Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

Ήρθε η γιατρούλα μας χθες και μας έκανε μπιμ αλλά κλάψαμε λίγο και μετά γελούσαμε!!!

Επίσης είμαστε πάνω από την καμπύλη!!! 70εκ και 8.340γρ

Ξεκινάμε άμεσα νεράκι, φρούτα μες στις επόμενες μέρες και σε 2 εβδομάδες μοσχάρι!!! Πρέπει να ακολουθήσουμε την εξέλιξη του παιδιού...

μπραβο στο κομποστακο!!! αντρακλας!!!

κι εμεις καναμε εμβολιακι χθες και κλαψαμε στιγμιαια.

κρεμα βανιλια ξεκιναμε στις 15/5 και φρουτοκρεμα 25/5.

αντε να δουμε!

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρήκαν 3 άτομα από τους 20 που έριξαν τις μολότοφ

για να δουμε...μακαρι να ειναι αυτοι

Άσχετο...

Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα κατά της δίαιτας!!!!

Arina μου πότε παντρεύεσαι?

να ζησουμε Ντορακι!!:P:p

Αρινα εγω στο γαμου μου (προ αμνημονευτων ετων) χορεψα του Κοτσιρα το 'Απλος', μπηκα μεσα με το 'ησυχασε η θαλασσα' του Ζιωγαλα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

βρήκαν 3 άτομα από τους 20 που έριξαν τις μολότοφ

Τους ηθικούς αυτουργούς τους βρήκαν?

Ο μόνος τρόπος να ανακόψουν τις αντιδράσεις είναι να αμαυρώσουν τις πορείες, να καλλιεργήσουν κλίμα τρομοκρατίας και να μας βάλουν να φαγωθούμε μεταξύ μας.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=TtEslgOKdjg&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=TtEslgOKdjg&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

emeis χορεψαμε αυτο...δεν μπηκαμε με καποιο συγκεκριμενο:confused::confused:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Άσχετο...

Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα κατά της δίαιτας!!!!

Ευκαιρία να το γιορτάσουμε καταλλήλως!!! Να μην κάνουμε καθόλου δίαιτα σήμερα!!!!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=TtEslgOKdjg&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=TtEslgOKdjg&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

emeis χορεψαμε αυτο...δεν μπηκαμε με καποιο συγκεκριμενο:confused::confused:

Υπέροχο!! Σνιφ-κλαψ!

Διαφημίσεις

γεια σας.............

απο οτι διαβασα ολες ειμαστε τα ιδια....μες την μαυριλα!δεν εχω καθολου διαθεση,εχω τρομερο πονοκεφαλο και τρομερα νευρα.ευτυχως υπαρχει η κορη μου στη ζωη μας και της δινει μια ουσια...........

πριν λιγο γυρισαμε απο το εμβολιακι μας...η γιατρος του ικα που ειπα οτι μου αρεσε...το παιρνω πισω.ενα μπαζο ειναι!δεν μπορουσαμε με τιποτα να συνεννοηθουμε σε ποιο ποδι ειχε γινει το πρωτο εμβολιο.πραγματικα σας μιλαω δεν μπορουσε να ξεχωρισει αριστερο απο δεξι ποδι.και μου ειπε να της δινω σιδηρο,2 σταγονες νηστικη,γιατι το aptamil δεν ειναι εμπλουτισμενο με σιδηρο:shock::shock::shock::shock::shock:!αν και οπως ειπε μετα ειναι οκ το χρωμα της!την 'εκοψε' με το ματι!σιγα μην εδινα ποτε σιδηρο στο παιδι μου χωρις αιματολογικες!

οτι θυμαμαι θα σχολιασω........

doraki μου δυστηχως οι αντρες ειναι λιγο.....στον κοσμο τους να πω???εμενα χθες η μικρη ειχε τρελη γκρινια!τρελη ομως!και ηρθε ο κυριος απο την δουλεια στην μια το μεσημερι,εφαγε,ξεραθηκε στον υπνο, ξυπνησε κατα τις 7 και πηγε στο πατρικο του να παρει λεει κατι.και ερχεται στις 9 με τον αποκωδικοποιητη της nova για να δει μπαλα:shock::shock::shock:!και εγω τον περιμενα πως και πως να κανουμε μπανιο την μικρη,να κανω εγω μπανιο και να μαγειρεψω!και μολις εχω φορτωσει και ειμαι ετοιμη για ματς η τηλεοραση δεν εδειχνε σχεδον καθολου το nova:razz::-P:razz::-P!ειναι αυτο που λεγαμε παλια"να σου καει το βιντεο"!αντε καντε αγκαλιτσες μολις ερθει γιατι δεν ειναι ωραιο να ειμαστε μαλωμενοι........

annia ολα θα πανε καλα....στον χασιακο θα πας παλι ε?ο βεροπουλος εχει -50% στις babylino,αντε πηγαινε να κανεις και στοκ για το τριτο παιδι!

ΦΑΜουλα οντως ειστε ετοιμοι ακομα και για παιδακια!φτου σας,παντα γερος να ειναι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...