Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια κατι ασχετο θελω να φτιαξω μοσχαρι με κολοκυθακια..ξερετε καμια καλη συνταγη?...μαρια μπραβο που πας καθε μερα γυμναστηριο καλε εσυ θα γινεις κορμαρα..και εγω καποτε εκανα ενοργανη τωρα ουτε ο χερι μου δεν μπορω να σηκωσω...

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7234.html

Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η τραγωδία μεγαλώνει. Η μια γυναίκα που κάηκε ζωντανή απο τη μολότοφ στην τράπεζα ήταν έγκυος. Μιλάμε για 4 νεκρούς δηλαδή

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

γεια σας κοριτσακια τι γινετε ρε στην Αθηνα απαραδεκτο εγω ειμαι υπερ να τα σπασουνε και να τα καψουνε αλλα μονο την βουλη και τα αλητακια της τι εφταιγαν τωρα οι ανθρωποι και να σκεφτειτε οτι εψαχνα να μου κρατησουν τα μωρα για να παω και εγω αλλα δεν μου τα κραταγε κανεις μου ελεγαν κοριτσι μου δεν θα γινει διαδηλωση επεισοδια θα γινουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

egv den eimai υπερ του να καψουν τιποτα....εκει υπαρχουν σπιτια, επιχειρησεις που οι ανθρωποι εφτυσαν αιμα για να τα κανουν.....Επανασταστης δεν ειναι αυτος που καιει οτιδηποτε στο περασμα του αλλα αυτος που πρωτα καιει μεσα του τις κακες του συνηθειες...

Για όλα φταινε οι κυβερνησεις...συμφωνω...μας εκαναν σαν τα μουτρα τους, λαμογια φοροδιαφευγοντες, καλοπερασακηδες....

Εγω θα ημουν υπερ της καθε κυβερνησης που λαμβανε αυτα τα μετρα προκειμνενου να προχωρησουμε μπροστα υπο δυο προυποθεσεις....

Πρωτον ας τη χαριζαν όσον αφορα το ποινικο κομματι στους κλεφτες που εφαγαν τα λευτα μας, αλλα ας δεσμευαν την περιουσια τους...να τη γλιτωνε ο κοσμακης. Και δευτερον, να μειωνε πρωτα τους μισθους και τις συνταξεις των πολιτικων και μετα των υπολοιπων

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

egv den eimai υπερ του να καψουν τιποτα....εκει υπαρχουν σπιτια, επιχειρησεις που οι ανθρωποι εφτυσαν αιμα για να τα κανουν.....Επανασταστης δεν ειναι αυτος που καιει οτιδηποτε στο περασμα του αλλα αυτος που πρωτα καιει μεσα του τις κακες του συνηθειες...

Για όλα φταινε οι κυβερνησεις...συμφωνω...μας εκαναν σαν τα μουτρα τους, λαμογια φοροδιαφευγοντες, καλοπερασακηδες....

Εγω θα ημουν υπερ της καθε κυβερνησης που λαμβανε αυτα τα μετρα προκειμνενου να προχωρησουμε μπροστα υπο δυο προυποθεσεις....

Πρωτον ας τη χαριζαν όσον αφορα το ποινικο κομματι στους κλεφτες που εφαγαν τα λευτα μας, αλλα ας δεσμευαν την περιουσια τους...να τη γλιτωνε ο κοσμακης. Και δευτερον, να μειωνε πρωτα τους μισθους και τις συνταξεις των πολιτικων και μετα των υπολοιπων

ναιεπειδη ομως αυτο που λες ανηκει στην σφαιρα της επιστομονικης φαντασιας για αυτο θα επρεπε να σπασουν στο ξυλο ολα τα λαμογια και να κατεδαφισουν το κτιριο που πληρωνω εγω το ρευμα του και τα κ@@χαρτα του μονο αυτο ομως δεν ξερω αν γινεται αλλα προσωπικα θα το χαιρομουν τοσο που θα ζηλευα αν δεν επερνα μερος σε αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναιεπειδη ομως αυτο που λες ανηκει στην σφαιρα της επιστομονικης φαντασιας για αυτο θα επρεπε να σπασουν στο ξυλο ολα τα λαμογια και να κατεδαφισουν το κτιριο που πληρωνω εγω το ρευμα του και τα κ@@χαρτα του μονο αυτο ομως δεν ξερω αν γινεται αλλα προσωπικα θα το χαιρομουν τοσο που θα ζηλευα αν δεν επερνα μερος σε αυτο

η βια φερνει βια......ας μην τους ψηφιζεις αμα δε σου αρεσουν ρε μαρινα.....για να βγαινουν οι ιδιοι και οι ιδιοι σημαινει ότι αυτοι αρεσουν στους περισσοτερους....εγω δε θελω να κατεδαφισουν κανενα κτιριο που ανηκει στον ελληνικο λαο...αμα εχουμε κοτσια να κατεδαφισουμε την εξουσια τους, τα κτιρια δε μου φταινε σε τιποτα...ουτε τα αυτοκινητα, ουτε τα σπιτια...αλλα όπως βλεπεις δεν εχουμε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

αυτο που κανουν αυτοι δεν ειναι μια μορφη βιας??Εγω δεν ψηφισα κανεναν απο ολους αυτους που ειναι εκει αλλα υπαρχουν ακομη κατι κολημενοι με τα κοματα που ψηφιζουν ψηφιζουν τους ιδιους αλλα νομιζω οτι οποιος και να εβγαινε τα ιδια θα εκνε θα ετρωγε το να το κατεδφισου το εννοω περισσοτερο μεταφορικα για τις κυβερνησεις εννοω αλλα να σου πω τη μαυρη αληθεια δεν θα ειχα και μεγαλη στεναχωρια αν πλακωναν 5-6 και περισσοτερους απο εκει μεσα

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο που κανουν αυτοι δεν ειναι μια μορφη βιας??Εγω δεν ψηφισα κανεναν απο ολους αυτους που ειναι εκει αλλα υπαρχουν ακομη κατι κολημενοι με τα κοματα που ψηφιζουν ψηφιζουν τους ιδιους αλλα νομιζω οτι οποιος και να εβγαινε τα ιδια θα εκνε θα ετρωγε το να το κατεδφισου το εννοω περισσοτερο μεταφορικα για τις κυβερνησεις εννοω αλλα να σου πω τη μαυρη αληθεια δεν θα ειχα και μεγαλη στεναχωρια αν πλακωναν 5-6 και περισσοτερους απο εκει μεσα

μα σχεδον όλοι για ξυλο ειναι....εννοειται...μεταφορικα και εγω συμφωνω ότι πρεπει να 'τα γκρεμισουμε όλα'......μιλαμε εχουμε γινει όλοι μεγαλο χαλι..υπαρχει τετοια διαφθορα, απο τον μεγαλυτερο μεχρι το μικροτερο..κριμα...κριμα στους ανθρωπους που εχασαν τη ζωουλά τους.....

221882cb0gkyh7q4.gif

αυτο μην το συζητας καθολου ειναι δυνατον να χαρει καποιος με αυτο που εγινε?βεβαια δεν πιστευω οτι αυτη η κινηση εγινε απο απλους διαδηλωτες εγινε απο τους γνωστους τυπους που δεν τιμωρουνται ποτε και καταστρεφουν καθε φορα τον αγωνα που κανουν καποιοι αλλοι για τα δικαιωματα τους

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια την μια κοπελα την γνωριζα ήταν αδερφη μιας πολυ καλης πελατισσας μου απο την προηγουμενη δουλεια μου και τυχανει να ειναι σχεδον γειτονισσα οταν ηταν μικρη:-(:-(:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...