Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω τα ιδια λεω Αλεκακι μου οταν παω να παρει κανενα λαχειο του λεω μαι φορα κληρωσε για εσενα μην εισαι πλεονεκτης

πες πες, τους πειθουμε τους στοκους τελικα;);)

Αχ το εχω σκεφτει και εγω αλλα ελα που ο Μιμακος ειναι ιδιος ο αδερφος του αντρα μου απο αυτο το βρωμοσογο πηρε δεν πηρε απο εμας που ειμαστε αφροκρεμα

μπουχαχαχα:tongue::P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εμενα κοριτσι μου εκανε επενδυση βρηκαε ενα οικοπεδο εκτος σχεδιου το πηρε σε καλη τιμη μετα περασε οδρομος ανεβηκε η αξια και τωρα εχει εμενα ειμαι η περιουσια του

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ηρθανε τα πραγματακια του μπεμπη και δωρακια απο το λητω..:P:p:p

αχ θα με βρισει ο αντρας μου...300 ευρουλακια σε παιχνιδια και κατι σετακια....βρηκα ευκαιρια τωρα που λειπει...:tongue:

μαρινα προκομενη κι εσυ...κι εγω πλεκω!!!και βελονακι!!για το μπεμπη εμαθα του πλεξα κουβερτουλες...;)

και μεις ωραια λουλουδια εχουμε καλα που εχω -επαναλαμβανω -τον κηπουρο γιατι εγω μονο με τα γερανια ασχολουμαι,και τα αλλα που ξερανα:-(,τα υπολοιπα τα χει τελεια ο ανθρωπος παλι καλα...εμενα μαρεσουν και τα μπονζαι πολυ εχω δυο ενα μικρο και ενα μεγαλο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

φαμουλα τι μωρακι ειναι αυτο ?ομικρος Βουδας μου αρεσει που λενε εμενα το δικο μου χοντροκωλη με 7 κιλακια

Βούδα τον λέει και ο Γιάννης!!!

χαχαχα η μαμα μου παλιοτερα ειχε στο μπαλκονι σε ενα πηλινο ψευτικο βασιλικο οταν εφυγε για το καλοκαιρι εβαλε ενα γειτον να τις τα ποτιζει ειχε κανει το ν βασιλικο τιγκα στο νερο δεν ειχε καταλαβει οτι ειναι ψευτικος

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!

οχι,καλυτερα δεστου τον πλουτο στο κεφαλι!!!!!!!!και στειλε μου μια φωτογραφια!!!!

Χαχα! Ωραίο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Α καλε πως μου εχει ξεφυγει και δεν σας το πα τοσες μερες κρατηθειτε:4-5 μερες πριν ανοιξα ενα παμπερς καινουριο το εβαλα στο μανωλη ολα καλα παω να το βγαλω βλεπω στον πωπω του κατι καφε τι διαολο λεω ξεραμενο κακακι ειναι δεν τον καθαρισα καλα?Τι ηταν οεο??ψοφιο κατσαριδακι που σιγουρα προυπηρχε μεσα στις πανες λογικα στο λαστιχακι γιατι σιγουρα ηταν πολυ καιρο ψοφιο και μετα λενε αποστειρωμενες και ελγχους κλπ.Επαθα σοκ τον επλυνα με ντετολ πεταξα τις κωλο πανες και θα το σκεφτω πολυ να του ξαναβαλω παμπερς.μα πως το ξεχασα και ηθελα συνεχως να σας το πω τα ματια σας 14 κοιταξτε καλα σας λεω καινουριο το πακετο η πρωτη πανα.κοριτσια σας μιλαω κοντεψα να μεινω σας το ορκιζομαι

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???????????? Πήρες τηλ στην εταιρεία???????????

ηρθανε τα πραγματακια του μπεμπη και δωρακια απο το λητω..:P:p:p

αχ θα με βρισει ο αντρας μου...300 ευρουλακια σε παιχνιδια και κατι σετακια....βρηκα ευκαιρια τωρα που λειπει...:tongue:

μαρινα προκομενη κι εσυ...κι εγω πλεκω!!!και βελονακι!!για το μπεμπη εμαθα του πλεξα κουβερτουλες...;)

και μεις ωραια λουλουδια εχουμε καλα που εχω -επαναλαμβανω τον κηπουρο-γιατι εγω μονο με τα γερανια ασχολουμαι,και τα αλλα που ξερανα:-(,τα υπολοιπα τα χει τελεια ο ανθρωπος παλι καλα...εμενα μαρεσουν και τα μπονζαι πολυ εχω δυο ενα μικρο και ενα μεγαλο...

πλεκεις με 2 βελονες ή βελονακι γιατι αυτο εγω δεν το ξερω και θελω να φτιαξω κατι και δεν μπορω??

Τα γερανια δεν τα θελω ρε Ελινα μαδανε πολυ δεν μπορω να μαζευω απο παντου φυλλα.Αλλα ασχολουμε με τις βιταμινουλες τους με τα φαρμακακια εναντιον της μελιγκρας(πως με βρισκεις?) και τωρα απεκτησα και μια πασχαλια μικρουλα ομως ειναι ακομα

αν σου πω οτι ημουν σιγουρη οτι ξερεις να πλεκεις τι θα πεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βούδα τον λέει και ο Γιάννης!!!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!

Χαχα! Ωραίο!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???????????? Πήρες τηλ στην εταιρεία???????????

οχι αυτο ήταν βλακεια μου δεν ξερω γιατι δεν εκανα ιστορια δεν ειμαι απο αυτες αλλα αυτη τη φορα που ηταν και σημαντικοτερη δεν εκανα τιποτα αλλα σκεφτηκα οτι τζαμπα ο κοπος αυτοι θα ελεγαν οτι εφταιγε το καταστημα αγορας αυτοι θα τα εριχναν αλλου και το αφησα βλακεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

διαβασατε αυτο με το παμερς??πισω διαβαστε το

το διαβασα μωρε..ασε με.....πρπεει να ειμαστε πολυ προσεχτικες...

Εμενα κοριτσι μου εκανε επενδυση βρηκαε ενα οικοπεδο εκτος σχεδιου το πηρε σε καλη τιμη μετα περασε οδρομος ανεβηκε η αξια και τωρα εχει εμενα ειμαι η περιουσια του

;););););)

εγω τι να πω? Που η αντικειμενικη μου ηταν ηδη ανεβασμενη και με καταφερε λες και ημουν αυθαιρετο??:tongue::P:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

πλεκεις με 2 βελονες ή βελονακι γιατι αυτο εγω δεν το ξερω και θελω να φτιαξω κατι και δεν μπορω??

Τα γερανια δεν τα θελω ρε Ελινα μαδανε πολυ δεν μπορω να μαζευω απο παντου φυλλα.Αλλα ασχολουμε με τις βιταμινουλες τους με τα φαρμακακια εναντιον της μελιγκρας(πως με βρισκεις?) και τωρα απεκτησα και μια πασχαλια μικρουλα ομως ειναι ακομα

αν σου πω οτι ημουν σιγουρη οτι ξερεις να πλεκεις τι θα πεις?

χεχε...ναι με δυο βελονες κ με βελονακι εχω και πολλα μεγεθη...ωραια πλεξη ειναι κ αυτη που κανεις με το μεγαλο βελονακι η τυνησιακη.σε εντυπωσιασα ε??:tongue::tongue:

ναι ρε τα γερανια μαδανε αλλα δεν χαλανε ευκολα...γιαυτο τα προτιμω επιεδη δεν ειμαι και πολυ της περιποιησης!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

χεχε...ναι με δυο βελονες κ με βελονακι εχω και πολλα μεγεθη...ωραια πλεξη ειναι κ αυτη που κανεις με το μεγαλο βελονακι η τυνησιακη.σε εντυπωσιασα ε??:tongue::tongue:

ναι ρε τα γερανια μαδανε αλλα δεν χαλανε ευκολα...γιαυτο τα προτιμω επιεδη δεν ειμαι και πολυ της περιποιησης!

ναι ναι εντυπωσιαστηκα θελω να κατσω στο νετ να το μαθω και δεν μπορω ρε γαμωτο με τα μωρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

το διαβασα μωρε..ασε με.....πρπεει να ειμαστε πολυ προσεχτικες...

;););););)

εγω τι να πω? Που η αντικειμενικη μου ηταν ηδη ανεβασμενη και με καταφερε λες και ημουν αυθαιρετο??:tongue::P:p:p

παραγκα εσυ πιαστηκες κοροιδο ας προσεχες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσάκια μου. Ουφ, δεν μπορώ άλλο σήμερα, κατάθλιψη έπαθα με την τηλεόραση. Τί κρίμα όλα αυτά που έγιναν και ειδικά με την έγκυο κοπέλα, έχω συγκλονιστεί!!!!!!

Να σας πώ και ένα νέο; Σήμερα το πρωί μου ήρθε η περίοδος :shock:!!!!!!!!! Να υποθέσω ότι ο θηλασμός σε λίγες μέρες θα αποτελεί παρελθόν ή δεν επηρεάζεται; Ρωτάω γιατί παρατήρησα μια μείωση.......

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...