Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια εσας τα μωρακια σας παιρνουν πιπιλα??εμενα δεν θελει καθολου το πολυ μισο λεπτο να την κρατησει στο στομα του...γιατι ετσι?

και εμενα τωρα δεν θελει την στερεωνα παλαιοτερα αλλα τωρα μου την φτυνει προκλητικα στα μουτρα ευτυχως ομως δεν βαζει δαχτυλο διαφορετικα.......η μαμα μαρινα θα το τακτοποιουσε το θεματακι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εσας τα μωρακια σας παιρνουν πιπιλα??εμενα δεν θελει καθολου το πολυ μισο λεπτο να την κρατησει στο στομα του...γιατι ετσι?

Με τίποτα!!! Κανένα από τα 2... Αυτή τη στιγμή η μικρή νυστάζει πάρα πολύ και δεν μπορώ να την κοιμήσω...τα νεύρα μου!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

μα δεν παιζεσαι και εγω τωρα εχω αρχισει με τα δεντρακια μου ολο με το ποτιστηρι ειμαστε

εγω τρομαρα μου ολο τα ποτιζω αφου εχουν ξεραθει η κακουργα...γιαυτο με κραζει ο κηπουρος...στο τελος θα μου βαλει ψευτικα:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

εμενα η μαρια τελαινοταν για πιπιλα ο μπεμπης αναγουλιαζει μολις του την δινω..αλλα μου χωνει την μπουνια του στο στομα..κοριτσια παω να ξαπλωσω μιση ωριτσα γιατι δεν με κρατανε τα ποδια μου..θα σας πω τα νεα μου το βραδυ φιλακια πολλα...

:-D

Διαφημίσεις

εγω τρομαρα μου ολο τα ποτιζω αφου εχουν ξεραθει η κακουργα...γιαυτο με κραζει ο κηπουρος...στο τελος θα μου βαλει ψευτικα:tongue:

τωρα που καλοκαιριαζει θελουν ομως καθημερινα το βραδυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εμενα τωρα δεν θελει την στερεωνα παλαιοτερα αλλα τωρα μου την φτυνει προκλητικα στα μουτρα ευτυχως ομως δεν βαζει δαχτυλο διαφορετικα.......η μαμα μαρινα θα το τακτοποιουσε το θεματακι

φραου Μαρινα!

Με τίποτα!!! Κανένα από τα 2... Αυτή τη στιγμή η μικρή νυστάζει πάρα πολύ και δεν μπορώ να την κοιμήσω...τα νεύρα μου!

εμενα κ τα 2 αν νυσταζουν σε 10' εχουν τεζαρει

:P:p:D:D:D ναι κ κανε οτι τα ποτιζεις!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

:P:p:D:D:D ναι κ κανε οτι τα ποτιζεις!

χαχαχα η μαμα μου παλιοτερα ειχε στο μπαλκονι σε ενα πηλινο ψευτικο βασιλικο οταν εφυγε για το καλοκαιρι εβαλε ενα γειτον να τις τα ποτιζει ειχε κανει το ν βασιλικο τιγκα στο νερο δεν ειχε καταλαβει οτι ειναι ψευτικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

αννια μου πιπιλα ουτε η δικια μου,ουτε για πλακα.....

μαρινα κανονικα στο εμοτικον που βαζει πιπιλα στο μωρο πρεπει να φτιαξουμε κ ενα που να κολλαει την πιπιλα με τσιροτο!!!!!!!!!

ελινα μου δε θα τα παρατησω,τωρα που ολα πανε ρολοι και η παραγωγη αυξανεται συμφωνα με τις αναγκες της μπεμπας,απλα θα κανω υπομονη,σε καλο θα μου βγει στην τελικη,ειδικα να κοψω γλυκα,συντηρητικα,κλπ.

την ειχα παρει στο κρεβατι μπας και κοιμηθει,την ταιζα,παιζαμε,γελαγε,ηρθαμε στο σαλονι,τη βαζω στο καροτσι,2 λεπτα χαζογκρινιαζε και κοιμηθηκε......δεν παει καλα το παιδι μου....

oCxsp2.png

εκανα ψαριψητο κ αυτη η ψαριιλα δεν φευγει με τιποτα!!!

Α εμεις κολοκυθακια με μοσχαρι της Εβιτας μετα λουκουμαδες γιατι μου ειρθε μια λιγουρα και τωρα εφτιαξα 3 πεινιρλι γιατο απογευματακι να κολατσισουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

αννια μου πιπιλα ουτε η δικια μου,ουτε για πλακα.....

μαρινα κανονικα στο εμοτικον που βαζει πιπιλα στο μωρο πρεπει να φτιαξουμε κ ενα που να κολλαει την πιπιλα με τσιροτο!!!!!!!!!

ελινα μου δε θα τα παρατησω,τωρα που ολα πανε ρολοι και η παραγωγη αυξανεται συμφωνα με τις αναγκες της μπεμπας,απλα θα κανω υπομονη,σε καλο θα μου βγει στην τελικη,ειδικα να κοψω γλυκα,συντηρητικα,κλπ.

την ειχα παρει στο κρεβατι μπας και κοιμηθει,την ταιζα,παιζαμε,γελαγε,ηρθαμε στο σαλονι,τη βαζω στο καροτσι,2 λεπτα χαζογκρινιαζε και κοιμηθηκε......δεν παει καλα το παιδι μου....

μωρε τι τσιροτο αν ειμαι απελπισμενη και πινεζες του βαζω.λες για αυτο να την εκοψε να τρομαξε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εγω εχω λουλουδακια στο μπαλκονι,3 γλαστρακια με ζερμπερες-καλα κρατουν,1 γαρδενια,1 αζαλεα,1 τουλιπα και ενα ακομα εσωτερικου χωρου,δεν ξερω τι ειναι,τα ποτιζω μερα παρα μερα και ειναι μια χαρα,εκτος απο την αζαλεα που θελει λιγη περιποιηση για να ερθει στα ισια της,επισης εχω μια ορχιδεα αλλα απο οταν γεννηθηκε η μπεμπα την εχουμε ποτισει 3 φορες οποτε ξεραθηκε τελειως,αλλα ενα κλαρι πρασινο εχει κι αυτη οποτε θα την τακτοποιησω μολις καταφερω να τη βγαλω απο το γυαλινο μακροστενο βαζο που την εχουν.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...