Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε Σοφάκι μου,νομίζω ότι τελικά εγώ ήμουν η παράλογη χτες...από τη στεναχώρια μου με τη μικρή...

Ο καημένος ο άντρας μου ποτέ δε γυρνάει πριν τις 5 στο σπίτι,πολλές φορές πριν έρθει πάει και σούπερ μάρκετ αν θέλω κάτι,τρώει γρήγορα και κάνει μπάνιο και είναι ζήτημα αν θα ξεκουραστεί μισή με μια ώρα...Και μετά πάμε βόλτα όλοι μαζί,πότε στα πεθερικά μου,πότε από δω,πότε από κει...Μόνο τη Δευτέρα μένουμε μέσα...

Αχ είμαι τρελή,θα με παρατήσει καμιά ώρα και θα ψάχνομαι...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε Σοφάκι μου,νομίζω ότι τελικά εγώ ήμουν η παράλογη χτες...από τη στεναχώρια μου με τη μικρή...

Ο καημένος ο άντρας μου ποτέ δε γυρνάει πριν τις 5 στο σπίτι,πολλές φορές πριν έρθει πάει και σούπερ μάρκετ αν θέλω κάτι,τρώει γρήγορα και κάνει μπάνιο και είναι ζήτημα αν θα ξεκουραστεί μισή με μια ώρα...Και μετά πάμε βόλτα όλοι μαζί,πότε στα πεθερικά μου,πότε από δω,πότε από κει...Μόνο τη Δευτέρα μένουμε μέσα...

χα χα για αυτό μόλις έρθει γρήγορα φιλάκι και συγνώμη στον άνθρωπο....ήταν η μέρα εχτές και η συμπεθέρα μου(Κατερίνα) τα τσούγκρισε με τον συμπέθερο.....

πέρασε η μπόρα,για δοκίμασέ το έτσι...

ναι μωρέ,αυτό θα κάνω!!και μετά θα πάμε γλυφάδα να πάρω κανα ρούχο από το ζαρα να χωράω!!

ατιμη γυναικα!!!!θα τα φτιαξεις με τον αντρα σου για να πας για ψωνια!:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

Όχι βρε,δεν είμαι τέτοια,μου το είχε πει από την Τρίτη που πήγαμε στο Mall και άφησα τα παρολίγον ψώνια μου στον πάγκο γιατί βαριόμουν να περιμένω στην ουρά....

Αχ και είχα βρει κάτι ωραία κομμάτια....

oCxsp2.png

doraki καλοπιασε τον για να ψωνισεις περισσοτερα βρε;)!

arina εμεις μπηκαμε με mission impossible:mrgreen:(επιλογη του αντρα μου) κ χορεψαμε το "σε θελω εδω" της γαλανη με ... αχ! 0ξεχασα το ονομα του!!!!

baJfp2.png

Καλημέρα!

Νατασούλα χαίρομαι που είναι όλα καλά...

Δεν μπορώ να μην ταυτιστώ με την έγκυο κοπέλα... :-( Δουλεύω και εγώ στο κέντρο...

και εγω αυτο σκεφτομαι ολη μερα σκεψου τη χαρα πηρανε με το μωρακι και τι ονειρα εκαναν και τωρα τελος τοσο απλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

που θα παει μωρη νομιζεις οτι κοριτσια σαν και εμας κυκλοφορουν παντου?να μεγαλωνουν τα παιδια τους να κρατανε το σπιτι τους πολλες ξερεις??

Ασχετο με πηρε εχθες ο Σπυρος τηλεφωνο τι κανεις μου λεει.

εδω σιδερωνω απανταω εγω

Α μωρη ρουφιανα βασιλισσα εχω

[sIGPIC][/sIGPIC]

που θα παει μωρη νομιζεις οτι κοριτσια σαν και εμας κυκλοφορουν παντου?να μεγαλωνουν τα παιδια τους να κρατανε το σπιτι τους πολλες ξερεις??

εδω σιδερωνω απανταω εγω

:confused::confused::confused::confused:eγραψε ο Σπυρος

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Ο Καραδήμος είναι Σοφία...

Η κουνιάδα μου είχε μπει με viva la vida-coldplay και χόρεψαν το ίδιο,Γαλάνη-Καραδήμο...

Μαρίνα βασίλισσα κι εσύ εεεεε???Ναι,με βασίλειο τη σιδερώστρα και υποτακτικούς το σίδερο και το μπετονάκι με το νερό για το σιδέρωμα....

oCxsp2.png

δεν μπορουσαμε με τιποτα να συνεννοηθουμε σε ποιο ποδι ειχε γινει το πρωτο εμβολιο.πραγματικα σας μιλαω δεν μπορουσε να ξεχωρισει αριστερο απο δεξι ποδι.και μου ειπε να της δινω σιδηρο,2 σταγονες νηστικη,γιατι το aptamil δεν ειναι εμπλουτισμενο με σιδηρο:shock::shock::shock::shock::shock:!αν και οπως ειπε μετα ειναι οκ το χρωμα της!την 'εκοψε' με το ματι!σιγα μην εδινα ποτε σιδηρο στο παιδι μου χωρις αιματολογικες!

Καλή περίπτωση ο γιατρουδάκος!!!:tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ κορίτσια για τη βοήθεια σας,¨ έχω ραντεβού με τον DJ to σκ θα μας προτείνει και αυτός βέβαια κάποια...

Αρίνα εμείς είμαστε του ελληνικού...μπήκαμε με Loco Mondo - Γαμήλιο πάρτυ, χορέψαμε με Πλούταρχο-Στην πόλη ακρογυαλιά και κόψαμε τούρτα με Βολάνη - Όταν γίνεις γιαγιά.

Μην υπερβάλεις Δώρα μου μια γλυκιά εξήγηση και μια ακόμη πιο γλυκιά αγκαλίτσα και όλα καλά!!!

ατιμη γυναικα!!!!θα τα φτιαξεις με τον αντρα σου για να πας για ψωνια!:-P:-P:-P

Χαχαχα!!! Την πονήρω!!!!

ουφ μαζεψα τα χαλια επλυνα την βεραντα ταισα μπεμπουλη και παω να αλλαξω σεντονια.

Κάτσε φρόνιμα βρε!!! Σήκωσες μόνη σου χαλιά?!?!?!?!?!?!?!?!:shock::shock::shock:

εδω σιδερωνω απανταω εγω

:lol::lol::lol::lol:

εδω σιδερωνω απανταω εγω

:tongue::tongue::tongue:

Ο Καραδήμος είναι Σοφία...

Η κουνιάδα μου είχε μπει με viva la vida-coldplay και χόρεψαν το ίδιο,Γαλάνη-Καραδήμο...

Μαρίνα βασίλισσα κι εσύ εεεεε???Ναι,με βασίλειο τη σιδερώστρα και υποτακτικούς το σίδερο και το μπετονάκι με το νερό για το σιδέρωμα....

36_1_21.gif36_1_13.gif

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...