Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ που έχω παραιτηθεί, έχω αρχίσει και ζορίζομαι λίγο... (και ψυχολογικά και οικονομικά...) Αλλά και να έβρισκα δουλειά, πού να τον άφηνα τον man, σε ξένα χέρια???? Είναι μαχαίρια...

Μπορείς να μας αναλύσεις (με δικά σου λόγια) τί είναι το εκλατοστο??? :tongue::tongue::tongue:

:tongue::P:p ξεραθηκα στα γελια.... μπραβο....

Λοιπον για τα ξενα χερια.....Ο καθενας βαζει τις προτεραιοτητες του....Σκεφτεσαι τι ειναι πιο σημαντικο για το μωρο...το τι ειναι σημαντικο βεβαια το οριζει ο καθε ενας διαφορετικα.

Για εμενα πχ, αφου του εξασφαλιζω ασφαλεια και αγαπη απο τη γυναικα που το κραταει, θεωρω πολυ σημαντικο να δουλευω...για πολλους λογους...

Στην αρχη ειχα τους ενδοιασμους μου που αφησα τα παιδακια μου για να παω στην δουλεια. Τωρα όμως που μεγαλωσε ο Αγγελος και βλεπω ποσο καλα πηγαν όλα τελικα, ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

ΙΝΑΚΗ..Πολυχρονη κοριτσαρα, να εισαι παντα χαρουμενη...με το καλο και με ενα γιο!

Καλημερα σε όλες:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν θυμαμαι σοφου μου ποσο εισαι :(... εγω 1975

Κοίταξε τώρα...είναι σχετικό......εξαρτάται πάντα από ποιά γωνία το βλέπεις.....

..........μπορείς να με πεις δύο Άννιες .......

..........ή...μισή Άννια....κι ένα Ινάκι !!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααααααα!!!

Ινάκιιιιιιιιιιιιι χρόνια πολλάααααααααααααα!!!

Στο αφιερώνω:

Πού το έφαγε???? Δεν το είδα!!!! Πώς μου ξέφυγε??????

Ναι, το σκέφτηκα πριν μερικές μέρες!!

αχχχχ μου το τραγουδουσε αυτο ο μπαμπας μου!!!!

yo man!!!

:tongue::P:p ξεραθηκα στα γελια.... μπραβο....

Λοιπον για τα ξενα χερια.....Ο καθενας βαζει τις προτεραιοτητες του....Σκεφτεσαι τι ειναι πιο σημαντικο για το μωρο...το τι ειναι σημαντικο βεβαια το οριζει ο καθε ενας διαφορετικα.

Για εμενα πχ, αφου του εξασφαλιζω ασφαλεια και αγαπη απο τη γυναικα που το κραταει, θεωρω πολυ σημαντικο να δουλευω...για πολλους λογους...

Στην αρχη ειχα τους ενδοιασμους μου που αφησα τα παιδακια μου για να παω στην δουλεια. Τωρα όμως που μεγαλωσε ο Αγγελος και βλεπω ποσο καλα πηγαν όλα τελικα, ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

ΙΝΑΚΗ..Πολυχρονη κοριτσαρα, να εισαι παντα χαρουμενη...με το καλο και με ενα γιο!

Καλημερα σε όλες:D

μμμμ....:tongue:

Τώρα που ανακάλυψα τα smilies θα σας βομβαρδίζω! Γλυτώνω και το πολύ γράψιμο!!!

χαχα, δεν το ειχα σκεφτει ετσι!!

ΣΑΣ ευχαριστω ολες κοριτσακια για τις ευχες!!

Κοίταξε τώρα...είναι σχετικό......εξαρτάται πάντα από ποιά γωνία το βλέπεις.....

..........ή...μισή Άννια....κι ένα Ινάκι !!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχα καλο....;)

Αλέκαααααααααα τι sexy-mystery-spy avatar είναι αυτό πουλάκι μου ??????

σαν και εμενα...:tongue::tongue:, σεξουλιρα , μυστηρια και λιγομιλητη:cool:

μμμμ....:tongue:!!

μουξης!!:tongue::tongue:...θα το κανεις το δευτερο μαρη...εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε....;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα κοριτσια συμπεθερα μου χρονια πολλα πολυχρονη να χαιρεσε την γιορτη σου..s11834.gif

συμπεθερα σε ευχαριστω ιδιαιτερως!!!

χαχαχαχα..

κοιτα οπως η αλεκα ελεγε χθες τις διαφορες μεταξυ κιτους, χοντρελας, χοντρης ετσι και εγω θα πω οτι η ζωη αλλαζει οταν αλλαζει και η καταληξη στην ηλικια μας...

αντα-ηντα-οντα!!!

χαχα καλο....;)

μουξης!!:tongue::tongue:...θα το κανεις το δευτερο μαρη...εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε....;)

μμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

θα κανω μαρη λυσσαξες!

χαχα καλο....;)

θα τα λετε , θα τα λετε.....το Ινακι θα κανει το γιο κι εσυ την κορη κ θα τα λετε ...αχαχαχουχααααααα:rolleyes::o:tongue:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

θα τα λετε , θα τα λετε.....το Ινακι θα κανει το γιο κι εσυ την κορη κ θα τα λετε ...αχαχαχουχααααααα:rolleyes::o:tongue:

αν ειχα την ηλικια σου μπορει ;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Κορίτσια σήμερα έχει 24ωρη ο Χρήστος και είμαι κάπως.......

Άσχετο αλλά έχω και μια γλυκιά αγωνία για την annia που θα πάει αύριο στο γιατρό...είναι λες και το ξαναζώ....

Αν είχα κάποια βοήθεια θα έβαζα μπρος και για το 2ο!!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...