Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια την μια κοπελα την γνωριζα ήταν αδερφη μιας πολυ καλης πελατισσας μου απο την προηγουμενη δουλεια μου και τυχανει να ειναι σχεδον γειτονισσα οταν ηταν μικρη:-(:-(:-(

την κακομοιρα...ασε με και εσκασα σημερα...που να το'ξεραν οι δολιοι τι θα τους τυχαινε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Και αυτοί οι ανεγκέφαλοι που δεν άφησαν τους υπαλλήλους να φύγουν????

Διακινδύνευσαν ζωές αθώων ανθρώπων και να τι έγινε...για μίας ημέρας δουλειά...

Ελπίζω να πέσουν κεφάλια και κυρίως από εδώ και στο εξής όταν αναμένονται τέτοιες φασαρίες στο κέντρο, να διώχνουν τους υπαλλήλους στα σπίτια τους!!!

Κι εγώ σε τράπεζα δούλευα στο κέντρο και ήταν ο μόνιμος καυγάς μου...αφήστε με να πάω σπίτι μου, ΦΟΒΑΜΑΙ!!!

Ο Θεός να δώσει δύναμη στις οικογένειες συτών των ανθρώπων που χάθηκαν...

Αλήθεια η Νατασούλα τα κατάφερε να πάει στον γιατρό????

Διαφημίσεις

κοριτσια κατι ασχετο θελω να φτιαξω μοσχαρι με κολοκυθακια..ξερετε καμια καλη συνταγη?...μαρια μπραβο που πας καθε μερα γυμναστηριο καλε εσυ θα γινεις κορμαρα..και εγω καποτε εκανα ενοργανη τωρα ουτε ο χερι μου δεν μπορω να σηκωσω...

βρηκες συνταγη?Εγω ξερω με ολοκληρα κολοκυθακια μικρα τα τηγανιζεις πρωτα κανεις το μοσχαρι οπως φτιαχνεις το κοκκινιστο να βγει ομως πιο νερουλο και ριχνεις τα κολολυθακια να μαλακωσουν τοσο απλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και αυτοί οι ανεγκέφαλοι που δεν άφησαν τους υπαλλήλους να φύγουν????

Διακινδύνευσαν ζωές αθώων ανθρώπων και να τι έγινε...για μίας ημέρας δουλειά...

Ελπίζω να πέσουν κεφάλια και κυρίως από εδώ και στο εξής όταν αναμένονται τέτοιες φασαρίες στο κέντρο, να διώχνουν τους υπαλλήλους στα σπίτια τους!!!

Κι εγώ σε τράπεζα δούλευα στο κέντρο και ήταν ο μόνιμος καυγάς μου...αφήστε με να πάω σπίτι μου, ΦΟΒΑΜΑΙ!!!

Ο Θεός να δώσει δύναμη στις οικογένειες συτών των ανθρώπων που χάθηκαν...

Αλήθεια η Νατασούλα τα κατάφερε να πάει στον γιατρό????

το καλο το ακουσες οι τραπεζες δν ειναι υποχρεωμενς να εχουν εξοδο κινδυνου γιατι δεν ειναι υγειονομικου ενδοιαφεροντος λες και τα κομμωτηρια που ειναι υγειονομικου εχουν και οι σινεμαδες και τα θεατρα που εχουν ειναι και αυτα υγειονομικου??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γυρίσαμε!!!!!!!!!! Φτάσαμε μια χαρά, στενοχωρηθήκαμε πολύ για όλα αυτά που έγιναν με τις φασαρίες και τους νεκρούς αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε με το ραντεβού μας.

Λοιπόν, όλα είναι μια χαρά μας είπε η παιδονευρολόγος. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αναπτύσσεται μια χαρά για την ηλικία της. Τα πάντα είναι τέλεια, τα αντανακλαστικά, οι κινήσεις της, μέχρι και οι φωνούλες που βγάζει. Το τί γέλιο έριξε η μικρή στη γιατρό, ξεκαρδιζόταν όταν της μιλούσε. Μέχρι που έκατσε και την έβγαλε φώτο η γιατρός. Μιλάμε για πολύ πλάκα. Τελικά έχουν ένστικτο τα μωρά, καταλαβαίνουν όταν τα αγαπούν. Ουφ, ηρέμησα :)!!!!!!! Τώρα η επόμενη επίσκεψή μας θα είναι μόλις περπατήσει, εντελώς προληπτικά απ' ότι μας είπε.

Μου έφυγε ένα βάρος!!!!!!!!!!!!!

Το μόνο που με στενοχώρησε ήταν ένα παιδάκι που περίμενε στο σαλόνι με τους γονείς του, το οποίο λυπάμαι που το λέω αλλά πρέπει να ήταν με ειδικές ανάγκες. Πω, πω πώς πληγώθηκα που το είδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πόνεσε η καρδιά μου.

Ευχαριστώ και για τα coments, είστε όλες πολύ γλυκές!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...