Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α εμεις κολοκυθακια με μοσχαρι της Εβιτας μετα λουκουμαδες γιατι μου ειρθε μια λιγουρα και τωρα εφτιαξα 3 πεινιρλι γιατο απογευματακι να κολατσισουμε
:twisted::twisted::twisted:

εγω εφαγα 1 κομματι κεικ κ παω να χτυπηθω τωρα μπας κ το καψω!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Εεεεεεμ τσιροτο τσιροτο,ποσο νομιζεις θα αντεχε????????

οχι ρε φιλεναδα 1 φορα εβαλα σε μεγαλες γκρινιες μετα ειχα τον πλουτο του τη κραταγε με το ποδι αλλα τωρα γυρναει το κεφαλι του και τη φτυνει μηπως να του δεσω το κεβαλι στο κρεβατι??:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εγω καθομαι ακινητη μηπως και μου κατσει

χαχαχ μην κουνιεσαι ρουπη!!!!

ρε πως ξεβρωμιζουν τα χερια??? 10 φορες τα χω πλυνει..εριξα και ξυδι κ τιποτα...θα παω γυμναστηριο κ θα μαζευτουν μυγες τριγυρο

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

θα παρω να δω τι θα μου πουνε αμα ειναι να περασω μετα με τον συζυξ..ουφ κοριτσια εχω ενα αγχος μια χαρα απεριγραπτα συναισθηματα..μακαρι να ειναι ολα καλα

ολα καλα θα ειναι!!! να μπεις να μας πεις , μην μας ξεχασεις!!!!

και εμενα τωρα δεν θελει την στερεωνα παλαιοτερα αλλα τωρα μου την φτυνει προκλητικα στα μουτρα ευτυχως ομως δεν βαζει δαχτυλο διαφορετικα.......η μαμα μαρινα θα το τακτοποιουσε το θεματακι

ωχ... μαρινα εν δρασει!!!! εμενα ευτυχως ακομα πιανει το κολπο με το στερεωμα....

εκανα ψαριψητο κ αυτη η ψαριιλα δεν φευγει με τιποτα!!!

βαλε σε ενα μπρικι νερο, μια φλουδα πορτοκαλι, ενα ξυλακι κανελας κ μια κουταλια γλ. μοσχοκαρυδο... μολις παρει βραση χαμηλωσε το στο 2 κ αστο για κανενα εικοσαλεπτο.

για τις γλαστρες.... οσες θελουν να τις φροντισω , εδω!!! θα τις ξερανω σε μια μερα!!!!:mrgreen:

δεν ξερω αλλα μαλλον δεν με θελουν κ τις βγαζω οφ....

baJfp2.png

Εγω εχω πολυ πραμα στο μπαλκονι 2 ροδιες μια λεμονια ενα κτρο 5γλαστρες παρθενοκρινους μια κλιματαρια μια ελια νανα 3 φυτα μεγαλα που δεν ξερω τι ειναι και τα βοτανα μου λεβαντα,βασιλικο μεντα δυοσμο ριγανι να τα εχω φρεσκα η νοικοκυρα για τα φαγητα μου και στη λουτσα κανονικο μποστανι με ντοματες πιπεριες απουλα τα καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχαχ μην κουνιεσαι ρουπη!!!!

ρε πως ξεβρωμιζουν τα χερια??? 10 φορες τα χω πλυνει..εριξα και ξυδι κ τιποτα...θα παω γυμναστηριο κ θα μαζευτουν μυγες τριγυρο

λεμονακι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ινάκιιιιιι με το που φύγατε ξύπνησε ο man και από εκείνη την ώρα γκρινιάζει....με ένα μικρό διάλειμμα για να φάει!!!

Ελπίζω να κοιμάστε μάνα και κόρη!!

Κορίτσια το Ινάκι ήταν κομμάτια...

η κορη κοιμηθηκε καμια ωρα...η μανα σκαταααααα

χαχαχα η μαμα μου παλιοτερα ειχε στο μπαλκονι σε ενα πηλινο ψευτικο βασιλικο οταν εφυγε για το καλοκαιρι εβαλε ενα γειτον να τις τα ποτιζει ειχε κανει το ν βασιλικο τιγκα στο νερο δεν ειχε καταλαβει οτι ειναι ψευτικος

θεικο!!!!!

Εεεεεεμ τσιροτο τσιροτο,ποσο νομιζεις θα αντεχε????????

χαχαχα

Αννια περιμενουμε νεα!!!! πιπιλα και το μητσακι ουτε ζωγραφιστη!!!

Διαφημίσεις

Εντάξει,όλο και κάτι θα γλιτώσεις με την κρίση,λίγο γλυκό κτρο να φτιάξεις,λίγο κρασί από την κληματαριά....

Ειδες??Εχω και φουρναρη αντρα ξερω να πλεκω κιολας τιποτα δεν θα μου λειψει το λαδι της χρονιας τα φρουτα μου το ψωμι μου και ενα μαλινακι την εβγαλα την κριση τι νομιζες??κριμα να μην εχω και μια αγελαδα για το γαλα μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...