Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πέρασε η μπόρα,για δοκίμασέ το έτσι...

ναι μωρέ,αυτό θα κάνω!!και μετά θα πάμε γλυφάδα να πάρω κανα ρούχο από το ζαρα να χωράω!!

ατιμη γυναικα!!!!θα τα φτιαξεις με τον αντρα σου για να πας για ψωνια!:-P:-P:-Pσορυ κατι εκανα και γραφτηκε 2 φορες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ασε και μενα χαλασαν πολλα γιατι δεν τα πολυπροσεχα,το καλο ειναι οτι ο κηπουρος μας μενει διπλα και του παραγγελνω αλλα και ερχεται οταν κουρευει γκαζον κτλ,και τα φυτευει.βεβαια με κραζει γιατι τα εχω αφησει και χαλανε αλλα τι νακανα με τον μικρο ουτε τουαλετα δεν προλαβαινα..τωρα θα τ ου πω να μου βαλει τιποτα ανθεκτικες πρασιναδες.εχω και γερανια τα οποια ειναι σκυλια και εχοω και τριανταφυλλιες που τις περιποιειται αυτος και ειναι τελειες,γιατι εαν περιμενεαπο μενα...αστα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

:D:D:tongue: ναι! αν κ δεν το σκεφτηκα μαλλον υποσυνήδητα τα ανεβασα!

μ'αρεσει πολύ!

Ναι αλλά κάπου πάει και φεύγει αυτός ο χριστιανός και δεν ξέρω αν κάνει για την περίσταση αλλά μου αρέσει όπως και να΄χει

ουφ μολις φαγαμε κα θα βαλω και την μαρια για νανι..εσκασα κοριτσια ζυγιστηκα και χτες απο 58,5πηγα 60...παιρνω τον ανηφορο σιγα-σιγα...σοφακι της πανες τις εχει μονο για σημερα προσφορα???

:-D

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λογάκια για τον χοντρο-κομποστο-πορδο man!!!!

Ακούστε και αυτό....και πείτε μου πωσ σας φαίνεται....

Πολύ ωραίο αν κι εγώ προτιμώ τα ελληνικά!!! Πολύ ρομαντική μελωδία!!!

katerinaki πως εγιναν τα κουλουρακια?

Σε τρώει ο πωπούλης σου εσένα, ε???

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λογάκια για τον χοντρο-κομποστο-πορδο man!!!!

Σε τρώει ο πωπούλης σου εσένα, ε???

yo koμποστα-man

eγω καλη μου μονο τα φτιαχνω κ τα μοιραζω να τα τρωνε οι υπολοιποι να παχαινουν να χω κι εγω δουλεια μετα....:evil::evil::twisted::twisted::twisted:

οπως ειπε κ η δωρα ειναι μερα κατα της διαιτας!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Ινάκιιιιιι με το που φύγατε ξύπνησε ο man και από εκείνη την ώρα γκρινιάζει....με ένα μικρό διάλειμμα για να φάει!!!

Ελπίζω να κοιμάστε μάνα και κόρη!!

Κορίτσια το Ινάκι ήταν κομμάτια...

yo koμποστα-man

eγω καλη μου μονο τα φτιαχνω κ τα μοιραζω να τα τρωνε οι υπολοιποι να παχαινουν να χω κι εγω δουλεια μετα....:evil::evil::twisted::twisted::twisted:

οπως ειπε κ η δωρα ειναι μερα κατα της διαιτας!!

Χαχα! Πολύ καλό!!!

Καλως σας βρηκα ...:P

εχει ωραιες μερες και βγαζω το πρωι τον s8230.gif βολτα με το καροτσακι και μετα s9775.gif(την αγαπημενη μου ασχολια)και s12523.gif

επισης s8351.gif

μα δεν παιζεσαι και εγω τωρα εχω αρχισει με τα δεντρακια μου ολο με το ποτιστηρι ειμαστε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...