Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μιαμ μιαμ!!!Ξέρεις πόσους μήνες λέμε να πάμε και ακόμα πηγαίνουμε??

Έτσι όπως πάει,θα πάρει σύνταξη ο Μποτρίνι και μετά θα πάμε εμείς!!!

Αχ κι εγώ έχω ανάγκη από βόλτα σήμερα,έχω να βγω από το σπίτι από την περασμένη Τετάρτη....

Να πατε να πατε!!Εγω δεν εχω κουραγιο για βολτες κουραζομαι ευκολα και τωρα με τον λαιμο μου που ειναι τοσο χαλια ακομη χειροτερα δεν θελω να παω πουθενα...Μονο που σημερα πρεπει να παμε σουπερ μαρκετ οπωσδηποτε γιατι ξεμειναμε.Θα παρω μαζεμενα πολλα να τελειωνω...Αυτη θα ναι η βολτα μου...;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρά είναι και η βόλτα στο σούπερ μάρκετ!!!Και καλά αγοράζεις τα απαραίτητα για το σπίτι,πετάς μες στο καλάθι και 5-6 βλακειούλες που θα θέλεις και έχεις κάνει και το shopping therapy!!!

Γιατί δεν είπες στο γιατρό σου ότι δεν είσαι πολύ καλά?Μπορεί να πρέπει να πάρεις κάνα φαρμακάκι,αν βήχεις σκέψου ότι ταλαιπωρείται και το μωρό από τα τραντάγματα!!

oCxsp2.png

Μια χαρά είναι και η βόλτα στο σούπερ μάρκετ!!!Και καλά αγοράζεις τα απαραίτητα για το σπίτι,πετάς μες στο καλάθι και 5-6 βλακειούλες που θα θέλεις και έχεις κάνει και το shopping therapy!!!

Γιατί δεν είπες στο γιατρό σου ότι δεν είσαι πολύ καλά?Μπορεί να πρέπει να πάρεις κάνα φαρμακάκι,αν βήχεις σκέψου ότι ταλαιπωρείται και το μωρό από τα τραντάγματα!!

Ναι θα παρω σιγουρα και καμια βλακειουλα να με ικανοποιησω...;)

Η χαζη δεν τον ρωτησα πανω στη χαρα μου που λεγαμε για τον μπεμπη και το θυμηθηκα μετα που χειροτερεψα.Και προσπαθω να μην βηχω για να μην τον τρανταζω αλλα εχει γδαρθει πολυ ο λαιμος φαντασου εστυψα μια πορτοκαλαδα και την ηπια με το ζορι γιατι με ετσουζε!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

καλημεεεεερα!!!!!

αυτο με την τουαλετα δεν το συζηταω!!!!

dora με το καλο αυριο θα κρατας την μπουμπου σου αγκαλια!!!!

θα μας ειδοποιησεις ετσι????

ελινα εχω ακουσει οτι υπαρχει μια μορφη ιωσης ετσι.... ξεροβηχας κ μπουκωμα.... επισης θυμαμαι οταν ο λαιμος μου ηταν χαλια , η μητερα μου μου εφτιαχνε αλευραδα, για να μαλακωσει.... αλλα δεν ξερω πως την εφτιαχνε...:oops: αν μπορεσει να μου μιλησει θα την ρωτησω...

ο μπεμπης μια χαρα μεγαλωνει!!!!! να δουμε κ ποσο θα φτασει!!!!

baJfp2.png

Καλημέρα!!!

Έχω να μπω από την Παρασκευή οπότε θα έχω χάσει επεισόδια... Πήρε το μάτι μου ότι γέννησε η γυναίκα του daddycool! Να ευχηθώ τα καλύτερα για το κοριτσάκι σας!!!

Aleca συγχαρητήρια και πάλι για το νέο μωράκι σας! Πως είναι οι πρώτες μέρες στο σπίτι;;; Ανυπομονώ να γεννήσω... Νιώθω ότι δεν περνάει ο χρόνος με τίποτα...

Όσο για το εμβόλιο, δεν πρόκειται να το κάνω παρόλο που ο γυναικολόγος είναι υπέρ. Εκείνος μου είπε να το κάνω, όχι για το μωρό (αφού υποτίθεται δεν το επηρρεάζει), αλλά για μένα. Γιατί είπε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αν νοσήσω θα νοσήσω βαριά.. Αφού γεννήσω ίσως να κάνω της κοινής γρίππης.. Δεν ξέρω..

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές σηκώθηκα σήμερα για πιπι, έχασα το μέτρημα κάποια στιγμή!!!

Καλημέρα κοριτσακια και από εμένα!

και εγώ σημερα το βραδυ εχασα το μετρημα από το πόσες φορές πήγα τουαλέτα - ίσως και κάθε ... 1 ώρα!!!!! αφήστε!

σε ό,τι αφορά το εμβολιο της νέας γρίπης, η γυναικολόγος μου σύστησε να μην το κάνω εγώ (τουλάχιστον μέχρι να γεννήσω), αλλά ο σύζυγος οπωσδηποτε! το ίδιο μας είπε και ο καρδιολόγος που παρακολουθεί το σύζυγο χρόνια τώρα (λόγω χοληστερίνης)! το θεωρησε αυτονόητο ότι πρέπει να γίνει. άλλωστε εμένα με εχει ανησυχήσει το γεγονός ότι τα κρούσματα ολοένα και αυξάνονται! τι να πω? η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ομοφωνία ανάμεσα στους γιατρούς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kalhmera koritsia!

sofaki exw provlhmatistei ki egw polu. Ta idia mou eipe x8es h giatros kai to sunista anepifulakta. Mou eipe vevaia pws kai me ton 8hlasmo 8a parei to mwraki antiswmata alla oso pio grhgora, toso kalutera..

Famoula mou gennas?? AKoma na to xwnepsw oti eftase h wra!

Milhsa me to afediko x8es kai mou eipe na katsw spiti kai na mh riskarw tipota. Parolauta ir8a shmera sto grafeio gia na parw kai kati xartoures kai 8a katsw spti thn upoloiph evdomada. Ama perasei auth h evdomada kai boume sto Dekevrh 8a eimai pio etoimh kai psuxologika kai ergasiaka..nomizw!

Tra la la :))

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Μόλις με πήρε ο Γιώργος τηλέφωνο, μίλησε με ένα γνωστό μας λοιμωξιολόγο υπεύθυνο για τους εμβολιασμούς και του είπε ΑΥΡΙΟ το πρωί να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο και οι δύο !!!!!!

Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο το να μην το κάνουμε και αυτό γιατί όταν γεννιούνται τα μωράκια δεν έχουν καθόλου αντισώματα μέχρι τον 6ο μήνα της ζωής τους (αυτός και ο λόγος της αποστείρωσης) γι'αυτό και θα πρέπει να τα προστατεύσουμε εμείς που θα τα φροντίζουμε. Αντισώματα κατά του υιού αποκτάμε περίπου 3 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό γι'αυτό και θα πρέπει να πάω επειγόντως ΑΥΡΙΟ !!!!!!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Ελινάκι, γαργάρες με αλατόνερο!!!!! Το είπε η ΦΑΜ, το δοκίμασα κι εγώ και σε μία μέρα ήμουν περδίκι!!! Εγώ έκανα την αρχή με λαιμό και μπούκωμα και συνεχίσατε κι εσείς... Κολλάει και μέσω forum? Λες??? :)

Ξύπνησα στις 06:30 και ξανακοιμήθηκα στις 8 και ξύπνησα πριν λίγο. Πρώτη φορά έκανα τέτοιο ξυπνο-υπνο-ξύπνημα! Ωραία ήταν... χιχι!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Melinaki den einai polu..alla mias kai arxisame 8a exoume sunexeia! Me ton Oresth eixa sxedon 3cm gia 15 meres peripou. Apla ligh ksekourash xreiazetai gia na mhn viastoun ta bebekia mas. Egw exw kai ton mikro pou ton shkwnw aggalia klp kai prepei na to kopsw twra..

filakia

πρεπει να διαβασα ισα με 4-5 σελιδες και τωρα ουτε που θυμαμαι ποια ειπε τι :D.

Παρομοίως!!!

doraki, άσε τις φαρμακόγλωσσες να λένε! Όσα λένε, πάνω τους θα γυρίσουν!!!

Marinaki, συνέχισε έτσι, χωρίς λαθάκια!!!:D:D:D

inaki μου, εγώ 7,5-8,5 μηνών πήρα μισό κιλό και έτρωγα κανονικότατα. και μάλιστα ο άντρας μου, μου έλεγε ότι το παράχ@σα αυτό τον μήνα!!! Οπότε, όταν πήγαμε στο γιατρό και ζυγίστηκα (γιατί, μόνο στο γιατρό ζυγίζομαι... χαζή είμαι να συγχύζομαι από μόνη μου???) και είδα το μισό κιλό, τον κοίταξα κατευχαριστημένη!!! Είδες??? Τζάμπα έλεγες!!! Και από αυτά τα 500γρ τα 200περίπου είναι του μπέμπη γιατί από 3400 την 34η, στην 38η πήγε 3600. Καλό? Οπότε μένουν άλλες δύο εβδομάδες το πολύ. Ε, πόσο ακόμα να πάρω!!!???

Evitaki, η διαστολή 1cm είναι πολύ? γιατί κι εγώ τόση είχα την προηγούμενη Τετάρτη που πήγα και ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι τίποτα. αν και με την εγκυμοσύνη ποτε΄δε μπορείς να ξέρεις, γιατί είχε μια περίπτωση που δεν είχε καθόλου διαστολή και τους έστειλε για καφέ με τον άντρα της να χαλαρώσουν και έσπασαν τα νερά στην καφετέρια!

Ρε κορίτσια, κι εγώ δεν το γλίτωσα το δάχτυλο, αλλά δεν το κατάλαβα, δε με ενόχλησε καθόλου... Ή ο γιατρός μου είναι μάστορας, ή έχει πολύ μικρό δάχτυλο ή εγώ θα έχω πρόβλημα όταν ξαναρχίσουμε το σπόρ... :confused::confused::confused:

Angie, τι έγινε με το physiomer? Σου το έφερε ο αντρούλης σου? Διάβασα ότι αυτά με φυσιολογικό ορό βοηθάνε και στη ρευστοποίηση της βλέννας και πήγα και πήρα κι εγώ, αλλά το "υπέρτονο" που έχει παραπάνω αλάτι και έκανε πολύ καλή δουλειά! Καλύτερο από το στεριμάρ. Μπορώ να πω ότι σήμερα, μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες ακούω την κανονική μου φωνή!!! Και επίσης σκέφτομαι τον μπέμπη μου, που αυτές τις 2 εβδομάδες θα σκέφτεται αν άλλαξε "σπίτι" γιατί η φωνή της "κυρίας που τον κουβαλάει" είναι διαφορετική από αυτή που είχε μάθει μέχρι τώρα!:D

Και κάτι άλλο. Σήμερα τον νιώθω να σπρώχνει πολύ προς την έξοδο... Κι εγώ πιστεύω ότι θα βγει νωρίτερα από την ΠΗΤ (8/12). Μια φίλη της μαμάς μου της είπε το φλυτζάνι και είδε ένα "3". Ελπίζω να μην ειναι σε 3 μέρες, γιατί δεν προλαβαίνω!!! Σε τρεις εβδομάδες αποκλείεται, γιατί είναι μακριά από την ΠΗΤ μου. Ελπίζω να είναι 3/12!!! Μία μέρα μετά τα γενέθλια της μαμάς μου!!! χιχι! Άντε να δούμε!

Και σας εύχομαι όλες καλό βράδυ!!! Φιλάκια!!!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλημερα κοριτσια.Ελινακι τι μωρο ειναι αυτο καλε? 3400 σε βλεπω για ενα τεσσαρι ωραια πιασιαρικο μωρο.Οσο για τις βολτες δεν αντεχεις ε?Να σφουγγαριζεις ανα 2 ωρες αντεχεις?

Με τρομαζατε ρε κοριτσια με το εμβολιο τι πραγμα ειναι αυτοι οι γιατροι αλλα λεει ο ενας και αλλα ο αλλος τι να αποφασισεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσια.Ελινακι τι μωρο ειναι αυτο καλε? 3400 σε βλεπω για ενα τεσσαρι ωραια πιασιαρικο μωρο.Οσο για τις βολτες δεν αντεχεις ε?Να σφουγγαριζεις ανα 2 ωρες αντεχεις?

Με τρομαζατε ρε κοριτσια με το εμβολιο τι πραγμα ειναι αυτοι οι γιατροι αλλα λεει ο ενας και αλλα ο αλλος τι να αποφασισεις?

αν εμπιστευεσαι τον γιατρο σου ακους οτι σου λεει.... εμενα ηταν κατηγορηματικη οταν την ρωτησα!

baJfp2.png

καλησπερα κοπελουδες..τι κανετε?

σοφια τι γινετε τελικα ποτε θα σε βαλει να γεννησεις?εγω αυριο παω στον γιατρο για υπερηχο..εχει ο μπεμπησ απο το πρωι που συνεχεια κλωτσαει με εχει ταραξει μιλαμε..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...