Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα μολις ειδα το ονομα "ca_te_rinaki" με επιασε ενα τρεμουλο......ενα συγκρυο.....κατσε λεω να παρω ποπ-κορν και γρανιτα............

αλλα δοξα το θεο δεν εγινε του quote αποψε!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

άφησα πολλά ασχολιαστα για να μην γκρινιαζετε!

θυμίστε μου λίγο ποιες εβαλαν φωτο η Δημητρα η ΕλίΝα το Ντοράκι, καμια άλλη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πήρα κατι πατατες baby πώς να τις κάνω στο φούρνο να γίνουν νοστιμες? δεν θα τις καθαρισω απλά θα τις πλυνω

με την φλουδα δεν τις εχω κανει ποτε.... αν τις εκανα ισως να τις τυλαγα με αλουμινοχαρτο κ να εβαζα κατι μεσα.... ας πουμε βουτυρο ή τυρι...

μονο καθαρισμενες τις κανω....

baJfp2.png

με την φλουδα δεν τις εχω κανει ποτε.... αν τις εκανα ισως να τις τυλαγα με αλουμινοχαρτο κ να εβαζα κατι μεσα.... ας πουμε βουτυρο ή τυρι...

μονο καθαρισμενες τις κανω....

τις πλενεις καλα,αλατοπιπερωνεις, φτιαχνεις ενα μιγμα νερο με λαδι και τις ψεκαζεις, τις ψυνεις και μετα θα φας ΤΗΝ νοστιμια

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εδω ειμαι ποναει ο λαιμος μου γμτ...γκρρρρρρρρ

για προσεχε εσυ μικρο... υπαρχει ιωση που ξεκιναει απο λαιμο κ γυρναει σε γαστρεντεριτιδα... το νου σου!!! κατσε μεσα , πιες ζεστα κ αραξε λιγο...

baJfp2.png

ζεστα πινω πηρα και καραμελιτσες για τον λαιμο και χαλαρουιτα οσο μπορω...βεβαια ο μπεμπης εχει να κοιμηθει απο τις 7το απογευμα και ακομα κλαιει..:-(:mad:

Τι καραμέλες πήρες γιατί οι strepsils έχουν αντιβίωση μέσα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...