Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια φανταζεστε οταν μεγαλωσουν τα παιδακια μας και θα ειναι ετοιμα για παντρια να παντρευτουν με κανενα παιδφακι απο μεσα...πχ ο μπεμπης μου να εχει για γυναικα οχι την μητσι που του προοριζουμε αλλα την μικρη της αρινας σοφακι σοφια κλπ??

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α οκ τότε,μην κλείνετε γιατί θα μείνω εγώ στο καφέ απόψε σιγά μη με πάρει ο ύπνος...

οκ... μεινε εσυ αφου το θες:tongue:!!! εγω ειμαι κομματια .... παω για ενα τελευταιο τσιγαρο κ νανι!!!

καληνυχτα κοριτσακια!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

εγω θα μεινω αλλα 10λνα ταισω μπεμπουλη και να τον βαλω γιασ υπνο δεν αντεχω αλλο...απο τον λαιμο μου εχουν κοπει τα ποδια δεν εχω ορεξη για τιποτα..και αυριο πρεπει να κατεβασω καλοκαιρινα και να μαζεψω χαλια παπλωματα..

:-D

barbie μου χαρουμενα μηνογενεθλια!

barbie να την χαιρεσαι την μπουμπου σου!!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου! περναει γρηγορα ο καιρος ;). μεγαλωνουν τα μωρα μας, μεγαλωνουμε κι εμεις ! κι απο οτι βλεπω ειμαι η μεγαλυτερη της παρεας :(

καλα μολις ειδα το ονομα "ca_te_rinaki" με επιασε ενα τρεμουλο......ενα συγκρυο.....κατσε λεω να παρω ποπ-κορν και γρανιτα............

αλλα δοξα το θεο δεν εγινε του quote αποψε!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

καλο..........:tongue::tongue::tongue:

η μικρη κοιμηθηκε. εγω μολις χτυπησα ενα τοστακι και παω για υπνο γιατι εξι θα χτυπησει το ξυπνητηρι και θα σερνομαι παλι...

φιλακια και καλη...ξεκουραση !!!

3n5zp0xyentx8z7n.png

να τη χαίρεσαι, καληνύχτα

ντεπονακι γυρω στα3,5cc για 7 κιλα μωρακι πριπου καθε 6 ωρε μου ειπε οδικος μου να μην σε τρομαξω (που μαλλον θα το κανω)πανω απο 38+ εγω θα εφευγα για παιδων αλλα ειμαι γνωστη ρελη εγω με αυτα τα θεματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μπήκα για μια καληνύχτα κοριτσάκια μου!!!

Ευτυχώς η κλαματο-γκρινιο-πορδίαση (ναι όλα τα είχαμε) έληξε στις 9...ουφ πολλή τσιρίδα βρε κορίτσια...πάνω που θα του έδινα ντεπόν, ξεράθηκε...τα ουλάκια κάτω στο κέντρο σαν να ασπρίζουνε...

μαρη ΦΑΜ ποτε θα παρεις;;;

Έλα ντε?!?!?! Κι εμάς ιδρώνει συνέχεια ο man!

τι τα φορατε ρε κοριτσια τα μπεμπιδια???? εγω με κοντομανικο εσωρουχο και φορμακι ακομα..το σκασα το μωρο ε???

Κι εγώ το ίδιο φοράω...έχει ακόμα υγρασία μωρέ...

Κοριτσάκια, πόσες από εσάς είστε σε άδεια και πότε γυρνάτε στη δουλειά??? Σας λείπει καθόλου???

Εγώ που έχω παραιτηθεί, έχω αρχίσει και ζορίζομαι λίγο... (και ψυχολογικά και οικονομικά...) Αλλά και να έβρισκα δουλειά, πού να τον άφηνα τον man, σε ξένα χέρια???? Είναι μαχαίρια...

οσες δινετε ξενο ποσα κακακια κανει την ημερα??εμενα κανει 3-4φορες..

Γεια σου ρε Τόνυ γίγαντα!! Εμείς μέρα παρά μέρα!!!

αν ηταν κατι δεν θα το ειχε δει ο γιατρος? απλα ειμαστε τρελομανουλιτσες. :tongue::tongue:αν με αφηνα ελευθερη θα ειχα τη γιατρο καθε μερα σπιτι.

Και όχι μόνο εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο σου ειπε να κανεις τετοιο πραγμα...

δεν θελω να σε κανω να αισθανθεις ασχημα για την παιδιατρο...απλα σου μιλαω σαν ομοιοπαθουσα...για 3 μηνες δεν περνουσε μερα που να μην εχω στο μυαλο μου ποσο βαρος πηρε η μικρη, την ζυγιζα συχνα...και πολλες φορες πριν και μετα το γευμα να δω αν εφαγε...και να σου πω κατι; το μονο που καταφερα ηταν να αγχωνομαι εγω...το μητσακι απλα ειχε το δικο του ρυθμο..

Απο την στιγμη που παιρνει πανω απο 400γρ το μηνα θεωρειται μη παθολογικο...παρολα αυτα αν η παιδιατρος σου φοβοταν για κατι γιατι δεν σας γραφει εξετασεις;

Α γεια σου!

το cc ειναι κυβικο εκλατοστο και αυτο μετραμε στη συριγγα, ειναι στανταρ, 1Χ1Χ1. To ml ειναι χιλιολοιτρο και εξαρτατι παντα απο το υλικο που μετραμε

Μπορείς να μας αναλύσεις (με δικά σου λόγια) τί είναι το εκλατοστο??? :tongue::tongue::tongue:

εδω ειμαι ποναει ο λαιμος μου γμτ...γκρρρρρρρρ

Περαστικούλια!!!!

..και αυριο πρεπει να κατεβασω καλοκαιρινα και να μαζεψω χαλια παπλωματα..

Γιατί όοοολα αυτά πρέπει να γίνουν αύριο?????????????? Ελινίαση έπαθες????

Καληνύχτα....τι να κάνω φοβάμαι μη μου ανεβάσει πολύ πυρετό η μπέμπα...

Κάνε το κόλπο-Angie : βάζε ξυπνητήρι να την τσεκάρεις...

ΥΓ Τώρα που όλες πέσανε πάνω στο Κατερινάκι, εγώ ξεκουοτιάζομαι ελεύθερα!! (Κατά το ξεκατινιάζομαι!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...