Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κορίτσια, πολύ αγχώθηκα με το θέμα του εμβολίου.

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη για το τι να κάνω.

Το πρωί θα τηλ.στο γιατρό μου να του τα πω και θα σας ενημερώσω.....

Συγνωμη την αποφαση αυτη ποιος την πηρε? Δεν σου το προτεινε ο γιατρος σου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ έχω πάθει εξάρτηση από το φόρουμ,μπήκα από το κινητό του συζύγου και σας γράφω ενώ ταυτόχρονα βλέπω sex and the city.ελιναζ τι έγινε με το γιατρό;όλα καλά έτσι;

:-D

Σοφού μην αγχωνεσαι απλά συζήτησε το και αποφάσισε. μιλα και με το γυναικολόγο σου να δούμε τι θα σου πει!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια..

Daddycool να σου ζησει η κοριτσαρα σου:D Μια χαρα ηταν σε κιλακια για την εβδομαδα της.

Εγω μπαινω αυριο οπως ξερετε κ με εχει φαει το αγχος κ η αγωνια κ εχω αυπνιες..

Εν τω μεταξυ απο χτες εχω κατι ψιλα πονακια σαν περιοδου. κ απο το μεσημερι κ μετα εχουν γινει πιο πυκνα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι πονοι γεννας γιατι δεν ειναι καθολου εντονοι.

Κριμα.. καλα θα ηταν να γεννουσα αυριο .. Να παω να τακτοποιηθω κ οσο θα περιμενω να περασει η μερα για να γεννησω μεθαυριο να με πιασουν οι πονοι κ να γλιτωσω την καισαρικη..:tongue:

Λετε να ειμαι τυχερη???

sofou εγω δεν το κανω το εμβολιο κ ας λενε οτι θελουν.. φοβαμαι.

Προτιμω να μπω σε καραντινα.. Εμας οι λοιμωξιολογοι στο νοσοκομειο μας λενε οχι στους εμβολιασμους αυτους.

Ελπιζω να εχω ιντερνετ στο μαιευτηριο να μπαινω να τα λεμε..

Doraki οταν τελειωσεις με το μαθημα την Τεταρτη να ερθεις να με δεις.. λογικα θα εχω τελειωσει μεχρι τις 2.

Πες στη Γιαννα να σε φερει..

Αλεκα μου πως σου σαινεται με τα δυο αντρακια στο σπιτι??

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Ντόρα μου μπαίνεις αύριο????? με το καλό!!!!!! να έχεις μια γρήγορη και εύκολη γέννα και να φέρεις στον κόσμο μια υγιέστατη Τοξοτίνα!!!!!!! Σίγουρα ξέρεις τώρα τι να περιμένεις, ξέρεις όμως και πόσο χαρούμενη θα είσαι, έτσι δεν είναι??? Αχ ρε Ντόρα... Θυμασαι τον προηγούμενο Απρίλη που συζητάγαμε για το αν θα νιώθουμε το ίδιο ωραία και για τα δευτερα παιδάκια μας?? Πέρασε γρήγορα ο καιρός.

Εμείς είμαστε μια χαρά ο μεγάλος δε ζηλευει ευτυχώς, ο μικρός είναι λουκουμάκι!!!! Τώρα που είναι τόσο νωρίς ειναι μόνο μαμ κακά και νάνι! Ελπίζω να συνεχίσει να είναι τόσο ήσυχος!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κορίτσια! Βλέπω μόνο εγώ είμαι "πράσινη"! Ξύπνησα όταν έφυγε ο σύζυγος και δε μου κολλάει ύπνος. Βασικά, επειδή έφαγα χθες 2 πηρουνιές μακαρόνια στις 10 παρά το βράδυ, πείνασα νωρίς... Έφαγα ένα μελομακάρονο για πρωινό μέχρι στιγμής... Αλλά με κόβω να ξαναπηγαίνω για ξάπλα. Βασικά, έχω μία ανησυχία. Νομίζω ότι κοντεύει η ώρα. Λέτε????

dora με το καλό να έρθει το μωράκι σου! Όλα θα πάνε καλά και μακάρι, όπως θέλεις, να γλιτώσεις την καισαρική! Σε περιμένουμε και πάλι, δευτερομανούλα πλέον!!!

inaki, σ' έφαγα σήμερα!!! Σε πρόλαβα! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

καλημερούδια!!!

Με έφαγες!! :D Θα σου δώσω ένα σοκολατάκι max perry αφου δεν σε παχαίνουν κι όλας :D

Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές σηκώθηκα σήμερα για πιπι, έχασα το μέτρημα κάποια στιγμή!!!

Dora με το καλό!!! Αυριο λοιπόν είναι η μεγάλη μέρα!!!

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Είστε καλά??

Ελίνα μου δε μας έγραψες τα νέα σου,ελπίζω να είναι όλα καλά και το πολύ πολύ να σε κράτησε ο γιατρός για να γεννήσεις και τώρα να κρατάς το γιο σου αγκαλίτσα!!

Dora μου όλα καλά θα πάνε και αύριο τέτοια ώρα (ή λίγο αργότερα!!) θα θηλάζεις την μπέμπα σου!!Νομίζω όμως ότι πιο σωστό είναι να μην έρθω,γιατί την προηγούμενη βδομάδα είχα πυρετό και τώρα μου έχει μείνει ο βήχας...Λες να έχει ίντερνετ στο μαιευτήριο??Με βάζεις στο τριπάκι να πάρω το λάπτοπ μαζί μου!!Αν και δε νομίζω ότι θα προλαβαίνω και πολλά!!

Εμβόλιο εγώ δεν κάνω,εξάλλου μάλλον την πέρασα τη γρίπη τις προηγούμενες μέρες,οπότε τώρα δεν έχει νόημα.Δεν είναι και τόσο τραγικό και τίποτα περισσότερο από την απλή γρίπη,όσον αφορά τους φυσιολογικούς οργανισμούς.Τώρα αν είναι περίπτωση όπως της κοπελιάς που είχε καρδιοπάθεια,είναι άλλο θέμα.Εμείς βέβαια το αντιμπετωπίσαμε άμεσα και δεν έγινα το χάλι μου το μαύρο (εκτός από μια μέρα).

annia καημενούλα,πάρε απ'έξω και φάε κανένα μελομακάρονο!!!Στο ζαχαροπλαστείο που ψωνίζω έχουν κάνει μελομακάρονα και κουραμπιέδες με σοκολάτα και θα πάω να πάρω!!

Θέλω κι εγώ να γεννήσω 2/12!!!Στον ύπνο μου μάλιστα είχα δει ότι γέννησα απόγευμα!!!

Χτες το βράδυ που ξάπλωσα είχα λίγα πονάκια περιόδου,αλλά ρε κορίτσια,την ώρα που γλαρώνω δεν μπορώ να αρχίσω να τα χρονομετράω...Εξάλλου δεν κράτησαν και πολλή ώρα!!

Άντε να δούμε!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!Οχι δεν γεννησα ακομη απλα εχθες μετα το γιατρο πηγαμε να φαμε και αργησα να γυρισω και ειπα θα μπω το πρωι να πω τα νεα στα κοριτσια...

Καταρχην Ντορα μου με το καλο να ρθει η κορουλα σου,να πανε ολα τελεια και να μπεις οποτε μπορεσεις να μας πεις τα νεα σου!!

Δευτερον αφου 3 μερες με τριγυριζει η αρρωστια με τον λαιμο μου ξηρο και με βηχα,απο χθες το βραδυ χειροτερεψε...:(:(:(

Δεν εχω πυρετο ουτε πονοκεφαλο αλλα μονο εναν βηχα που δεν ακουγεται και τοσο αθωος και με τρωει και ο λαιμος.Και δεν ρωτησα τιποτα τον γιατρο η εξυπνη μηπως κανει να παρω να τη γλιτωσω να μην κρεβατωθω...

Τωρα στα νεα του μπεμπη μας...

Λοιπον πηγα εχθες ο γιατρος ΔΕΝ με ψαχουλεψε:P:p:pΜας ειπε λοιπον οτι ο μπεμπης εχει παρει τη θεσουλα του οπως εχουμε πει εδω και καιρο ετοιμαζεται,αλλα πλακουντας και αμνιακο υγρο ειναι μια χαρα και ειπε πως δεν υπαρχει λογος να βιαστουμε και πως εχω μερες ακομη.Δηλαδη μαλλον και ολο το 20ημερο που μου μενει.Οπως σας εχω πει δεν κανει προκληση χωρις σοβαρο λογο γιαυτο μου λεει χαλαρα...Επισης ο μπεμπακος μας ειναι 3.400 (πηρε σε 20 μερες 700γρ):P:p:p

Επομενο ραντεβου στις 5 Δεκεμβριου...Ισως τοτε να φαω το ψαχουλεμα...Χθες το γλιτωσαμε!:P

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Βρε Ελίνα τι τον ταϊζεις και έχει φτάσει 3400????Δηλαδή όταν θα γεννήσεις πόσο θα έχει πάει??

Δεν ξέρω γιατί,αλλά έχω την αίσθηση ότι πήγατε για κινέζικο???????

Λες να ναι τα μελομακαρονα?χαχαχαχα!

Οχι δεν πηγαμε για κινεζικο πηγαμε για ιταλικο λα παστερια.;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μιαμ μιαμ!!!Ξέρεις πόσους μήνες λέμε να πάμε και ακόμα πηγαίνουμε??

Έτσι όπως πάει,θα πάρει σύνταξη ο Μποτρίνι και μετά θα πάμε εμείς!!!

Αχ κι εγώ έχω ανάγκη από βόλτα σήμερα,έχω να βγω από το σπίτι από την περασμένη Τετάρτη....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...