Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα ,με αυτά που γίνανε εχτές έχουμε αρρωστήσει όλοι.Η κουμπάρα μου τους ήξερε και τους τρεις δουλεύανε μαζί κατά καιρούς, άστα άστα....τραγικό με τα ανεγκέφαλα κ@λ@παίδια που καίνε τους ανθρώπους ζωντανούς.ΝΤΡΟΠΗ......Και μη μου πείτε ότι δεν μπορούν να τους πιάσουν;Πάω να σας διαβάσω...

να ακους την παλια;);)

αφου εχεις παντα δικιο βρε dr;)!!!!!!

:o:o:eek:ουυυυυυυυυυυυυιιιιι αυτη λεει ξεκινησε τις γεννες απο τα 28!!!!!!!!!!!!!! εσυ που αρχισες καριερα νωρις να δουμε !!!:shock::shock:

αχα!!! θα παει για 20αδα η αννια:tongue:!!!!!

baJfp2.png

:o:o:o θηριακι κομποστα μπραβο σου!!!! αχ ποτε θα αδειασω απο τη δουλεια να ερθω να σας θαυμασω!!!

Αφού είσαι εδώ!!!!

ειπα στον Λεο για τις εξεληξεις σας και με ρωτησε αν μεχρι σεπτεμβρη θα εχει προστεθει κοκορετσι στην διατροφη του :D

Πολύ πιθσνό!!!!

τελειος ο κομποστακος!! θηριο...δεν καταλαβαινει τιποτα! φτου σκορδα!

Ευχαριστούμε!!!

Μπράβο του γαμπρούλη μου, ολόκληρο αντράκι !

Ναι ναι ναι!!!

φαμουλα τελειος ο κομποστας!!!! αντε κ σουβλακια:tongue:

Χαχα! Δίπιτα!!

παντως με εχει παρει πολυ απο κατω.... απο την γεννα κ μετα με πιανουν τα κλαματα με οτι εχει να σχεση με μωρα....

Μάλλον όλες μας...

Μπράβο στον κομπόστα μας!!!!!!!!Τέλειος!!!!!!

Εγώ είχα λίγο δύσκολη νύχτα.Μετά το μπάνιο του ο μικρός πνίγηκε μάλλον απο τα σαλάκια του και έκανε έναν εμετό:shock::shock::shock:Κοκίνησε ολόκληρος και έβγαζε και απο την μυτούλα του.......Λαχτάρησα!!!!!!!

Αυτός βέβαια κοιμήθηκε μετά αλλά εγώ........

Άχου το το αρχηγάκι μας!!!!

Δεν μπορώ να μην ταυτιστώ με την έγκυο κοπέλα... :-( Δουλεύω και εγώ στο κέντρο...

Εδώ ταυτίστηκα εγώ που παραιτήθηκα πριν 1 χρόνο...

αχ τι καλος..ειδες μωρε..για αυτο γιναμε σαν ορκες..δεν φταιγαμε εμεις τα θηριακια μας εφταιγαν μπουχαχαχα

Χαχα! ωραία δικαιολογία!!!

Κι εγώ το ίδιο...καθώς και ο Γιώργος μου με τον άντρα της...

Και ο Γιάννης το πήρε πολύ στραβά!!!

:tongue:anniaaaaaaaaaaaaaa στο alpha εχει μια που γεννησε το 10ο παιδι της.........μπουχχαχαχαχαχ:tongue::tongue:

Χαχαχαχαχα!!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!!!! Εντωμεταξύ μάλλον κουράστηκε από το ταξίδι και έχει μια γκρίνια άλλο πράγμα. Έφαγε και δεν κοιμήθηκε και γκρινιάζει ασταμάτητα...... ΒΟΗΘΕΙΑ :-(:sad::-(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νατασουλα μου μπράβο σας...

άντε βρε ολα ειναι μια χαρουλα ειδες? να σου ζησει και να την χαιρεσαι!

μπράβο το αντράκι μας, εγώ οπως σας είπα, κρεμα θα αρχισουμε οταν πάει φαντάρος!

και εγώ διαθεση μηδέν εριξα και ενα μάτς τρικουβερτο με τον άντρα, όποια κλεισει το καφέ το βραδι ας αφησει τα κλειδια κάτω από την πόρτα θα περάσω τα μεσάνυχτα να πάρω το κουζινομάχαιρο για μια δουλεια! s3191.gif

καληνύχτα!

Συμπεθέρα άσε τον συμπέθερο ήσυχο,και φέρε το μαχαίρι πίσω στο cafe

καλημερα μανουλιτσες...

πολύ πεσμένη η διάθεση...τι θα γινει με αυτη την χωρα βρε κοριτσια; εγω περιμενω να πιασουμε πατο...ηδη τον βλεπουμε κοντα...

Καλημέρα κι από μας...

Αν και μόνο καλή δεν είναι...

1ον έχω απογοητευτεί με όλα αυτά που συμβαίνουν,αναρωτιέμαι πώς θα μεγαλώσουν τα παιδάκια μας,με τι όνειρα,με τι στόχους,μέσα σε τι κοινωνία...

2ον αν και η μικρή μου κοιμήθηκε πάλι 10:30-4:30,είχα τρομερό πόνο στην κοιλιά όλη τη νύχτα και έκανα μια διάρροια κι άλλη μια τώρα το πρωί,το καλό είναι ότι ένα κιλό έφυγε!

3ον η μικρή γέμισε πάλι σπυράκια,πάλι κορτιζόνη και αταράξ,θα αναγκαστώ να αποθηλάσω άμεσα...Τελικά δεν ξέρω τι κατάφερα με το θηλασμό,να γίνει το παιδί μου αλλεργικό σε βασικές τροφές???

4ον τσακώθηκα κι εγώ με τον άντρα μου,του είπα ότι τι ξέρει αυτός από μεγάλωμα του μωρού,αφού όλα μόνη μου τα κάνω,και κοιμηθήκαμε τσακωμένοι...

Η δική μου μπέμπα δεν κοιμάται και πάρα πολύ,πχ χτες:10 ώρες το βράδυ με 2 μίνι διαλείμματα και 3 ώρες το μεσημέρι,αλλά αυτό δε γίνεται πάντα....

Νατασούλα μπράβο,πολύ χάρηκα για τα καλά σας νέα!!

ΦΑΜούλα τι θηρίο αυτός ο Κομπόστας!!!!Καλέ εμείς με το ζόρι σήμερα πιάσαμε τα 6 κιλά....

Έλα βρε Doraki μη περιμένεις να μας καταλάβουν πως νιώθουμε και για αυτούς είναι δύσκολο μη νομίζεις....ότι μπορούν κάνουν και αυτοί ¨:

παντως με εχει παρει πολυ απο κατω.... απο την γεννα κ μετα με πιανουν τα κλαματα με οτι εχει να σχεση με μωρα....

Και εμένα ......

:o:o:eek:ουυυυυυυυυυυυυιιιιι αυτη λεει ξεκινησε τις γεννες απο τα 28!!!!!!!!!!!!!! εσυ που αρχισες καριερα νωρις να δουμε !!!:shock::shock:

χα χα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,χαλια η ψυχολογια μου με ολα αυτα που εχοπυν γινει και ακομα ειμαστε στην αρχη....

μαρια κοροιδευεις??εγω θα κανω 25να μπω στο β.γκινες χαχαχα...σημερα θα παω στον γιατρο στις 6και με εχει πιασει το κλασικο αγχος θα ειναι ολα καλα??κλπ κλπ...ψιλοφοβαμαι και να κατεβω στο κεντρο αλλα και τι να κανω?

:-D

Δεν είναι καινούρια η αλλεργία,αλλά αυτή που ειχε κ το ΣΚ...

σημερα εφαγε πρωτη φορα 5-6 κουταλακια ανθος ορυζης,δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκε,θα δοκιμασω κ το απογευμα,να μαθει να καταπινει τουλαχιστον...

oCxsp2.png

κοριτσακια μου φαγαμε την πρωτη μας κρεμουλα

μπραβο !!!

Κοριτσάκια μου γυρίσαμε!!!!!!!!!! Φτάσαμε μια χαρά, στενοχωρηθήκαμε πολύ για όλα αυτά που έγιναν με τις φασαρίες και τους νεκρούς αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε με το ραντεβού μας.

Λοιπόν, όλα είναι μια χαρά μας είπε η παιδονευρολόγος. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αναπτύσσεται μια χαρά για την ηλικία της. Τα πάντα είναι τέλεια, τα αντανακλαστικά, οι κινήσεις της, μέχρι και οι φωνούλες που βγάζει. Το τί γέλιο έριξε η μικρή στη γιατρό, ξεκαρδιζόταν όταν της μιλούσε. Μέχρι που έκατσε και την έβγαλε φώτο η γιατρός. Μιλάμε για πολύ πλάκα. Τελικά έχουν ένστικτο τα μωρά, καταλαβαίνουν όταν τα αγαπούν. Ουφ, ηρέμησα :)!!!!!!! Τώρα η επόμενη επίσκεψή μας θα είναι μόλις περπατήσει, εντελώς προληπτικά απ' ότι μας είπε.

Μου έφυγε ένα βάρος!!!!!!!!!!!!!

Το μόνο που με στενοχώρησε ήταν ένα παιδάκι που περίμενε στο σαλόνι με τους γονείς του, το οποίο λυπάμαι που το λέω αλλά πρέπει να ήταν με ειδικές ανάγκες. Πω, πω πώς πληγώθηκα που το είδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πόνεσε η καρδιά μου.

Ευχαριστώ και για τα coments, είστε όλες πολύ γλυκές!!!!!!!!

τελεια νεα κοριτσακι μου! μπραβο!

:-)

κοριτσια ποσες ωρες κοιμουνται τα μπεμπακια σας πλεον στο συνολο τη μερα;;

συνολο 12-14.

καλημερα κοριτσια,χαλια η ψυχολογια μου με ολα αυτα που εχοπυν γινει και ακομα ειμαστε στην αρχη....

μαρια κοροιδευεις??εγω θα κανω 25να μπω στο β.γκινες χαχαχα...σημερα θα παω στον γιατρο στις 6και με εχει πιασει το κλασικο αγχος θα ειναι ολα καλα??κλπ κλπ...ψιλοφοβαμαι και να κατεβω στο κεντρο αλλα και τι να κανω?

ολα τελεια θα πανε! donnot worry!;)

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...