Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:tongue:anniaaaaaaaaaaaaaa στο alpha εχει μια που γεννησε το 10ο παιδι της.........μπουχχαχαχαχαχ:tongue::tongue:

:tongue:

:o:o:eek:ουυυυυυυυυυυυυιιιιι αυτη λεει ξεκινησε τις γεννες απο τα 28!!!!!!!!!!!!!! εσυ που αρχισες καριερα νωρις να δουμε !!!:shock::shock:

exoyme akoma xronia e annia? θα ξεπεράσει τα 20

Νατασουλα μου μπράβο σας...

Συμπεθέρα άσε τον συμπέθερο ήσυχο,και φέρε το μαχαίρι πίσω στο cafe

Έλα βρε Doraki μη περιμένεις να μας καταλάβουν πως νιώθουμε και για αυτούς είναι δύσκολο μη νομίζεις....ότι μπορούν κάνουν και αυτοί ¨:

Και εμένα ......

χα χα

μωρε πως γλιτωσε το σφαξιμο ο συμπέθερος απορώ τώρα είναι στον δίπλα καναπέ και κρατάμε μουτρα! ακρα του τάφου σιωπή που λέμε!

καλά λένε οι γιαγιάδες πριν παντρεφτεις υπομονή και υπομονή αλλά δεν λένε και που θα την βρουμε!

για να δουμε...μακαρι να ειναι αυτοι

να ζησουμε Ντορακι!!:P:p

Αρινα εγω στο γαμου μου (προ αμνημονευτων ετων) χορεψα του Κοτσιρα το 'Απλος', μπηκα μεσα με το 'ησυχασε η θαλασσα' του Ζιωγαλα

εμεις μπήκαμε μέσα με αυτό

και χορέψαμε αυτό

χα χα για αυτό μόλις έρθει γρήγορα φιλάκι και συγνώμη στον άνθρωπο....ήταν η μέρα εχτές και η συμπεθέρα μου(Κατερίνα) τα τσούγκρισε με τον συμπέθερο.....

εγω αντι για φιλάκι θα του δωσω σφαλιάρα!!! :tongue:

Ο Καραδήμος είναι Σοφία...

Η κουνιάδα μου είχε μπει με viva la vida-coldplay και χόρεψαν το ίδιο,Γαλάνη-Καραδήμο...

Μαρίνα βασίλισσα κι εσύ εεεεε???Ναι,με βασίλειο τη σιδερώστρα και υποτακτικούς το σίδερο και το μπετονάκι με το νερό για το σιδέρωμα....

ωραία η περιγραφη με το σιδερο και σημερα με περιμένουν 4 πληντυρια στη σειρα, με αγχωσε και η γκαστρουλα με τα χαλιά! τελικά ειμαι ανεπροκωπη ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξέχασα να πώ οτι και ο μικρός μου κανα 13-15 ωρο κοιμάται συνήθως όλη την μέρα

φαμουλα μπραβο στον κομποστούλη! θηριάκι, πως διαβάζουμε τις καμπύλες? γιατι η γιατρος δε μας δινει κρεμες μήπως ειναι κάτω από την καμπύλη?

Έλα μωρέ Κατερινάκι,κι εγώ που δεν είμαι έγκυος μήπως έχω σηκώσει τα χαλιά??

Πήρα από του σούπερ μάρκετ σακούλες και βαπόνα για να τα φυλάξω αλλά θα τα σηκώσει ο Γιώργος το Σάββατο που θα είναι εδώ και η γυναίκα που με βοηθάει.Ευτυχώς φέτος δε λερώθηκαν πολύ και θα κάνουμε με τη σκούπα τη rainbow και έτοιμα!!

Να σου πω,τα τραγουδάκια στο fb είναι για το σύζυγο?????

oCxsp2.png

Πήρα από του σούπερ μάρκετ σακούλες και βαπόνα για να τα φυλάξω αλλά θα τα σηκώσει ο Γιώργος το Σάββατο που θα είναι εδώ και η γυναίκα που με βοηθάει.Ευτυχώς φέτος δε λερώθηκαν πολύ και θα κάνουμε με τη σκούπα τη rainbow και έτοιμα!!

χαχα Κατερινακι κι εγω αυτο σκεφτηκα!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

γεια σας.............

απο οτι διαβασα ολες ειμαστε τα ιδια....μες την μαυριλα!δεν εχω καθολου διαθεση,εχω τρομερο πονοκεφαλο και τρομερα νευρα.ευτυχως υπαρχει η κορη μου στη ζωη μας και της δινει μια ουσια...........

πριν λιγο γυρισαμε απο το εμβολιακι μας...η γιατρος του ικα που ειπα οτι μου αρεσε...το παιρνω πισω.ενα μπαζο ειναι!δεν μπορουσαμε με τιποτα να συνεννοηθουμε σε ποιο ποδι ειχε γινει το πρωτο εμβολιο.πραγματικα σας μιλαω δεν μπορουσε να ξεχωρισει αριστερο απο δεξι ποδι.και μου ειπε να της δινω σιδηρο,2 σταγονες νηστικη,γιατι το aptamil δεν ειναι εμπλουτισμενο με σιδηρο:shock::shock::shock::shock::shock:!αν και οπως ειπε μετα ειναι οκ το χρωμα της!την 'εκοψε' με το ματι!σιγα μην εδινα ποτε σιδηρο στο παιδι μου χωρις αιματολογικες!

οτι θυμαμαι θα σχολιασω........

doraki μου δυστηχως οι αντρες ειναι λιγο.....στον κοσμο τους να πω???εμενα χθες η μικρη ειχε τρελη γκρινια!τρελη ομως!και ηρθε ο κυριος απο την δουλεια στην μια το μεσημερι,εφαγε,ξεραθηκε στον υπνο, ξυπνησε κατα τις 7 και πηγε στο πατρικο του να παρει λεει κατι.και ερχεται στις 9 με τον αποκωδικοποιητη της nova για να δει μπαλα:shock::shock::shock:!και εγω τον περιμενα πως και πως να κανουμε μπανιο την μικρη,να κανω εγω μπανιο και να μαγειρεψω!και μολις εχω φορτωσει και ειμαι ετοιμη για ματς η τηλεοραση δεν εδειχνε σχεδον καθολου το nova:razz::-P:razz::-P!ειναι αυτο που λεγαμε παλια"να σου καει το βιντεο"!αντε καντε αγκαλιτσες μολις ερθει γιατι δεν ειναι ωραιο να ειμαστε μαλωμενοι........

annia ολα θα πανε καλα....στον χασιακο θα πας παλι ε?ο βεροπουλος εχει -50% στις babylino,αντε πηγαινε να κανεις και στοκ για το τριτο παιδι!

ΦΑΜουλα οντως ειστε ετοιμοι ακομα και για παιδακια!φτου σας,παντα γερος να ειναι!

μα κι εσυ καλο μου να εχεις το θρασσος να θελεις να κανεις και μπανιο????:shock::shock::confused: που ακουστηκε??????????

μπουχαχαχαχχαα:-P

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Επίσης είμαστε πάνω από την καμπύλη!!! 70εκ και 8.340γρ

Ξεκινάμε άμεσα νεράκι, φρούτα μες στις επόμενες μέρες και σε 2 εβδομάδες μοσχάρι!!! Πρέπει να ακολουθήσουμε την εξέλιξη του παιδιού...

πόσοοοοοο?????????????????????? φτου του του κομπόστα!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

καλησπερα κοριτσακια...

λιγα διαβασα γιατι δεν σας προλαβαινω...εγω παλι δεν κοιμηθηκα καλα εμενα κοριτσια ειπαμε απο ωρες ο δικος μου κοιμαται κανα δεκαωρο το βραδυ αλλα με πολλα ξυπνηματα απο το πολυ στριφογυρισμα(δεν ανοιγει τα ματια αλλα τον σηκωνω τον βαζω στο στηθος και μετα ξανακοιμαται)δηλ.εγω σηκωνομαι 4 φορες σιγουρα.και μετα αντε να ξανακοιμηθω...μεσα στην ημερα κανει κατι ψιλους υπνακους μισαωρα δυωρα...αυτα...παλι καλα...

Ντορακι μου μην τρελαινεσαι παιδι μου...ακουσε με ο θηλασμος σε ενα παιδακι που εμφανιζει αλλεργια ειναι οτι το καλυτερο μπορεις να του προσφερεις...η μπεμπα εαν επινε ξενο θα αντιδρουσε πολυ χειροτερα...

Οι περισσοτεροι αλλεργιολογοι λενε τουλαχιστον μεχρι τον πρωτο χρονο αποκλειστικο θηλασμο σε οσα παιδακια εχουν αλλεργια.ειναι πολυ κουραστικο αλλα κανε υπομονη και θα δεις θα φτιαξει σιγα σιγα...

Σε καταλαβαινω γιατι περασα φοβερες δυσκολιες με τον μικρο οταν εμενα αυπνη και συνεχεια τον παρατηρουσα εαν κοκκινησε εαν ποναει,με τους κολικους που εκανε και τις μαραθωνιες αυπνιες απο τον πονο.εχω 3μιση μηνες που εκοψα γαλακτοκομικα,μοσχαρι αυγα ψαρι κτλ...καποια στιγμη τα χα κοψει σχεδον ολα κ απελπιζομουν γιατι ο μικρος δεν καλυτερευε ιδιαιτερα...τελικα τωρα τρωω καλυτερα,ο μικρος παει καλυτερα,σχεδον καθαρος και σιγα σιγα θα δουμε και πως θα παρει τις τροφες οταν μας πει ο γιατρος να φαμε...το να τον θηλασεις ειναι το πιο ισχυρο οπλο απεναντι στην αλλεργια καθως και τα υποαλλεργικα γαλατα αν διαβασεις στο φορουμ δεν σου εξασφαλιζουν την καλυτερευση.το γαλα σου της δινει αντισωματα που δεν θα μπορεσει να παρει αλλιως.μην πανικοβαλλεσαι θα δεις οτι θα πανε ολα καλα και σιγα σιγα θα τρως και πιο θρεπτικα.θα χασεις και κιλα...;)δηλ.εγω που τσακιζα τις μερεντες,τωρα τρωω ταχινι με μελι ...πολυ καλυτερο φυσικα και για μενα και για τον μικρο.τα κρουασαν κτλ...πιτσες...τερμα ολα....ειναι δυσκολο αρχικα αλλα μετα συνηθιζεις...εγω τρωω τον αμπακο απο τα επιτρεπομενα πλεον και εχω χασει και ολα τα κιλα μου εδω και 2 μηνες.κανω μηλοπιτες χαλβα κ γενικα μασουλαω συνεχεια...:tongue::tongue:

Νατασουλα μου μπραβο κοπελα μου ολα καλα με την κουκλιτσα σου γερη και δυνατη!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια...

λιγα διαβασα γιατι δεν σας προλαβαινω...εγω παλι δεν κοιμηθηκα καλα εμενα κοριτσια ειπαμε απο ωρες ο δικος μου κοιμαται κανα δεκαωρο το βραδυ αλλα με πολλα ξυπνηματα απο το πολυ στριφογυρισμα(δεν ανοιγει τα ματια αλλα τον σηκωνω τον βαζω στο στηθος και μετα ξανακοιμαται)δηλ.εγω σηκωνομαι 4 φορες σιγουρα.και μετα αντε να ξανακοιμηθω...μεσα στην ημερα κανει κατι ψιλους υπνακους μισαωρα δυωρα...αυτα...παλι καλα...

Ντορακι μου μην τρελαινεσαι παιδι μου...ακουσε με ο θηλασμος σε ενα παιδακι που εμφανιζει αλλεργια ειναι οτι το καλυτερο μπορεις να του προσφερεις...η μπεμπα εαν επινε ξενο θα αντιδρουσε πολυ χειροτερα...

Οι περισσοτεροι αλλεργιολογοι λενε τουλαχιστον μεχρι τον πρωτο χρονο αποκλειστικο θηλασμο σε οσα παιδακια εχουν αλλεργια.ειναι πολυ κουραστικο αλλα κανε υπομονη και θα δεις θα φτιαξει σιγα σιγα...

Σε καταλαβαινω γιατι περασα φοβερες δυσκολιες με τον μικρο οταν εμενα αυπνη και συνεχεια τον παρατηρουσα εαν κοκκινησε εαν ποναει,με τους κολικους που εκανε και τις μαραθωνιες αυπνιες απο τον πονο.εχω 3μιση μηνες που εκοψα γαλακτοκομικα,μοσχαρι αυγα ψαρι κτλ...καποια στιγμη τα χα κοψει σχεδον ολα κ απελπιζομουν γιατι ο μικρος δεν καλυτερευε ιδιαιτερα...τελικα τωρα τρωω καλυτερα,ο μικρος παει καλυτερα,σχεδον καθαρος και σιγα σιγα θα δουμε και πως θα παρει τις τροφες οταν μας πει ο γιατρος να φαμε...το να τον θηλασεις ειναι το πιο ισχυρο οπλο απεναντι στην αλλεργια καθως και τα υποαλλεργικα γαλατα αν διαβασεις στο φορουμ δεν σου εξασφαλιζουν την καλυτερευση.το γαλα σου της δινει αντισωματα που δεν θα μπορεσει να παρει αλλιως.μην πανικοβαλλεσαι θα δεις οτι θα πανε ολα καλα και σιγα σιγα θα τρως και πιο θρεπτικα.θα χασεις και κιλα...;)δηλ.εγω που τσακιζα τις μερεντες,τωρα τρωω ταχινι με μελι ...πολυ καλυτερο φυσικα και για μενα και για τον μικρο.τα κρουασαν κτλ...πιτσες...τερμα ολα....ειναι δυσκολο αρχικα αλλα μετα συνηθιζεις...εγω τρωω τον αμπακο απο τα επιτρεπομενα πλεον και εχω χασει και ολα τα κιλα μου εδω και 2 μηνες.κανω μηλοπιτες χαλβα κ γενικα μασουλαω συνεχεια...:tongue::tongue:

Νατασουλα μου μπραβο κοπελα μου ολα καλα με την κουκλιτσα σου γερη και δυνατη!!!

kalως το κοριτσι!!!

Φαμουλα κομποστακι σουπερ!! Εμας δε μας βλεπω για φαι ακομη θα δειξει...ο γιατρος δεν μου χει πει τιποτα εγω το υποθετω λογω ιστορικου αλλεργιας οτι θα καθυστερησουμε...θα δουμε ομως στις 13 που θα τον παω.θα ναι 5 μηνων στις 12.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

:D:D:tongue: ναι! αν κ δεν το σκεφτηκα μαλλον υποσυνήδητα τα ανεβασα!

Ακούστε και αυτό....και πείτε μου πωσ σας φαίνεται....

μ'αρεσει πολύ!

Καλως σας βρηκα ...:P

εχει ωραιες μερες και βγαζω το πρωι τον s8230.gif βολτα με το καροτσακι και μετα s9775.gif(την αγαπημενη μου ασχολια)και s12523.gif

επισης s8351.gif

χαχαχα τα βρηκες ολα! εγω τον πήρα στο μαρσιπο κ πήγαμε στο σουπερ πηραμε υλικά για να φτιαξω τα κουλουρακια μερεντας εγώ ενω ποτίζω τα λουλουδάκια μου χαλάσανετα μισά και τα άλλα μισά πήραν τον κατηφορο τα τελευταια τους ήταν οταν τα εβγαλα στον ήλιο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...