Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ! ηθελα να βγω βολτα στα μαγαζια σημερα... ηταν ευκαιρια που καθεται κ ο νικος , αλλα ολα ειναι κλειστα!!!!

τελικα ειναι ανοιχτα!

Λοιπον για τα ξενα χερια.....Ο καθενας βαζει τις προτεραιοτητες του....Σκεφτεσαι τι ειναι πιο σημαντικο για το μωρο...το τι ειναι σημαντικο βεβαια το οριζει ο καθε ενας διαφορετικα.

Για εμενα πχ, αφου του εξασφαλιζω ασφαλεια και αγαπη απο τη γυναικα που το κραταει, θεωρω πολυ σημαντικο να δουλευω...για πολλους λογους...

Στην αρχη ειχα τους ενδοιασμους μου που αφησα τα παιδακια μου για να παω στην δουλεια. Τωρα όμως που μεγαλωσε ο Αγγελος και βλεπω ποσο καλα πηγαν όλα τελικα, ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

συμφωνω απολυτα!

Κοίταξε τώρα...είναι σχετικό......εξαρτάται πάντα από ποιά γωνία το βλέπεις.....

..........μπορείς να με πεις δύο Άννιες .......

..........ή...μισή Άννια....κι ένα Ινάκι !!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue:

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ινάκι μας χρόνια πολλάαααααααααααα με υγεια κ ευτυχια

εδω ειμαι ποναει ο λαιμος μου γμτ...γκρρρρρρρρ

περαστικούλια μικρακι μας!

κοριτσια φανταζεστε οταν μεγαλωσουν τα παιδακια μας και θα ειναι ετοιμα για παντρια να παντρευτουν με κανενα παιδφακι απο μεσα...πχ ο μπεμπης μου να εχει για γυναικα οχι την μητσι που του προοριζουμε αλλα την μικρη της αρινας σοφακι σοφια κλπ??

εγω σκεφτομουν οτι μετα από χρονια αφου θα μας βλεπουν τα μωρα να λιωνουμε στο parentscafe θα καθονται κ αυτα από διπλα με το netbook κ θα μιλάνε στην ομάδα "παιδιά Δεκεμβριου 2009" :D

εγω θα μεινω αλλα 10λνα ταισω μπεμπουλη και να τον βαλω γιασ υπνο δεν αντεχω αλλο...απο τον λαιμο μου εχουν κοπει τα ποδια δεν εχω ορεξη για τιποτα..και αυριο πρεπει να κατεβασω καλοκαιρινα και να μαζεψω χαλια παπλωματα..

καλέ με αγχωσες!

Εγώ που έχω παραιτηθεί, έχω αρχίσει και ζορίζομαι λίγο... (και ψυχολογικά και οικονομικά...) Αλλά και να έβρισκα δουλειά, πού να τον άφηνα τον man, σε ξένα χέρια???? Είναι μαχαίρια...

Μπορείς να μας αναλύσεις (με δικά σου λόγια) τί είναι το εκλατοστο??? :tongue::tongue::tongue:

ΥΓ Τώρα που όλες πέσανε πάνω στο Κατερινάκι, εγώ ξεκουοτιάζομαι ελεύθερα!! (Κατά το ξεκατινιάζομαι!)

και εμένα με πιανει μια ψιλοτρελα που δεν δουλευω δεν μπορω αλλο κλεισμενη στο σπιτι ολο γκρινια εχω!

εκλατοστο κλανονικά ειναι το εκατοστο καλέ!

η αλήθεια ειναι οτι ο ηθοκός αυτουργος των quote μου εισαι εσυ εσενα εβλεπα με τα μακρυναρια κ δοκίμαζα να τα καταφερω! :tongue:

καλημερουδια ομορφες χοντρες αδυνατες ψηλες κοντες!!!

τωρα εγω φταιω να βαλω το αντιστοιχο τραγουδι??:tongue:

αυτό εννοεις? χαχαχα

Καλημέρα κορίτσια ....Εγώ κομμάτια δεν έχω κοιμηθεί όλη νύχτα από την αγωνία μου .Ανέβασε μέχρι 38 και μετά της έπεσε.

Inaki μου χρόνια σου πολλά, να είσαι γερή και πάντα ευτυχισμένη .

πως είναι τωρα η νυφούλα μας?
smiley-chores003.gif

κ εγώ.... 2 απ'το πρωι συνολο για απόγευμα 4 πληντυρια π@π@ρα

Αλέκαααααααααα τι sexy-mystery-spy avatar είναι αυτό πουλάκι μου ??????

χαχαα

θα τα λετε , θα τα λετε.....το Ινακι θα κανει το γιο κι εσυ την κορη κ θα τα λετε ...αχαχαχουχααααααα:rolleyes::o:tongue:

αυτο θέλω να το δω!

αη μαρη τζατζογρια..μια χαρα εισαι...φανταζεσε σε λιγο καιρο να μπεις στο καφε και ναμας πεις οτι εισαι εγκυος?:D

χαχαχα φανταζεστε?

γει ασου μαλιβ..κοριτσια την κανω με ελαφρα να μαζεψω τα χαλια...φιλακια..

αντε μαρη κάτσε κάτω τι σ'επιασε ακόμα δεν μπηκε το καλοκαιρι για τα καλά! εγώ από βδομάδα σε βδομάδα το αναβάλλω

ρε αλεκα μας δουλευεις που στα 34 εισαι μεγαλη??????

barbie πηρα τηλ. στα beneton(δεν το σηκωναν) κ σε ενα αλλο μαγαζι στον πεζοδρομο κατα τις 9.30 κ μου ειπαν οτι υπολειτουργουν για καμια ωρα κ μετα θα κλεισουν....

baJfp2.png

Κοριτσάκια μου γεια σας. Διαβάζω ότι είστε όλες καλά!!!!!!!!!!

ΦΑΜούλα μου είχα πάρει τηλ. την προηγούμενη εβδομάδα για να μου μεταφέρουν το ραντεβού αλλά μου είπε η γραμματέας ότι θα δεχτούν κανονικά, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μην έρθουμε Athens!!!!!! Βέβαια θα πάμε περιφερειακά από λεωφόρο Υμητού, στη συνέχεια Καισαριανή και μετά θα βγούμε Παγκράτι. Είναι και μέσα στο κέντρο το ιατρείο της. Με έχει πιάσει και ένα άγχος άλλο πράγμα, τί κακό και αυτό!!!!!!!!!! Στον αντρούλη μου όμως δεν το λέω, το παίζω ψύχραιμη γιατί θα μου ρίξει κανά χέ@@@ο στο τέλος.

Φιλάκια σε όλες........

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

οκ done!!!! μαρη εσυ φαινεσαι για 30:confused::confused: ποσο εισαι?

Επειδή μάλλον το προσπέρασες χωρίς να κάνεις τις πράξεις στο ξαναβάζω.

Κοίταξε τώρα...είναι σχετικό......εξαρτάται πάντα από ποιά γωνία το βλέπεις.....

..........μπορείς να με πεις δύο Άννιες .......

..........ή...μισή Άννια....κι ένα Ινάκι !!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τον έκανες τον λογαριασμό μπoυμπουκάκι μου ?????? (σαράντα ! )

Από δω και μπρος μπορείτε να με φωνάζετε : Ζωζώ*,Τίνα**,Τζόαν***, ότι σας αρέσει :tongue::tongue::tongue::tongue:

* Ζωζώ Σαπουντζάκη

** Tina Turner

*** Joan Collins

;) ;) ;)

Από δω και μπρος μπορείτε να με φωνάζετε : Ζωζώ*,Τίνα**,Τζόαν***, ότι σας αρέσει :tongue::tongue::tongue::tongue:

* Ζωζώ Σαπουντζάκη

** Tina Turner

*** Joan Collins

;) ;) ;)

xaxaxa αη μαρη ...το ειδα αλλα νομιζα εκανες πλακα οπως κανει η Μαρινα...που λεει 22!! δε σου φαινεται καθολου!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

kaτερινακι εσυ ειχες ρωτησει νομιζω ..ο πεθερος μου ειναι απο την Αργεντινη...εξου κ το ονομα
μου φάνηκε παραξενο κ δεν το ειχα ξανακούσει τωρα που το λες από τη φωτο που τον ειχα δει μοιαζει για Αργεντινος! και μένει στην Ελλάδα? ή ερχεται κ σας βλεπει? εσεις πήγατε καθόλου Αργεντινή?

* Ζωζώ Σαπουντζάκη

** Tina Turner

*** Joan Collins

;) ;) ;)

ξέχασες και την Σερ!

ναι αλλα δεν πηρες 50 κιλα στο πρωτο και 35 στο δευτερο...ουτε πηγες στη δουλεια στις δεκα μερες που γεννησες...ουτε στην εγκυμοσυνη πρεπει να κανεις εξετασεις καθε 2-3 εβδομαδες για να διατηρεις ορμονες , ασβεστιο κλπ, στα επιτρεπτα ορια...ασε με ρε κοριτσι..μονο που τα θυμηθηκα κουραστηκα παλι..ουφ...

Ουφ...και μονο που το διαβασα κουραστηκα!

Αλλα οταν τα κοιτας δεν τα ξεχνας ολα αυτα;

Διαφημίσεις

αη μαρη τζατζογρια..μια χαρα εισαι...φανταζεσε σε λιγο καιρο να μπεις στο καφε και ναμας πεις οτι εισαι εγκυος?:D

Μπουχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

στα 32 ξερεις καιγεσαι!!!:tongue:

Κάηκα πριν 2 χρόνια...

Πάρτο πίσω γιατί θα βάλω τα κλάματαααααααααααα..........

Βρε κάνε μας τη χάρη....που είσαι πιο όμορφη και πιο λεπτή από πολλές 30άρες που ξέρω...(ονόματα δεν λέμε!!!)

Αλεεεκααα, μη με απογοητευεις, σου ριχνω κατι μηνες και ειμαι ακομα στο πρωτοοοοοοο

Κι εγώ το ίδιοοοοοοο!!!!

η αλήθεια ειναι οτι ο ηθοκός αυτουργος των quote μου εισαι εσυ εσενα εβλεπα με τα μακρυναρια κ δοκίμαζα να τα καταφερω! :tongue:

Τέτοια λέγε, να τις αρπάξω στο τέλος!!!!

ΦΑΜούλα μου είχα πάρει τηλ. την προηγούμενη εβδομάδα για να μου μεταφέρουν το ραντεβού αλλά μου είπε η γραμματέας ότι θα δεχτούν κανονικά,

Ελπίζω να μη ταλαιπωρηθείτε...Περιμένουμε νέα, μην μας ξεχάσεις!!!!!

Καλά η μπέμπα είναι μια τρέλααααααααααααα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...