Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο νατασουλα...ημουν σιγουρη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!!!! Εντωμεταξύ μάλλον κουράστηκε από το ταξίδι και έχει μια γκρίνια άλλο πράγμα. Έφαγε και δεν κοιμήθηκε και γκρινιάζει ασταμάτητα...... ΒΟΗΘΕΙΑ :-(:sad::-(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

εχει διαδικασια..

αντιγραφεις την σελιδα του youtube εδω http://www.video2mp3.net/

και στο κανει mp3. Μετα το γραφεις σε σιντι με οποιο προγραμμα εχεις.

Δεν το εχω κανει ποτε τωρα το βρηκα σε ενα σαιτ το κολπακι

Διαφημίσεις

δυσκολη μερα σημερα..... απο ολες τις πλευρες....

εσκασα με αυτα που συνεβησαν... κ να πω την αληθεια σοκαριστηκα μολις ακουσα οτι η κοπελα ηταν εγκυος...

egv den eimai υπερ του να καψουν τιποτα....εκει υπαρχουν σπιτια, επιχειρησεις που οι ανθρωποι εφτυσαν αιμα για να τα κανουν.....Επανασταστης δεν ειναι αυτος που καιει οτιδηποτε στο περασμα του αλλα αυτος που πρωτα καιει μεσα του τις κακες του συνηθειες...

Για όλα φταινε οι κυβερνησεις...συμφωνω...μας εκαναν σαν τα μουτρα τους, λαμογια φοροδιαφευγοντες, καλοπερασακηδες....

Εγω θα ημουν υπερ της καθε κυβερνησης που λαμβανε αυτα τα μετρα προκειμνενου να προχωρησουμε μπροστα υπο δυο προυποθεσεις....

Πρωτον ας τη χαριζαν όσον αφορα το ποινικο κομματι στους κλεφτες που εφαγαν τα λευτα μας, αλλα ας δεσμευαν την περιουσια τους...να τη γλιτωνε ο κοσμακης. Και δευτερον, να μειωνε πρωτα τους μισθους και τις συνταξεις των πολιτικων και μετα των υπολοιπων

α, γεια σου!!!

αλλα ακομα δεν καταλαβαινω πως ηταν ανοιχτη η τραπεζα κ δουλευε κοσμος στο κεντρο της Αθηνας , την στιγμη που ξερουν τι γινεται καθε φορα...

http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?pid=71464&id=100000951464857

Παρήγγειλα αυτό για την μπέμπα!!

παρα πολυ ωραιο!!!!

μικρη για πενηνταρη, μεγαλη για εικοσαρη;)

ο δικος μου ειναι απο το Λαδα μεσσηνιας. Εξ ου και η τσιγγουνια μπουχαχα

καλα νεα να εχετε

τα κοιταω....αλλα εβαλα και το σπιραλ σε περιπτωση που τα ξεχναω:D

χαχα!!!! μου φαινεται οτι ειναι σημαδι των Πελοποννησιων αυτο....(sofou εξαιρεισαι κοπελα μου)

κοριτσια κατι ασχετο θελω να φτιαξω μοσχαρι με κολοκυθακια..ξερετε καμια καλη συνταγη?...μαρια μπραβο που πας καθε μερα γυμναστηριο καλε εσυ θα γινεις κορμαρα..και εγω καποτε εκανα ενοργανη τωρα ουτε ο χερι μου δεν μπορω να σηκωσω...

αυτο ειχα σημερα!

εγω το κανω με αυγολεμονο κ πατατες (αν δεν εχω πολλα κολοκυθακια) κ γινεται ΤΕΛΕΙΟ!!!!!τσιγαριζεις κρεμμυδακι (κατα προτιμηση φρεσκο..) κ ανιθο, μετα το κρεας για 20΄(στη χυτρα),(εγω βαζω κ ενα knorr βοδινο) τηγανιζειςτα κολοκυθακια κ τις πατατες , οχι πολυ, ισα ισα να μην διαλυθουν μετα. αφου ανοιξεις την χυτρα τα ριχνεις ολα μαζι για κανενα 10΄. σβηνεις το ματι κ μολις κρυωσει χτυπας αυγολεμονο μαζι με λιγο απο το ζουμι του κ τελος!!!!

κοριτσακια μου φαγαμε την πρωτη μας κρεμουλα

αντε μπραβο ο τονινο!!!!!

Νατασουλα τελεια η μπουμπου σου!!!! θα σας εφυγε κ το αγχος τωρα πια...

baJfp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Σας γράφω από Βέροια! οεο!!! το μεσημεράκι φορτώσαμε το αυτοκίνητο και τον έκανα βόλτες μέχρι να κοιμηθεί για να μην έχουμε πάλι κλάματα στο δρόμο. κοιμήθηκε και 5' μετά ξεκινήσαμε. ευτυχώς είμαστε κοντά, μόνο μία ωρα από θεσ/νίκη και μόλις φτάσαμε ξύπνησε και άρχισε να κλαίει. ευτυχως!!!

sofou, σιγά μην είσαι 40!!! εγώ τότε είμαι 50!!!

Νατασούλα, κούκλες και μαμά και κόρη και μπράβο για τη μπουμπου που μεγαλώνει τόσο καλά!!

πάω γιατί ο μικρός κλαίει και με τους δικούς μου δε σταματάει...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...