Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Είχα βάλει τη μικρή στο κρεβάτι της μπας και κοιμηθεί,μια ώρα γύρναγε γύρω γύρω,κοίταγε τα ζωάκια από πάνω,κοίταγε τα σχέδια της πάντας,πιπίλαγε τα παιχνιδάκια που της πήρα χτες αλλά δεν κοιμήθηκε...Πάντως δεν ακούστηκε καθόλου...

Τώρα στο καρότσι της κάνω καραγκιοζιλίκια και ξεκαρδίζεται!!!

oCxsp2.png

αη μαρη τζατζογρια..μια χαρα εισαι...φανταζεσε σε λιγο καιρο να μπεις στο καφε και ναμας πεις οτι εισαι εγκυος?:D

εχω σπιρααααλλλλλ....βεβαια αν εμενα εγκυος με σπιραλ (σπανιο, όχι απιθανο) δεν θα εκανα εκτρωση...Αλλα τοσα χρονια που το ειχα δεν επαθα και τιποτα....

ελα ρε Αλεκα δεν εισαι και 45 για να μη σε παιρνει!!!!!!

αφου εμενα ενα πουλακι μου πε οτι ο αντρας σου θελει και μια κορη!:tongue::tongue:

Το Σεπτεμβρη γινομαι 34......και καθε εγκυμοσυνη με παιρνει 2-3 χρονια για να ΄ίσιωσω΄...δε μπορω αλλο...κουρααααστηκααααα

Ο αντρας μου όντως , όπως σου ειπε το πουλακι, μου ειπε πως αν ηξερε ότι θα εκανε κορη, θα εκανε σιγουρα τριτο....Του ειπα όμως να βρει και μια αλλη γυναικα...

Πάρτο πίσω γιατί θα βάλω τα κλάματαααααααααααα..........

:tongue::P:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Το Σεπτεμβρη γινομαι 34......και καθε εγκυμοσυνη με παιρνει 2-3 χρονια για να ΄ίσιωσω΄...δε μπορω αλλο...κουρααααστηκααααα

Αλεεεκααα, μη με απογοητευεις, σου ριχνω κατι μηνες και ειμαι ακομα στο πρωτοοοοοοο

Αλεεεκααα, μη με απογοητευεις, σου ριχνω κατι μηνες και ειμαι ακομα στο πρωτοοοοοοο

ναι αλλα δεν πηρες 50 κιλα στο πρωτο και 35 στο δευτερο...ουτε πηγες στη δουλεια στις δεκα μερες που γεννησες...ουτε στην εγκυμοσυνη πρεπει να κανεις εξετασεις καθε 2-3 εβδομαδες για να διατηρεις ορμονες , ασβεστιο κλπ, στα επιτρεπτα ορια...ασε με ρε κοριτσι..μονο που τα θυμηθηκα κουραστηκα παλι..ουφ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...