Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=I7HahVwYpwo&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=I7HahVwYpwo&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

to πρωι ειχα μουτρα κι εγω...μεχρι που ξυπνησε ο μπουκης και μου ανοιξε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!! ε αυτο ηταν....ενταξει ασχημα ολα αυτα που γινοντε αλλα δεν μποει να μας παρει κι απο κατω!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

to πρωι ειχα μουτρα κι εγω...μεχρι που ξυπνησε ο μπουκης και μου ανοιξε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!! ε αυτο ηταν....ενταξει ασχημα ολα αυτα που γινοντε αλλα δεν μποει να μας παρει κι απο κατω!

κ εγω τις περιμενω να ξυπνησουν....

:-)

κοριτσια ποσες ωρες κοιμουνται τα μπεμπακια σας πλεον στο συνολο τη μερα;;

γυρω στις 14. ενα 10ωρο κ εμενα το βραδυ , γυρω στη 1 1/2 ωρα σπαστα το πρωι (ενα μισαωρακι με τρια τεταρτα κατα τις 10 κ κατι κ αλλο τοσο κατα τις 1) κ μετα ενα 2ωρο σχεδον το μεσημερι...

baJfp2.png

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=vjMGtb3MDWo&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=vjMGtb3MDWo&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

εγω προσπαθω να μετρησω... το βραδυ κοιμαται 8 ωρες,στις οποιες ξυπναει 3-4 φορες.Δεν ειμαι σιγουρη ποση ωρα μενει ξυπνια γιατι απο το δευτερο εγερτηριο και επειτα ειμαι κομματια και με παιρνει ο υπνος την ωρα που θηλαζει!!

Τη μερα κανει 3-4 υπνακους της μιας ωρας συνηθως. Και να μην την αφησω να κοιμηθει τη μερα, το βραδυ παλι το ιδιο προγραμμα θα εχει και θα κοιμηθει περισσοτερο την επομενη μερα!!!

Το βιβλιο το διαβασα,ειδες τι λεει στο τελος; σε περιοδους που κατι εχει το μωρο πχ δοντια δυσκολο να του αλλαξεις το προγραμμα...

αυτο που καταφερα με το βιβλιο ειναι να κοιμαται καποιες ωρες στο κρεβατι της και να την παιρνει ο υπνος και με κατι αλλο εκτος θηλασμου ...με τα ωραρια ομως δεν εχω καταφερει κατι

εγω προσπαθω να μετρησω... το βραδυ κοιμαται 8 ωρες,στις οποιες ξυπναει 3-4 φορες.Δεν ειμαι σιγουρη ποση ωρα μενει ξυπνια γιατι απο το δευτερο εγερτηριο και επειτα ειμαι κομματια και με παιρνει ο υπνος την ωρα που θηλαζει!!

Τη μερα κανει 3-4 υπνακους της μιας ωρας συνηθως. Και να μην την αφησω να κοιμηθει τη μερα, το βραδυ παλι το ιδιο προγραμμα θα εχει και θα κοιμηθει περισσοτερο την επομενη μερα!!!

Το βιβλιο το διαβασα,ειδες τι λεει στο τελος; σε περιοδους που κατι εχει το μωρο πχ δοντια δυσκολο να του αλλαξεις το προγραμμα...

eγω δεν το χω τελειωσει ρε ...μια η μεγαλη μια αυτος...δεν προλαβα...καλο ειναι ομως

Διαφημίσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=KRoqfeJjYxw&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=KRoqfeJjYxw&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=JQu2OSyFZNM&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=JQu2OSyFZNM&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Καλημερούδια!!!

Ήρθε η γιατρούλα μας χθες και μας έκανε μπιμ αλλά κλάψαμε λίγο και μετά γελούσαμε!!!

Επίσης είμαστε πάνω από την καμπύλη!!! 70εκ και 8.340γρ

Ξεκινάμε άμεσα νεράκι, φρούτα μες στις επόμενες μέρες και σε 2 εβδομάδες μοσχάρι!!! Πρέπει να ακολουθήσουμε την εξέλιξη του παιδιού...

το καλο το ακουσες οι τραπεζες δν ειναι υποχρεωμενς να εχουν εξοδο κινδυνου γιατι δεν ειναι υγειονομικου ενδοιαφεροντος λες και τα κομμωτηρια που ειναι υγειονομικου εχουν και οι σινεμαδες και τα θεατρα που εχουν ειναι και αυτα υγειονομικου??

Δεν θα ξεχάσω ρε Μαρινάκι που είχε έρθει ένας τύπος σε Κατάστημα Τράπεζας που δούλευα στο Μοναστηράκι (που τελικά το κάψανε, αλλά ευτυχώς δεν ήμαστε μέσα), ο οποίος έκανε έλεγχο πυρασφάλειας και είχε πει "ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ"...

κοριτσακια μου φαγαμε την πρωτη μας κρεμουλα

Μπράβοοοοοοοοοοοοο!!!

Κοριτσάκια μου γυρίσαμε!!!!!!!!!! Φτάσαμε μια χαρά, στενοχωρηθήκαμε πολύ για όλα αυτά που έγιναν με τις φασαρίες και τους νεκρούς αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε με το ραντεβού μας.

Λοιπόν, όλα είναι μια χαρά μας είπε η παιδονευρολόγος. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αναπτύσσεται μια χαρά για την ηλικία της. Τα πάντα είναι τέλεια, τα αντανακλαστικά, οι κινήσεις της, μέχρι και οι φωνούλες που βγάζει. Το τί γέλιο έριξε η μικρή στη γιατρό, ξεκαρδιζόταν όταν της μιλούσε. Μέχρι που έκατσε και την έβγαλε φώτο η γιατρός. Μιλάμε για πολύ πλάκα. Τελικά έχουν ένστικτο τα μωρά, καταλαβαίνουν όταν τα αγαπούν. Ουφ, ηρέμησα :)!!!!!!! Τώρα η επόμενη επίσκεψή μας θα είναι μόλις περπατήσει, εντελώς προληπτικά απ' ότι μας είπε.

Μου έφυγε ένα βάρος!!!!!!!!!!!!!

Το μόνο που με στενοχώρησε ήταν ένα παιδάκι που περίμενε στο σαλόνι με τους γονείς του, το οποίο λυπάμαι που το λέω αλλά πρέπει να ήταν με ειδικές ανάγκες. Πω, πω πώς πληγώθηκα που το είδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πόνεσε η καρδιά μου.

Ευχαριστώ και για τα coments, είστε όλες πολύ γλυκές!!!!!!!!

Μπράβο βρε Νατασούλα!! Καλά νέα περιμέναμε πως και πως!!! Να μας φιλήσεις την μπουμπού!!!!

Filakia polla kai aggaliaste sfixta ta mwroulakia kai tous agaphmenous sas..

Zoume se apisteuta trelles epoxes..

Αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε...εκτός από την τρελο-Μαρίνα που θέλει να πάει σε διαδηλώσεις!!!!

Μπράβο Μαράκι μου!!! Πολύ σωστά τα λες!!!

:-)

κοριτσια ποσες ωρες κοιμουνται τα μπεμπακια σας πλεον στο συνολο τη μερα;;

13 συνήθως!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...