συνεχλισω με τα ιταλικά μου, το τριτο λόγω οικονομικών δεν παιζει που μπορω να μάθω πλεξιμο εχει καμια σελίδα?

Διαφημίσεις

Ειδική για τα φυτα εδω!!! Ειναι η αδυναμια μου, εχω τιγκαρει το μπαλκονι και περνω συνεχως! Και καμαρώνω οταν τα βλεπω και φουντωνουν, πετανε, ανθιζουν λες και ειναι παιδια μου (λεμε τωρα)!!!

Πλεξιμο με δυο βελονες με ειχε μαθει η γιαγια μου οταν ημουν παιδι αλλα δεν το εχω εξασκήσει απο τότε...

ΦΑΜουλα παιδαρος ο κομποστας, extra large θα του φορας σε λιγο!!!:-P

ναι και εγω μεσα στο καμαρι τωρα ειδικα που η ροδια μου ειναι φορτωμενη να δεις χαρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ που ήμουν βίλα στο Μαιαμι και κατάντησα αχυρωνας στο κολοκοτρονιτσι τι να πώ??

σήμερα σκεφτομουν οτι πρεπει να βρω κατι να περναω την ώρα μου κ ελεγα πλεξιμο κεντημα η να συνεχλισω με τα ιταλικά μου, το τριτο λόγω οικονομικών δεν παιζει που μπορω να μάθω πλεξιμο εχει καμια σελίδα?

εγω στο youtube βρηκα αν πατησεις πλεξιμο με βελονες και τα σχετικα εχει 1000 σελιδες αλλα μην νομιζεις οτι ειναι οικονομικο σαν χομπι εχει το εξοδακι του

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσάκια μου. Ουφ, δεν μπορώ άλλο σήμερα, κατάθλιψη έπαθα με την τηλεόραση. Τί κρίμα όλα αυτά που έγιναν και ειδικά με την έγκυο κοπέλα, έχω συγκλονιστεί!!!!!!

Να σας πώ και ένα νέο; Σήμερα το πρωί μου ήρθε η περίοδος :shock:!!!!!!!!! Να υποθέσω ότι ο θηλασμός σε λίγες μέρες θα αποτελεί παρελθόν ή δεν επηρεάζεται; Ρωτάω γιατί παρατήρησα μια μείωση.......

μπα δεν επηρεαζετε...και εγω εχω ηδη αδιαθετησει απο το προηγουμενο μηνα αλλα συνεχιζω να θηλαζω κανονικα..

καλησπερα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

εγω στο youtube βρηκα αν πατησεις πλεξιμο με βελονες και τα σχετικα εχει 1000 σελιδες αλλα μην νομιζεις οτι ειναι οικονομικο σαν χομπι εχει το εξοδακι του

θυμάμαι πριν 2-3 χρονια ήθελε η μαμά μου να πλέξει μια μπλουζα στον αδερφο μου τον μικρό και της βγηκε 70 Ε στο μαλλακι, της ειπα και εγω οοτι αν αγοραζε πουλοβερ φθηνοτερο θα της ήταν αλλά ενταξει περναει κ η ωρα μωρε

μπα δεν επηρεαζετε...και εγω εχω ηδη αδιαθετησει απο το προηγουμενο μηνα αλλα συνεχιζω να θηλαζω κανονικα..

καλησπερα....

Αχ, σ' ευχαριστώ yasemi γιατί μόλις την είδα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι :evil:!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

αρινα κανε μια βολτα στο παρεντς να δεις οτι μια χαραβαρος πηρε το μικρο σου και οτι ο παιδιατρος λεει βλακειες...κοιτα στην ενοτητα του θηλασμου εχει απειρα ποστ περι βαρους μμωρων κλπ....ακομη και αν δε θηλαζες παλι μεσο ορο μετα το τριμηνο παιρνουν 300-400 το μηνα...σκεψου οτι η δικια μου πηρε σε εναμιση μηνα 800 γραμμαρια και η γιατρος μου ειπε οτι εινια σουπερ παραπανω απο οτι συνηθως γιατι ειχε ικανει και μια μικρη κοιλια καπου στο τριτο...το ζυγισμα πριν και μετα δε δειχνει κατι.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Να'μαι κι εγώ !

Τώρα τα κατάφερα και κοιμήθηκε...από τις 4 το πάλευα...μες την μίρλα...

Έχετε γράψει ένα σωρό, αλλά θα απαντήσω σ'αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση...

Βρε Μαρινάκι σου έτυχε τέτοιο πράγμα με τις πάνες και δεν έκανες τίποτα? Εσύ ????

Το ξέρεις ότι εάν έπαιρνες τηλ. στην εταιρεία ήταν ικανοί να σου δώσουν πάνες για ένα χρόνο μόνο και μόνο για να μην κάνεις καταγγελία ?

μαρινα και εγω ηθελανα κατεβω χτες αλλα κλασικα πεσανε παλι να με φανε και κανεις δε φιλοτιμηθηκε να κρατησει τα παιδια....στο τσακ ημουν να τα παρω μαζι....αλλα μου εβαλε ποστα ο αντρας μου (και καλα εκανεβεβαια).....και οχι τιποτε αλλο πανω που αποφασισα να μη μεινω στη γενια του καναπε μου τη σπανε ολοι....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Μαρινακι εγω εμαθα πριν το μπεμπη που χα χρονο τωρα δεν το εξασκω...πρεπει ν μεγαλωσει λιγο αλλιως δεν προλαβαινω ουτε εγω...

Κατερινακι απο το ιντερνετ εμαθα εγω!μπες youtube και γραψε knitting θα βγαλει ενα σωρο.crochet για βελονακι.και για ελληνικα αν θες πρωτα βηματα στις βελονες μπες στο plexto.gr

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...